Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa Fable

358 pregleda · 9 odgovora · otvorena 25.03.2006. u 18:59

Ovako, sve sam fino uradio install igru i kada hocu da udjem izbaci mi ovu poruku

Runtime error!
Program:.....iles/Microsof games/Fable - The Lost Chapters/Fable.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in unusual way. Please contact the application´s support team for more information !

HELPP !!!
ako na cd-u imas directx instaliraj ga jer bez tog directx-a nece ti raditi nikako a ako i tako ne bude u redu onda uninstall pa onda prvo instaliraj navedeni directx pa tek onda igru
ma cim sam install igru odma mi se automatki install directx!

da napomenem da nisam na listi vidio da podrzava moju graficku igra (GeForce mx 440 64 mb) ali bi trebala ako podrzava GeForce 3
               malak je napisao/la:
ma cim sam install igru odma mi se automatki install directx!

da napomenem da nisam na listi vidio da podrzava moju graficku igra (GeForce mx 440 64 mb) ali bi trebala ako podrzava GeForce 3

GF3 i GF4 MX koriste razlicite shadere. GF3 je puno bolja od GF4 MX. Z*** toga ne radi.
neznam i meni je izbacilo isti error i ja sam samo instalirao directx sa cd-a i usao sam u igru bez problema a to sa grafickom neznam jer je u mene GF 5200 FX 128 mb
Izgleda da mi ne gine nova graficka !
nista care treba ti nova graficka. ja imam radeon 7000 series 64mb i nije mi mogla. sta ces
ja imam radeon 9600 pro 256mb rama i ušo sam bez problema nije mi nikakav error prikazivo.

lol pa to je radeon 9600 pro sta se cudis u mene je jos mx

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.