Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 7 bodova

Final Fantasy XI Key ?

385 pregleda · 10 odgovora · otvorena 06.06.2006. u 16:28

Pitanje smao za one koji imaju FF XI i koji su ga igralI :S

Ovako dobio sam Final Fantasy XI nekakav paket imaju i neke dvije expanzije u njemu i sad lagano instaliro prvo neki softer Play Online pa onda FF XI , sad ovaj play Online traži ko key koji ja na kutij ili u Kutij nikako nemogu da nađem :S
Imash na:www.phazeDDL.com cd key .. i josh ponesto ako ti treba..
drakenu covjek trazi cd key za online ako tu nadjes cd key nece ti pomoci zato sto je pirat i neces moci igrati online
draken je napisao/la:

orginal igra ba samo neznam gdje su stavili CD KEY čitavu kutiju i papire pregledo al nema
Rješenje
http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?t=4344&highlight=final+fantasy

Ovaj lik ima(o).
BTW pogledaj da ti nije na omotu od cd-a (odozada)
3125 je napisao/la:
http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?t=4344&highlight=final+fantasy

Ovaj lik ima(o).
BTW pogledaj da ti nije na omotu od cd-a (odozada)

ma to lutko moja

sad ću ovog peglati hahaha
igleda da nisam dobio faking manual na kojem se nalaze kodovi <_<
ziP je napisao/la:
igleda da nisam dobio faking manual na kojem se nalaze kodovi <_<

E moj momak nikoga ti nećeš peglati.
A što se tiče keya ako si od nekoga kupio polovno onda te je dobro zeznuo. Key ti se nalazi u manualu a ako je iskoristio key da kreira account na PlayOnlineu onda ti je morao dati taj account. Ja sam igrao Final Fantasy i imam je još a prodajem za 60 KM account sa likom. Taj lik će ostati spašen na serveru još 2 mjeseca nakon čega se briše ako se ne reaktivira.
Pozitivna strana FF XI jeste ako ne možeš da platiš jedan mjesec možeš da ukineš account na 3 mjeseca dok ne skupiš love a plaćanje preko interneta je omogućeno Virtualnom VISA karticom na koju možeš uplaćivati lovu preko banke i ako nemaš stalan posao. Osim toga tu istu karticu možeš koristiti i za plaćanje drugih stvari preko interneta (ali isključivo preko interneta) a pare se pretvaraju u dolare. Zo ostale informacije pošalji PM.
Ragnarok je napisao/la:
E moj momak nikoga ti nećeš peglati.
A što se tiče keya ako si od nekoga kupio polovno onda te je dobro zeznuo. Key ti se nalazi u manualu a ako je iskoristio key da kreira account na PlayOnlineu onda ti je morao dati taj account. Ja sam igrao Final Fantasy i imam je još a prodajem za 60 KM account sa likom. Taj lik će ostati spašen na serveru još 2 mjeseca nakon čega se briše ako se ne reaktivira.
Pozitivna strana FF XI jeste ako ne možeš da platiš jedan mjesec možeš da ukineš account na 3 mjeseca dok ne skupiš love a plaćanje preko interneta je omogućeno Virtualnom VISA karticom na koju možeš uplaćivati lovu preko banke i ako nemaš stalan posao. Osim toga tu istu karticu možeš koristiti i za plaćanje drugih stvari preko interneta (ali isključivo preko interneta) a pare se pretvaraju u dolare. Zo ostale informacije pošalji PM.

kakvi polovno ba u Distiju kupio , zato zipy ode danas zapaliti disti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.