Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DVD RW rom

33 pregleda · 2 odgovora · otvorena 11.09.2009. u 22:06

E vako danas snjim sa nerom par dvd_ova i formatiram hdd, instal novi xp ovo ono kad nemogu otvorit nijedan dvd koji sma snimio ....

ubacim cd po par minuta samo blikna lampica zelena i nista nece dalje .*

asus dvd rw sata kupio prije jedno 9mjeseci nov bio tada, nije puno koristen ...nisam smio vise od 30 dvd za to vrijeme .

imal ko kakvo resenje?
Mislim da nisi dobro narezao cd-ove.Neznam kako ali i meni se isto dogodilo prije nego sto cu formatirati HD i instalirati xp novi.Sve fino narezem formatiram drugi disk i dignem system i nece probam kod frenda isto ali nije mi jasno kako ni jedan cd nije htijelo da nareze :S.Mislim da je bio racunar pun virusa ...
Ima negdje tema moja sto sam ja postavio ali neznam naziv teme ali trazicu pa ces vidjeti da je isto bilo :S
mirofa je napisao/la:
Mislim da nisi dobro narezao cd-ove.Neznam kako ali i meni se isto dogodilo prije nego sto cu formatirati HD i instalirati xp novi.Sve fino narezem formatiram drugi disk i dignem system i nece probam kod frenda isto ali nije mi jasno kako ni jedan cd nije htijelo da nareze :S.Mislim da je bio racunar pun virusa ...
Ima negdje tema moja sto sam ja postavio ali neznam naziv teme ali trazicu pa ces vidjeti da je isto bilo :S
Nije do virusa, sad sam isao kod komsije i rade dvd_eovi kopirao na hdd dokumente i radi sve ok kod njega

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.