Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WLM 9.0

108 pregleda · 5 odgovora · otvorena 06.09.2009. u 22:33

Izvinite na temi. Inace koristim WLM 8, i danas da udjem izbaci mi da moram download novi, ja kliknem necu, i ne da mi da udjem. Poslije toga kliknem da skine, i skine se i instalira i pokrenem, i ne mogu. Idem sign in, i ono zavrti par puta plavog-zelenog, i samo stane kao da nisam ni pritisno sign in.

Jel neko imao isti problem? Kako rijesiti?
Problem je u tome sto si bio skino beta fazu.I tu ti moze download-ovat 1337 godina nece ti skinut.Evo ti direktan link za skinut WLM 8.0 http://www.download.co.ba/Windows-Live-Messenger-8.0.0787-getfile-66.html.Izbrises onaj msn u start -> Control Panel -> Add Remove Programs
Nemoj me tjerat da te trazim dzaba.

EDIT: ne, tvojoj nani.

BRISITE TEMU. NIKAKVE KORISTI OVDJE.
shaadY je napisao/la:
Nemoj me tjerat da te trazim dzaba. :-X

EDIT: ne, tvojoj nani.

BRISITE TEMU. NIKAKVE KORISTI OVDJE. :r
jel meni to govoris ?
Ako govoris da izbrisu temu admini onda sto si postavljao?

Ako neces da ti neko pomogne onda nemoj ni traziti pomoc.
Covjek ti fino pokusava pomoci a ti tako.Lakse brate,odmah neko vrijdjanje.

Nije ovo site za vridjanje nego za pomaganje drugima i zezanje.Primiri se brate ;)

Ontopic: Probaj skinuti neki drugi WLM pa onda instaliraj ako ti onda ne moze odi na Troobleshot i vidi sta mozes popraviti ako ne mozes odi na njihovu stranicu i vidi sta mozes naci na forumima i tako...GL
EmchO je napisao/la:
Ako govoris da izbrisu temu admini onda sto si postavljao?

Ako neces da ti neko pomogne onda nemoj ni traziti pomoc.
Covjek ti fino pokusava pomoci a ti tako.Lakse brate,odmah neko vrijdjanje.

Nije ovo site za vridjanje nego za pomaganje drugima i zezanje.Primiri se brate ;)

Ontopic: Probaj skinuti neki drugi WLM pa onda instaliraj ako ti onda ne moze odi na Troobleshot i vidi sta mozes popraviti ako ne mozes odi na njihovu stranicu i vidi sta mozes naci na forumima i tako...GL
ma stace ba vidish da je furac neki

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.