Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bih <3!

373 pregleda · 30 odgovora · otvorena 10.09.2009. u 11:29

Ljiljani zlatni,opet smo s vama,opet ce nebo gorit nad nama,jaki ko' kamen staroga mosta, na nas je majka ponosna bosna (:
Bio na tekmi, atmosfera odlicna navijanje... pun stadion, samo sto je 30% ljudi izbaceno zbog felš karte :$
udes na stadion neki ti lik uzme kartu nekom sprevom provuce i kaze ti ako je felš napolje 
meni orginal (L) Zapad Kakva tekma..
bolji smo od Turaka 
vidite na youtoube majstoriju Seje (H)
ma imali smo prilika bruku enznam kako nismo pobjedili al sta je tu je

ispred BBI-a lom bio to baklje se plae ma sta ti je (A)

Post dobio aplauz od haruN

oni jesu imali prilika ali mi smo imali 2 puta vise....nazalost srece nismo imalid a pobjedimo ali sigurno su svi zadovoljni i ovakvim rezultatom...baraz je nas...a ko god da nas zapadne u barazu nece se nasi predati :)
boNe je napisao/la:
oni jesu imali prilika ali mi smo imali 2 puta vise....nazalost srece nismo imalid a pobjedimo ali sigurno su svi zadovoljni i ovakvim rezultatom...baraz je nas...a ko god da nas zapadne u barazu nece se nasi predati
Ajde ne kenjaj djabe bio sam na tekmi i ljudi su nas ubili u drugom poluvremenu 2-3 stative,supic je odbranio 2 gola cista,plus u zadnjih 10 minuta su nas rasulu.Nasi spavaju gore u napadu.Jbte 5 nasih u ofsajdu :S lol smijesno Al sve u svemu dobra tekma bila aBd idemo u Estoniju da rijesimo to i aBd docekujemo Spaniju u paklu

♥ Volim te Bosno i Hercegovino
prava utakmica bgm.

svaka cast svim igracima,pogotovo seji i supicu...legende
prava utakmica bgm.

svaka cast svim igracima,pogotovo seji i supicu...legende
Svaka cast lavovi posebno na pozrtvovanosti i borbi a posebne cestitke Nemanji i Seji
ma bili smo bolji, imali smo 20 sansi, bolji smo od turaka bgmi (:
đžeki se nije +dalo ali..
NewYorker__ je napisao/la:
ma bili smo bolji, imali smo 20 sansi, bolji smo od turaka bgmi (:
đžeki se nije +dalo ali..
:*:*:*:*:*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.