e raja,volio bih da napravim forum preko onog 000webhost il kako vec,nikad to prije nisam koristio i ne znam nista od toga,ustvari juce sam saznao za to,camper_anela i ja smo se nesto dogovarali i tako medjutim on se sad ne javlja,i ne znam dal on hoce da mi to uradi io tako,a ako ima neko drugi da mozze da mi fino to uradi i objasni,norml da mi kad uradi da pasvord stranice,username,i da mi objasni kako se radi na tom programu....
samo molim vas,recite dal znate da to uradite,evo ja sad posteno kaze:NE ZNAM TO SAM URADITI!!!
zato mi treba pomoc,tako sda nemojte da bude:JOJ NE MOGU JA TO,NE ZNAM JA TO,NE MOGU STICI,ako vec kazete da cete uraditi uradite molim vas a evo da se zahvalim camperu jer mi je pomogao zaista za jedan drugi forum,ne znam sta sad bi s njim al nije vazno HVALA UGLAVNOM!!!
samo molim vas,recite dal znate da to uradite,evo ja sad posteno kaze:NE ZNAM TO SAM URADITI!!!
zato mi treba pomoc,tako sda nemojte da bude:JOJ NE MOGU JA TO,NE ZNAM JA TO,NE MOGU STICI,ako vec kazete da cete uraditi uradite molim vas a evo da se zahvalim camperu jer mi je pomogao zaista za jedan drugi forum,ne znam sta sad bi s njim al nije vazno HVALA UGLAVNOM!!!