Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Nesto o osobi iznad

1.976 pregleda · 57 odgovora · otvorena 06.09.2009. u 23:43

Zbog zalbi da malo ljudi ima pristup izabranom forumu.
Posljednji put da takve stvari slusam, da znate.
Eh ovako.
Meni dosadno da birsem ultra spam teme, obicne spam teme i ostavim. Nedelja je, a pravilnik kaze da je spam u normalnim kolicinama dozvoljen.
Evo jedne teme, meni poprilicno zanimljive, gdje mozete odredjenim osobama reci sta mislite o njima, a ujedno i procitati misljenje o drugima i misljenja drugih o sebi.

Cilj i pravila igre:
Cilj igre jeste da opisete osobu iznad vaseg posta, da kazete nesto o njoj, vase misljenje o toj osobi, ali naravno da budete sto iskreniji i otvoreniji To znaci, treba da opistete osobu ciji je post trentno posljednji na temi.
Pravila su sljedeca:
1. Zabranjeno citiranje postova.
2. Svaki post mora da sadrzi nick osobe koju opisujete i sam opis. Odnosno nesto ovako:
Philosopher

Bla bla bla, bla bal, blaaaaablablabal....

Nick morate stavljati da se zna o kome se radi ukoliko se desi da se napisu dva posta o jedno osobi. Ako se slucajno desi da su oba posta u priblizno isto vrijem napisana.

3. Duzni ste da opisete osobu koja je tacno iznad vas, a ne 3-4 posta iznad vas.

4. Zabranjeno vrijedjanje. Sve se moze na kulturan i fin nacin napisati.

To je to. Mislim da pravila nisu nesto posebno stroga, vec su samo tu da osiguraju ljepsi tok igre i ljepsi provod.
Ako mislite da bi trebalo da promjenim pravila, posaljite mi pruku ili na gb, pa cemo vidjeti.
A vec ako vam se nesto salje, slobodno mi posaljite i kredita.

3, 4 . . . SAD!!!
Krecemo.
Philoshoper:
Čini se kao pametan momak, voli jako anime hahaha

Post dobio šamar od haruN

Ako neznate sta cete napisati bolje ne pisi te nista

Post dobio šamar od haruN

haruN , veoma pametan momak, sladak, fin, razumije se u ovu administraciju , tako da je zaslužio global moda

sve najbolje <3 hara
E moj harune.
Pa tema i jeste spam tema, cisto da se zabavimo.
A pravilnik kaze da se smije pomalo spamati nedeljom.
Pusti neka se djeca igraju.

Post dobio šamar od Philosopher

- haruN -

Upoznao sam ga na epn, za mene pomalo ufuran momak, bmk za ostala mišljenja, nije loša osoba, ne pamtim ga kao lošu, mislim nije mi nikad ružno rekao, vidio sam ga u Bugojnu na turniru, al' sam bio HIGH pa nisam imao neku želju da se upoznamo u rl life. Eto tako, kkthxbai.

btw, nAN3 klošaru, na tebe je red.

EDIT: entel prije napis'o nvm
@hoLe
bolje bi bilo da te neznam nego sto te znam
covjek koji je vid zivce i ko zna sta jos ostavio na server hahaha
jedan od EPN ovisnika ahaha

al ipak covjek je samo Šiptar [hoLje]
<3

@ KOJI LI VAM JE MERAK NEKOG CITIRAT :O
@Wonder Boy

Jedan okrugli, drustveni deckic... Jednostavno, stalno misli
pozitivno i lijepo je biti u njegovom okruzenju
Pozdrav . Uzet cu sebi za pravo , pa makar i samar dobio , necu opisivati osobu iznad sebe nego Phillshopera . ( Molim da me shvatite )
Evo kroz ovih par PM-ova sam shvatio o kakvoj je zapravo osobi rijec . Covjek obrazovan , pametan , inteligentan , nacitan , sve naj naj . Osoba , uz sephirotha , koja najvise zasluzuje ovaj status GMOD !
Member koji mi za sada najvise " lezi " na ovom sajtu .
Slicno razmisljamo , sto je i sam on rekao . Imali smo priliku pricati na temu " rat u bih " i nevjerovatno je kakve covjek ima stavove . Neopisivo . Ne mogu reci ispravno/neispravno misljenje , ko sam ja da sudim da li je tudje misljenje ispravno ? Svako ima pravo na svoje misljenje .
Znaci , covjeka bas gotivim .
Evo kada vec pisem da i o sephirothu koju kazem .
Zasto seph ? Osoba slicna phillu , nacitan samo tako ,
slicno razmislja kao i phil , samim tim kao i ja .
Sa deckom jos nisam imao priliku da razgovaram , no nadam se da ce mi se u buducnosti otvoriti sansa , bar par rijeci da progovorimo . I to bi bilo dovoljno da pokazu svoju nacitanost , i ostalo , sve gore navedeno .
Poslije te dvije osobe dolazi cannabis , pogledajte plx postove njih trojice , pa pogledajte postove ostalih ?
Nije isto reci o spectre-u [ GLUP , KRETEN ] i [Osoba koja je kroz svoje postove pokazala svoju ne inteligenciju ]
Nadam se da ste me razumjeli .
- Respect ; ))
v3Tr0x

Veoma lijep momak. Nekad i sam pozelim da ovako lijepo izgledam kao on ili bar da imam jedan deseti dio njegovog skilla i kreativnosti u Photoshopu. Ne bi bilo lose da nadjem ovakvog momka, da mi uljepsa ostatak zivota.

Iako je on covjek bez mana, jedino mu zamjeram sto govori da je Kuja ( FFIX ) jaci od Sephirotha ( FFVII ). Mislim da to nije istina, ali svako ima pravo na svoje misljenje. Bilo bi dosadno da i on voli Sephirotha, a ovako ipak imamo neki povod za pricu prije tjelesnog uzitka.

I da, ima smisla za humor isto kao i afiniteta prema muskom spolu. ^^

EDIT : Zlocudni Philosopher je obrisao v3Tr0x-ov post, ali ja ih i dalje volim obojicu.
Evo, kad je on o meni, odvojiću i ja koji minut oči od OGame-a i napisati set riječi i Sefirotu.

Počeo bih riječima "dijete k'o dijete", jer to stvarno i jeste. Najobičniji neiživljeni klinac, baš kao što je i većina nas ovdje. Ali se od ostalih razlikuje po tome što ga nije strah to svjesno priznati i iskazati svoje afinitete prema nečemu određenom što ne zanima šire narodne mase. Ja prvi mrzim sve te Japance, Kineze i ostale kosooke, ali volim saslušati dečka, jer fino priča.

Da smo na sajtu poredani po IQ-u, a ne ID-u, dečko kojem bi vrlo vjerovatno redni broj bio jednocifren.

Lijepo je to sve što on radi i piše, ali rijetki su ljudi koji to cijene.
Sephirot

Upravo priznao da je gay ... Ovisnik o anime-u , pc igrama , hentai-u i coca-coli. RL - djevojke su mu BLJAK. Voli da pise duge postove i da pametuje nepotrebno. Ne voli sve sto vole mladi. Kad je nekome rodjendan obavezno napise "pridruzujem se cestitkama" posto su mu "Sretan rodjendan , HB" i ostale opcije prebezze za njega...

Sa ljubavlju - JoKeR... ;)

Vetrox mi se ubacio , zato je i on gay...
v3Tr0x

lud lik :D
igram ogame-a sa njim :P
bolji sam sto je bitno :D
i znam da voli maloljetnice :D
http://www.gamers.ba/profil/HeadZoore/

Sve sto znam o njemu je da sam mu prije par dana kantirao neku temu, da je jos mlad, i da ima mnogo toga da nauci

Post dobio aplauz od bak1r

bak1r

covjek koji pishe fine blogove na dernek.ba i nekada sam ih chitao (ali moji su bolji )

momak koji je otkako se preselio u SA svoj nivo igre prenio na vishi level deff.... smirite ga malo

shta reći za Bakira ili ti ga REVonju uredan momak

Opravdano se sumnja da je namjestao tendere za API firmu (zbog toga je dobio VIP na derneku i admina na gamersu - DOKLE VISHE?!)

Post dobio aplauz od bak1r

@Kramer, veoma pametan i inteligentan mladic i znam da slusa Balasevica
vLex jedna veoma pametna osoba.Covjek koji je u svakom trenutku online realno (Vlado Vlexowskii ode da spava xD)ali dobro mora se malo .Dosta se dobro snalazi sa ovim statusom ,vrlo dobro zna oko servera .Vrlo duhovita osoba , voli pomoci svakome.
mirofa

Šta reci osim, VODJA! VODJA KRITIKAL GAYMINGA! Fin momcic, može popit više od bilo koga iz kritikal gayminga. Spavao sam sa njimu Doboju. whahaha I znam da piše postove za aplauze. D**a na onog fosfora iz fanatika. Sluša linkin park, i da sam mu ja idol.

VODJAAA!!!! <3 JEB111

edit:

Miro ba.. ramazan je.. ne smijem lagat HAAHAHAHAHHA <3
Mirofa, zaludjenik za fnatic-om...
Želio bi biti jednog dana kao mILAN, koji mu je idol iz sela i igrati vs f0rest-a 1on1 mada zna da će izgubiti sa 0.
Želi uskoro početi putovati po turnirima, igra HLTV online kladionicu i sve u svemu fin momak
moj dobar pajdo, sasvim zreo momak ! volim njegovog brata, i tako to... sve u svemu sve naj :P
Under, moja curica koja zna da radi u PS-u. Jednom smo se bili pokacili jer je on bio gay a ja nisam htio u tu ekipu i eto doslo do sukoba interesa.
Sve u svemu dobar momak, Volim Puno (K).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.