Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Nequeo

470 pregleda · 23 odgovora · otvorena 06.09.2009. u 18:01

Dobar dan gameri, evo mene s novim radovima. Evo cekam nekoliko dana da pocne glasanje za ovaj SIGMAKING contest, nigdje smokia.

Evo 5 novih sigova i jedna hajmo reci Photomanipulacija (ja na slici xD)

Prvo sigovi:

The Monster..

Comin' out into teh rain..

The Unborn..

Wolf Rider..

Final Fantasy..

Sad PM..

I evo jos jedna slika, nije Photoshop, malo zafrkancije. Gay is okay! (ja ovaj desni xD)

Na ove vece slike desni klik view da vidite cijele

Eto to je to, rejtajte i ofc.Stay gay!
Drugi sig je VRH, ostalo mi se bash i ne svidja

Odlicne slike. Posebno mi se svidja Final Fantasy versus XIII N.L. Caelum. Svaki put su ti radovi sve bolji i bolji, samo tako nastavi. 10/10
Sto se tice sigova, 3. mi je najbolji.

Zasto? Neznam, vjerovatno radi zivljih boja i tako to. JEdnostavno osjecaj me vuce na ovaj 3. Drugi je odlican, prejak bogami a to ne znaci da ostali nisu dobri.

Sto se tice photomanipulacije, ruzan si veoma :D

Nije lose odradjeno, odnosno super je odradjeno.

Ova zadnja, OMFG ..
Sve su odlichne, naravno da je najbolja ova FF VIII

~ Ocjena [color=green]10/10[/color] GJ
Svi siggovi su jako impresivni Svaka čast na radovima 10 + !

>;
Final Fantasy luv
rulF je napisao/la:
Drugi sig je VRH, ostalo mi se bash i ne svidja

I meni je drugi jako drag. Ali Wolf Rider mi je najbolji, jednostavno sam ga zavolio xD..

Hvala i tebi i ostalima
Wolf Rider nema dalje i ovaj prvi odabir boja extra samo da nije ovaj monstrum vako ruzan

10/10
svaka cast 10 od mene sminka su ova zadnja namjestili usne sevap da ga neko da ^^
Final Fantasy mi se najvise svidja a i ostali su dobri sve u svemu 10/10
2 najjaci
jos tutoriala citaj, puno puno tutoriala ili zamoli Bojana da te nauci sta ^^ 4/10 font suxx nigdje flowa :/
Sigovi su ti super najvise mi se vida drugi rad jedino sto mi se bas i ne svidaju ovi obrubi i nije bas preporucljivo preko fokala stavljat razne brusheve ili bilo sta drugo ( mislim na FF sig)

Inace sve ok i nastavi dalje sa radovima.
Wolf Rider mi se najvise svidja, samo nevalja ove bijele crtice.
I drugi je prejak.
skala je napisao/la:
jos tutoriala citaj, puno puno tutoriala ili zamoli Bojana da te nauci sta ^^ 4/10 font suxx nigdje flowa :/
Da mogu dijeliti aplauze sad bi' ti dao jedan, što mi se ulizuješ. (Za vas koji ne razumijete šalu, šalim se ofc. Ne mogu ja Tariku pera odbiti )

A sada ozbiljno..

Jest' to sve fino.. Ali za nekog ko nikada nije otvorio PS.

Mane :

• Sve i jedan render je preprepresharpan.
• Ovo prvo implicira to da si uništio izvore svjetla, jer na presharpanim mjestima renderi gube originalnu boju. Kad to već uradiš, dodatno im podesi brightness / contrast.
• C4D rijetko ide na izvor svijetla. On i ne treba da se vidi više od nekih 20%, jer mu je uloga samo da doda "dubinu" radu, a ne šarene boje koje on sadrži. (Da ne spominjem kako me nervira to što u poslednje vreme svi KRKATE ove "aurora borealis" boje.. Što kaže TRL i go*no bi uljepšale.. )

Kad preradiš onaj "Lampard Sig Tut" što sam ti poslao, ali u potpune detalje, iće mnogo bolje. Mene je taj tut strašno "pogurao".

Toliko od mene. Jedva sam i ovo stigao napisati, ode ganjat' ogejm.

Post dobio aplauz od skala

Nisam strucnjak...

Fini su mi radovi.

Ovaj "lonely is the night" mi se dosta djasvi...

Odlicne slike !

Posebno Gay is ok ! HAHAHA

Takodje mi se svidja FinalFantasy

Nema sta

10/10
The Monster i Final Fantasy mi se pravo sviđaju, a ove ostalo malo manje. Ipak, sve su dobre. Ocjena od mene 9/10.
Slažem se sa Bojanom u svakom pogledu njegovog posta :]

♥3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.