Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bosna I Hercegovina

679 pregleda · 55 odgovora · otvorena 05.09.2009. u 14:34

Veceras Bosna i Hercegovina igra jednu od najvaznijih utakmica ikada ,
gostujemo u Armeniji jednoj prosjecnoj ekipi od kojih smo bolji za klasu i nadamo se pobjedi:
Ja licno mislim ako veceras Armeniju uzmemo da cemo ici direktno u Afriku a evo i zasto , ako veceras pobjedimo onda ce zavladati strasni optimizam kod nas i onda nema sanse da nas neka ekipa pobjedi u Zenici nec biti sanse da nas uzmu Turci i td... znaci idemo direktno u Afriku ako uzmemo Armeniju uzecemo i Turke u Zenici Estoniju tamo i onda nema sanse da nas Spanci uzmu u Zenici (ili Kosevu neznam tacno)zato Bosna sretno tebi i tvojim igracima da pobjedimo veceras Armeniju i da idemo u Afriku ...
slazete li se sa mnom ?
ja mislim da ovo mozemo postici... Bosni ce trebati velika podrska i veceras i na svakoj utakmici
GL Bosno i Hercegovino !!!
heawNi je napisao/la:
MA IDEMO U AFRKUUUU IDEMO SE CRNCITII TAMO WAAA

DZEEKO KOOOO DZEKOOOOOOOOOO
ovako treba da budemoo optimisticni kao i u prvom dijelu kvalifikacija i onda ce sve ici kako treba :D

btw. iskljjuci Caps lock
Veoma važna utakmica, bilo bi fino da pobjedimo sa što većom gol razlikom ;)

Sretno ;)
kEw4_ je napisao/la:
ovako treba da budemoo optimisticni kao i u prvom dijelu kvalifikacija i onda ce sve ici kako treba

btw. iskljjuci Caps lock
Aj sta prdish kakav casp lock

JA DRZIM SHIFT

Go bosniaaa :$ Idem na tekmu vs Turske imam karte necu na zadnji dan kupiti .
spY je napisao/la:
Veceras u grad i navijat. Nadam se da ce dobit sa dva gola razlike barem. Ma ustvari, bilo kakva pobijeda dolazi u obzir. Olakšali bi sebi posao protiv turaka. ;)

Koliko sam informisan, protiv Španije će se igrati na Koševu? Jel zna neko tačnu informaciju? Pošto sam planirao ici. ;D

Ev' meni drug što je u BHF kaže da se igra u Sarajevu 100%.

Plavo-žuto volim te<3, za sve drugo boli me. 8)
- valjda su dovoljno zreli igraci da ih nece spucat trema, jer znaju da moraju pobjedit kako bi protiv turske najmanje ocekivali bod, jer turska onda ide belgiji
- ako tako bude, 1001% igramo na kosevu
Bit će pobleda ako Bog da, a kolika, to nije bitno. Ja bih bio zadovoljan i sa 1:0, ali mislim da će Džeko i ekipa zabiti barem 3 komada Armencima.
heawNi je napisao/la:
Aj sta prdish kakav casp lock

JA DRZIM SHIFT :D

Go bosniaaa :$ Idem na tekmu vs Turske imam karte necu na zadnji dan kupiti .
jeli u Zenici ili na Kosevu i kolko su karte

@ dzordz :
za ovu utakmicu nije vazna gol razlika samo je vazna pobjeda :)
SILA SMO POBJEDA DANAS 100%!

Supić - Spahić, Nadarević, Jahić - Salihović, Vladavić, Rahimić, Muratović, Ibričić - Džeko, Ibišević

+ 3 lava s klupe: Damjanović, Pjanić, Muslimović,
Polako ljudi ima jos 4 utakmice do kraja znaci moze svak 12 bodova uzet, a zar drugi iz grupe neide u baraz ? Znam da je Ciro govorio da nebi volio hrvatsku za protivnika.

Ima se jos igrat, da nam se nedesi danska il srbija opet mirne glave odigrat.

Nadamo se kiksu spanaca il turaka.

GL BiH
Licno nadam se pobjedi. Jer Igrat ce Spahic,Jahic,Salihovic,Ibisevic,Dzeko. Nema nam Misketa ali Pjanic ga moze zamjenit 80-90%.

GO GO BOSNAA i HERCEGOVINA !
Ljudi opustite se malo ;) Nije bitno koliko cemo pobjediti ili s 0-10 ili 0-1 (3) boda su vazna veceras ;) Eto toliko od mene :D odo se spremati za tekmu aBd i vidimo se u srijedu na tekmi u Zenici :D i aBd u Sarajevo zadju tekmu idemo :D
Realno, imamo bolju ekipu od njihove i ovdje se traze samo 3boda. Lagano tricu nek zabiju i to je to
Hocel nam braniti Asmir Begovic veceras?
exampLe_ je napisao/la:
Hocel nam braniti Asmir Begovic veceras?
Brani Supic valjda radi vise iskustva bar su tako naveli :D

A veceras ocekujem pobjedu bar 0:2
cannabis4posho je napisao/la:
Prvo ne igra samo BOSNA vec BOSNA I HERCEGOVINA, edituj temu ili ide u kantu.

edit:
Tako, veceras uzimamo sa 0:4 i idemo na prvenstvo sigurno.
@ spY
Igra se u Zenici, see ya there :)

edit2:

http://www.youtube.com/watch?v=w8JiHQfE6PE
Da te ispravim ocigledno da nisi upoznat mi nemamo skoro nikakve sanse da odemo direktno mozda teoretske,jedino baraz mjesto sa kojim se igra doigravanje za odlazak na SP .... ;)
Nesto me strah ove Armenije... znali smo cesto kiksat na strani protiv objektivno dosta slabijih protivnika. Medjutim, ocekujem pobjedu Bosne od najmanje 2 gola razlike.
Zelim svu srechu da pobjedi BiH <3

GO GO <3 BiH !!

gleedam
torn_cs je napisao/la:
Da te ispravim ocigledno da nisi upoznat mi nemamo skoro nikakve sanse da odemo direktno mozda teoretske,jedino baraz mjesto sa kojim se igra doigravanje za odlazak na SP ....
Gdje sam ja reko da mi mozemo direkno otici, a baraz mozemo proci koga god da izvucemo
cannabis4posho je napisao/la:
Gdje sam ja reko da mi mozemo direkno otici, a baraz mozemo proci koga god da izvucemo
mozemo proci e gledaj sada ekipa kako mozes pricat tako:

Hrvatska
Portugal
Francuska
i mnoge druge koje su gledajuci jace od nas 9-)

evo gdje si napisao:
torn_cs je napisao/la:
mozemo proci e gledaj sada ekipa kako mozes pricat tako:

Hrvatska
Portugal
Francuska
i mnoge druge koje su gledajuci jace od nas 8-)

evo gdje si napisao:
Sta bolan ti pricas ? Koja Hrvatska, koja Francuska, Portugal ? Sta sa njima ? Neke ekipe, pa dovoljno su se obrukali na EU zato tisina.
Niti su jace od nas niti su bolje od nas, da ti nesto pratis repku znao bi i da su Spanci na guzove uzeli BiH kada je sudija produzio 1020130103102 minuta utakmicu da bi Spanija dala gol a sta su oni ? EU PRVACI PASA, EU PRVACI.
Nemoj me citirat nerviras me pravo, mi mozemo i dirkteno proci ako bi Belgija uzela Spaniju a mi sve pobjedili do Spanije i njih ovdje uzeli za prvo mjesto. Tisina fkt me nerviras.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.