Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Slusalice

422 pregleda · 31 odgovor · otvorena 04.09.2009. u 15:46

Evo danas malo hodao po pc-shopovima trazim neke slusalice da nisu puno para .. Naisao sam na neki AKG K514 .. Cijena : 36 € .. Sta vi mislite ?

KEY SPECIFICATIONS
> Headphones weight without cable (g) 210
> Sensitivity (dB/mW, dB/V*) 112
> Audio bandwidth (Hz to kHz) 18-22
> Max. input power (mW) 200
> Rated impedance (ohms) 32
> Convertible jack plug (1/8" to 1/4" yes
> Patented self-adjusting headband yes
> Unbreakable metal arches yes
> 99.99% oxygen-free cable (length in m) 3
> Single-sided cable yes
> Open-back, dynamic headphones yes
> NdFe magnets yes
> Best for MP3, CD, MD and PC/laptops yes
Pa bolje su nego bilo koje "gaming" slusalice za iste pare. A zvuk ce vremenom biti sve bolji.
Bolje dodas jos para i kupis SS Siberia u Plusu 115km za gotovinsko placanje,garancija sve fino ..
browNe je napisao/la:
Bolje dodas jos para i kupis SS Siberia u Plusu 115km za gotovinsko placanje,garancija sve fino ..
Nezivim vise u Sa trenutno sam u Sloveniji ovde su Seberia 64€ eura nego necu da ih uzimam moram jos zvucnu inace nije to to :/
edone je napisao/la:
Nezivim vise u Sa trenutno sam u Sloveniji ovde su Seberia 64€ eura nego necu da ih uzimam moram jos zvucnu inace nije to to :/
Djesi Janez :D

Moja preporuka, Siberije =)

Ako ti treba preporuka oko zvučne, samo reci, naći ćemo. Bitno je samo znati cifru novca s kojom raspolažeš.
iwdnplaysson je napisao/la:
Djesi Janez

Moja preporuka, Siberije =)

Ako ti treba preporuka oko zvučne, samo reci, naći ćemo. Bitno je samo znati cifru novca s kojom raspolažeš.
Kume da sam tjeo kupivat sebiru rekao bi zanimaju me ove slusalice sto sam napisao
edone je napisao/la:
Kupis zvucnu posebno od nekog polovnu isto ti je to ...

edit
Procitao sam gore iznad post i vidim ne zanimaju te siberie ..
Onda uzmi te sluse onako solidne su ... : D
ManijaciJebuHordeZla je napisao/la:
uzmi meduse ili 2.1 ili 5.1
moja preporuka
razumije iko ista ?? jarane pitam za ove slusalice ne koje cu kupit druge da sam to tjeo postavio bi temu :S
btw 2.1 nemogu da nadem ovde a 8.1 90 eura bolje sebira onda da uzmem :S
edvinttsw je napisao/la:
razumije iko ista ?? jarane pitam za ove slusalice ne koje cu kupit druge da sam to tjeo postavio bi temu :S
pa qpi onda te ustvari ako vec kupujes takva mosh uzet i neke koje su jos jeftinije isti ti qrac ja mislio ti hoces za manje para dobre sluse izvini brate ma uzmi jos neke jeftinije od tih bgm
edvinttsw je napisao/la:
Te AKG su bolje od Siberia, kladim se po zivot. Osim toga bolje uzeti dobre stereo slusalice nego lose 5.1 ili 7.1.
nc je napisao/la:
Te AKG su bolje od Siberia, kladim se po zivot. Osim toga bolje uzeti dobre stereo slusalice nego lose 5.1 ili 7.1.
hahahaha pa ti nisi normalan cuj bolje od siberia omg pa bolan prvo sto su jeftinije a drugo sto svi nekupuju te AKG nego qpuju skuplje siberie omg nisi normalan hahahahaha
cuj bolje od siberia hahah :S
hahahaha pa ti nisi normalan cuj bolje od siberia omg pa bolan prvo sto su jeftinije a drugo sto svi nekupuju te AKG nego qpuju skuplje siberie omg nisi normalan hahahahaha
cuj bolje od siberia hahah :S
Prvo vecina ovdje nije ni cula za AKG, drugo vecina misli da su Razer, Logitech, Steelseries i Speedlink vazna imena u audio svijetu, trece visoka cijena ne mora znaciti da je visok kvalitet i cetvrto nekulturan si i neodgojen.

Post dobio aplauz od Jason

nc je napisao/la:
Prvo vecina ovdje nije ni cula za AKG, drugo vecina misli da su Razer, Logitech, Steelseries i Speedlink vazna imena u audio svijetu, trece visoka cijena ne mora znaciti da je visok kvalitet i cetvrto nekulturan si i neodgojen.
pa bolan jel se ti salis samnom il si ozbiljan ?
pa SteelSeries sto veliki klanovi prave poslove sa ss a ne sa tim akg zato sto je bolje kvalitetnije jesil ikad vidio kod nekog poznato igraca da ima te sluse ... nisi razer i steelseries je najkvalitetnija roba gamerske opreme i nemozes sad ti doc i odjednom reci da je neki akg za kojeg niko nije cuo kvaliteniji od razera i ss pa ti nisi normalan...

edit : vidio sam ti workplace u galeriji i vidio sam steelseries podloga i mis i logitech slusalice a gdje su te najkvalitetnije akg ?
hahahah samo ovdje bezveze spamas i postas da bi se mi zamislili ko je ta firma i sta to a ustvari ni ti nikad nisi cuo za tu firmu hahahah nemogu da vjerujem s kim se raspravljam ;S
pa SteelSeries sto veliki klanovi prave poslove sa ss a ne sa tim akg zato sto je bolje kvalitetnije jesil ikad vidio kod nekog poznato igraca da ima te sluse ... nisi razer i steelseries je najkvalitetnija roba gamerske opreme i nemozes sad ti doc i odjednom reci da je neki akg za kojeg niko nije cuo kvaliteniji od razera i ss pa ti nisi normalan...

edit : vidio sam ti workplace u galeriji i vidio sam steelseries podloga i mis i logitech slusalice a gdje su te najkvalitetnije akg ?
hahahah samo ovdje bezveze spamas i postas da bi se mi zamislili ko je ta firma i sta to a ustvari ni ti nikad nisi cuo za tu firmu hahahah nemogu da vjerujem s kim se raspravljam ;S
Ove Logitech slusalice sam uzeo prije 3 godine jer tad nisam imao ni izbor ni pare za bolje. A iskreno nisam ni znao da postoje AKG, Denon, Sennheiser, Shure, Grado, itd. kao sto ni ti sad ne znas.
To sto profesionalni gameri koriste Razer i Steelseries dosta ima veze sa marketingom, sponzorima i sl.

Gdje si vidio DJ-a sa Razerom, muzicara sa Steelseriesom ili nekog drugog audio profesionalca sa Speedlinkom? Ljudi s tim zaradjuju pare, zato koriste ono sto valja.

Edit: Ako je ovo za tebe prepucavanje zasto se javljas na temu? Ovo je za mene normalna diskusija.

PS: Poradi na gramatici.

Ti veze sa zivotom nemas. Da ti ne objasnjavam sad...
nc je napisao/la:
Pa bolje su nego bilo koje "gaming" slusalice za iste pare. A zvuk ce vremenom biti sve bolji.

Kolko para tolko muzike
WonderBoy je napisao/la:

Kolko para tolko muzike
Da. Kod Razera i Speedlinka se to najbolje vidi. Kupis Medusa 5.1, pokvare se cim istekne garancija (a nekad i prije).
Najbolje su u svojoj klasi sigurno.

~ Svakako se neches pokajati ako ih kupish
nc je napisao/la:
Kod steelseriesa sto se tice zvuka su zakon .
Ali naravno to su headseti ugl. za gaming a sto se tice najboljeg proizvodjaca audio opreme jedna rjec...SHURE

http://www.shure.com/index.htm

ON TOPIC : slusalice su savim solidne i bit ces 100% zadovoljan sa njima .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.