E ovako prijatelj mi ima problem na ventrilu kada pritisne tipku za pricanje i npr error mu se pojavi ja cujem kako mu je doso error onaj zvuk kako da to ukloni ili kad on prica i dodje mu poruka na msn ja cujem da mu je poruka dosla.. kako to uklonit??
Diskusija
VENTRILO PROBLEM
114 pregleda · 4 odgovora · otvorena 04.09.2009. u 01:03
Da jednostavno smanji zvuk? Neka pogleda uz opcijama ventrila a onda u opcijama sounda na kompu... Neka mjenja malo ne moze pogrijesit..
a da nije problem do tebe?
RizlaaaaA je napisao/la:
Da jednostavno smanji zvuk? Neka pogleda uz opcijama ventrila a onda u opcijama sounda na kompu... Neka mjenja malo ne moze pogrijesit..
vidi...ako cujes da mu je dosado error...il poruka...radi mu mic i sve to ??...
nek smanji malo zvuk...previse je onda pojacao...il mu je mic priblizen slusalicama
a to je ne moguce...jedino da on priblizi 
EDIT:
vidi ba...nek uradi ovako
outbound
-4
inbound
-1
pa onda vidi...a ako nece ako opet bude tako..onda jos smanji outbound i inbound
nek smanji malo zvuk...previse je onda pojacao...il mu je mic priblizen slusalicama
a to je ne moguce...jedino da on priblizi 
EDIT:
vidi ba...nek uradi ovako
outbound
-4
inbound
-1
pa onda vidi...a ako nece ako opet bude tako..onda jos smanji outbound i inbound
Ako ima zvucnike on, neka smanji zvucnike na minimalu....
...Outbound 0 , Inbound 0, Hardware input Mixer = None...
...Pod Binds - Wawe file 0...
...Speech - Rate 0, Volume smanji na 80...
i ako ima zvucnike, a ne slusalice, do toga je, mora imat on slusalice...a i solidan mikrofon...
...Outbound 0 , Inbound 0, Hardware input Mixer = None...
...Pod Binds - Wawe file 0...
...Speech - Rate 0, Volume smanji na 80...
i ako ima zvucnike, a ne slusalice, do toga je, mora imat on slusalice...a i solidan mikrofon...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.