Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pLg Ventrilo OFF

341 pregled · 18 odgovora · otvorena 05.05.2010. u 11:38

1 Maja 2009 godine little I ja, ogorceni tudjim Ventrilo serverima gde raznorazni hmm, ajmo ih nazvati debilima, ulaze u sobe i vriste dolazimo na ideju da uzmemo sopstveni Ventrilo server.

Dakle tog 1 Maja 2009 godine smo odlucili kupiti ventrilo server, i tako trazimo trazimo sajt i polako gubimo nadu, skoro da smo odustali kad, tup, javlja se Jason kao porucen, tu nam je i on pomogao, hvala Jasone <3. I tako smo kupili ventrilo server od 75 slotova od strane jedne poznatije voice hosting kompanije, DarkStall -a

Kao sto rekoh, tog 1 Maja smo uzeli server na godinu dana te smo dobili i par dana free zbog nekih njihovih problema, to moze znaciti samo jedno kao sto ste verovatno vec I iz naslova saznali, da, ventrilo se gasi zauvek.

Bilo je tu i lepih I ruznih trenutaka ali na srecu lepi trenutci su preovladali.

Ja kao “Glavni” na tom ventrilo serveru bih hteo da se zahvalim svima od admina, room admina , vip statusa pa do obicnih usera, hvala vam za mnogobrojne lepe trenutke koje smo proveli zajedno, ipak smo mi to radili zbog Vas

Da se prisetimo g.ba pevanja

[youtube]3Olt8H7IqSM[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=3Olt8H7IqSM

[youtube]JGEx0hce4Oc[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=JGEx0hce4Oc

Neki su presli na nas TS3 Server , pa ako iko zeli sobicu sa chanell adminom nek mi se javi putem PM-a ili Guestbooka radi iste.

IP TS3 : 78.46.37.243:9987
TS3 nije nes uredu server sta mu je nece da ude.. ? pogresan .. IP ? :S ..
bILo je predobro na ventilu :D .. al sta ces ..
Nikada neću zaboraviti g.ba karaoke na tom ventu

do jaja

Fak'

- bilo je sminx trenutaka, sjecam se jednom kad sam dizao temu nesto oko pjevanja . Frixion nash pjevo, smijali mu se po cijeli dan i tako

Bilo je prejako Ali, moze se i nastavit' na tsu, ha ya ^^
R.I.P
Da,i meni je baš žao..stvarno je bilo predobri trenutaka i zezancije od strane Golgya,Vlexa,Littla i drugi..mnogo neprospavanih noći uz DJ Vlexa i Ademov jumping server :D
- Bilo je lijepo dok je trajalo ;O , kad se sjetim do kasni jutarnjih sati ostanemo na ventu i zajebajemo mireta uz pjesmu "Zuhdija se ku**a javio" hahahahah , dobar je i TS3 !
Jes mi zao brate :/

Kad smo tek dobili vent , nikad ni ja ni vlex nismo spavali i ujutro u 7 : 10 se mjenja rank na gametrackeru , mi smo uvijek cekali 7:10 da vidimo koji smo na gametracker pa onda tek isli spavati...

Bili smo 30 vent na cjelom gametrackeru , sa samo 75 slotova To ipak nesta znaci xD

R.I.P pLg vent
Najmocnije je bilo kad Messi i ja iz dosade pocnemo ulaziti u sobe i govorimo ljudima da izadju na 5 min radi odrzavanja servera i neki postavki. Kad ovi izadju, mi se doslovno valjamo. Falice mi oni kasnovecernji razgovori, Rya kad komentarise dok igra, ono "BOLI ME QRAC STA SMARAS" i ostalo.
MorgaN je napisao/la:
Najmocnije je bilo kad Messi i ja iz dosade pocnemo ulaziti u sobe i govorimo ljudima da izadju na 5 min radi odrzavanja servera i neki postavki. Kad ovi izadju, mi se doslovno valjamo. Falice mi oni kasnovecernji razgovori, Rya kad komentarise dok igra, ono "BOLI ME QRAC STA SMARAS" i ostalo.

Morgane brate moj ak sam ti sta psovo , izvinjavam se ,bilo je svacega na ventu !

@ tema

Eo javljam se iz mrtvih.

pUno lijepih trenutaka sam proveo s vama na ventu , zajebancija i tako to.

Bio admin , al sad nevazno

vLex jes tu ?

Ma bo** me k*ra* sta smaras )

NAjjace ocami mog.

RIP _)
Ovo uradili da se poveća popularnost TS3? Ne kontam, nema razloga.
Banuješ debile koji vrište i to je to
Daj ne.
Nikad to neću zaboraviti. Onaj dan kada si me vlexe pozvao na vent, sami ti i little. Bilo je negdje oko 5 soba ne sjećam se tačno. Naravno govorim o onom prvom ventu što se isto zvao pLg Vent by vLex . Onda je raja počela dolaziti, polako se vent počeo puniti i sve bilo sve bolje i bolje. Trnutak koji nikad u svom životu neću zaboraviti kad smo se Semir i ja nešto bili "posvađali" i on meni locka acc. I ja kažem littlu i ulazi little

Ko je Adi locko akaunt ? Ko je Adi locko akaunt govorite nemoj da gledam logove !!!! Semire što si Adi locko akaunt malo mrtve upitnik

HAHAHAHAHAHAHA
Iskreno, nisam ni znala da nema vise venta.. Zadnjih par dana sam slabo bila aktivna na netu, a i na g.ba pa nisam ni temu vidjela.. A nisam ni pokusavala ulazit na vent.. Ado mi je tek neki dan rekao..

A bemu misa, bas mi je zao.. Kad god mi je dosadno bilo, usla sam.. Znala sam da uvijek neko ima na ventu i da cemo pricat, zezat se..

Hocemo ventrilo nazad!

Ado je napisao/la:
Nikad to neću zaboraviti. Onaj dan kada si me vlexe pozvao na vent, sami ti i little. Bilo je negdje oko 5 soba ne sjećam se tačno. Naravno govorim o onom prvom ventu što se isto zvao pLg Vent by vLex . Onda je raja počela dolaziti, polako se vent počeo puniti i sve bilo sve bolje i bolje. Trnutak koji nikad u svom životu neću zaboraviti kad smo se Semir i ja nešto bili "posvađali" i on meni locka acc. I ja kažem littlu i ulazi little

Ko je Adi locko akaunt ? Ko je Adi locko akaunt govorite nemoj da gledam logove !!!! Semire što si Adi locko akaunt malo mrtve upitnik

HAHAHAHAHAHAHA
Čuj to nikad nećeš u životu zaboraviti, to je samo je***i računar i je***i vent

@ tema

Bilo je dobrih i loših trenutaka, sve u svemu fino je bilo u početku dok nije počelo spamanje venta, ulazci po sobama i smaranje likova.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.