Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

gamers.ba signatures

816 pregleda · 21 odgovor · otvorena 19.03.2006. u 02:43

Ovako zelio bih da se javi bilo tko od admina da samo pitam dali je velik post i dali smeta njima da ubacujemo signature dakle samo negdje imamo link i copy (kao ja ovaj svoj signature ) i da bude rez MAX. 400x150 (koliko i jest signature tj treba da bude max. =) eto da malo ubacimo i "SLICICA" i zanimljivosti posto ov omozemo sami tako da se main admin bU netreba da muci oko postavljanja signatura u root nego ovako da mi u postu na kraju...HVALA ^_^

He he a mene su napadali...
I ja bih volio da svi ovako stavimo ovih sličica da se malo osvježi tekst

_____
Jel se iko sjetio ovoga

Slika ispod je animacija-pustite da se učita prvi put kad je budete gledali jer ima malo više sadržaja

Odlicna ideja. Vidio sam to na mnogo foruma. A ne bi falilo da to BU sredi da se moze u profilu napraviti pa da ne moramo uvjek copy/paste...
Pamtite me kao prvu osobu koja je postavila animaciju u post na gamersima

(bar koliko ja znam)

nemam nista protiv signatures ali ipak ima onih sa slabijim konekcijam pa dok njima ocita stranicu brada im naraste
Trebali bi dodati opciju za sigove
ali ograniciti velicnu i tezinu

ev ovdje ima mali sminkerski sigova

http://www.userbars.org/

---------------------------------------------------------------------

ja sam ZA, ali bi naravno bilo jos mocnije da Ado napravi da mozemo u profilu to stelovat.. mislim nije zanimljivo kada ovako stalno moras copy link..

ej Zuma, imash Postova: 1337 , zar to nije cool ? sasd si i po postovima l33t, da sam na tvom mjestu nebih vise nikako pisao
Vrlo rado mislim al ipak sada da svak uplouduje neke vece slike onda nemojte nikkako pa et slazem se sa Zumom max.. ova njegova velicina!

to sam ja htio odavno predloziti.... super ideja.
ako se ista broji moj glas je ZA.
ja sam za ali bi bilo lijepo da naprave opciju za sig.....mrsko mi copypaste stalno...
bilo be w000t i osvjezilo bi site. bar eto ovakve 2je tri slicice ko moje , ovo je samo primjer

.
a ovo Ubjedljivo najjache ˇ

Zanimljiva ideja.

Pogledajte zanimljive stvarcice na http://www.userbars.org/
veoma dobra ideja, ja sam za....
mogli bi postaviti anketu pa bi vidjeli sta drugi misle..
odlicnna ideja barem za mene !!
moj je glas ZA..
               flame[seeker je napisao/la:
Pamtite me kao prvu osobu koja je postavila animaciju u post na gamersima

(bar koliko ja znam)

sta ti je bolan

vidi se da si pospan bio kad si ovo piso

_

glasam za

vidio sam 10000 stranica na kojima imaju signature i ne kontam kako se nisam sjetio ranije da postavim temu i predlozim to i za gamers.ba

samo kako se tacno ovo postavlja recite mi
ili da ja isprobavam ovdje na ovoj temi kad ima vec puno slika i animacija ?
Mislim da nebih bilo pametno .. jer i ovako i onako bez potpisa .. stopa sve

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.