Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mostar Tournament 26.09 ZVANICE

3.062 pregleda · 96 odgovora · otvorena 03.09.2009. u 12:46

Molim temu u zanimljive kako se nebi izgubila

E vako kao prvo zelim pozdravit sve gamere . Pravi se turnir u mostaru ajmo komotno rec EVENT jer zelim da napravim turnir sa sto vise ekipa e sad molim vas na papir sam napiso ekipe koji idu po turnirima i sad zelim ovim putem da vidim sa njima oce li doc 100% i molim vas da nepisete ovo ono pa gl hf il tako nesto u vezi tih gluposti svaki post koji bude napisan nevezan za ovu temu BIT CE POBRISAN IL CE BIT OSAMAREN MOLIM vas samo napisite 100% ak zelite doc

Sto se tice samon turnira , turnir bi se odrzao 26.09, igralo bi se u prijasnjo diskoteci kompjutere bi ja prenjeo iz miMo Club-a HLTV Poektor sve naci prostor je ogroman i stvarno ce bit prejako ja vam garantujem u to !!!!

E sad molim ekipe da mi kazu oce li moc doc jer sto vise ekipa bude visa nagrada za prvo mijesto jos smo u pregovorima sa ADEPTO firmom koja je bila sponzor u BRCKOM za neke poglode il miseve il slusalice .

A ekipe su :

Kka
tTk
oldies
eu4ia
sotG
uniQue
spetZnatz
b0k1 ( oce pravit ista)
momci iz Gornji Vakuf-a
ZONE
uNc -
Saga
Travnik
zonic

ima jos ekipa iz mostara al njima netrebam slat pozivnicu jer ce ni doc 100% ima 5 ekipa iz mostara za koje ja mislim da ce doc

disturbet
eu4ia
miMo
mika mix
teo i momci ja mislim da se zovu 5d
waske i njegova ekipa

naci molim vas turnir ce bit prejak samo mi recite koliko ste sigurni

Toliko od mene !
murga je napisao/la:
lol..necemo igrati cs-a prvi dan Bajrama(20-tog je Bajram,ali ce i turnir trajati najmanje 2 dana)..daj brate ostavi to kao sto si i bio planirao za 26.09.:D..vise ce ti tad sigurno biti ekipa;D
turnir u buzimu tada....:r:r:r prvi datum je najbolji...!
eM7 je napisao/la:
turnir u buzimu tada.... prvi datum je najbolji...!
jeste tebi..bili ti igrao za Bozic

Post dobio aplauz od wcKd

Ja bih došao u Mostar, al' ne mogu, kad idem u Njemačku...
vraćam se 27og i taj isti dan igram predstavu u Grudama, blizu Mostara dolje negdje ...

Najbolje, Pelko, ako će tako dobro biti, da ti to ostaviš za zimski raspust, šta je to; 2 - 3 mjeseca ^^.

Pusti sad ove turnire nek' idu, Bužim i ti fazoni...
ne kontam bola sto se javljate "JA BI DOSO U MOSTAR NA TURNIR ALI NE MOGU IZ TOGA I TOGA RAZLOGA"

neces dolazit, ne pisi nista!

MosQuad dolazi
etc4Lav je napisao/la:
Ja bih došao u Mostar, al' ne mogu, kad idem u Njemačku...
vraćam se 27og i taj isti dan igram predstavu u Grudama, blizu Mostara dolje negdje :( ...

Najbolje, Pelko, ako će tako dobro biti, da ti to ostaviš za zimski raspust, šta je to; 2 - 3 mjeseca ^^.

Pusti sad ove turnire nek' idu, Bužim i ti fazoni... :D
zasto ne bi napravio jos 1 turnir na zimski raspust? :$
cokoladni je napisao/la:
zasto ne bi napravio jos 1 turnir na zimski raspust? :$
Recesija, ekonomska kriza ...itd...
miaky je napisao/la:
Ja sam 90 % siguran da ću doći a i spY-a ću pokušat' nagovorit', ovih dana sam pupa hava s parama al' bit' će. Ako ne nađemo ekipu, bar ćemo doći da gledamo. 9-)
idem sa tobom brate,sutra dajem krv bice para minum fes...a i plata mi dolazi tako nesto 28,29 pa cemo se skrpiti...ako bog dragi da moza i ucestujemo na turniru...
cu there
gAte je napisao/la:
znaci nema da me bude strah ako si ti glavni 9-)
Ma kakvi nece biti nikakvih problema :D a i gledaj mene koliki sam citav me se mostar boji hh:r
ma kakvo odlaganje ak ga sad nenapravim necu nikad
:D
mi cemo ocm 100 % ako ljusha (eshel ) nemogne igrat ce Sanny

fraginsane BLAZZE , ch1naa, Sha1N, eshel, boks3r ,, i vec samo reko ako ljusha ne mogne igrat ce Sanny
Ako nekom treba igrač tu sam 100 % !!!
sotG. 90% smo tu
Rado bih dosao...al termin sranje... al stas tako je kako je...gl hf
Ovako ja cu doci ako budem imo skim... tj. ako budem imao ekipu ! bilo kakvu ... al' ostale travnicane slobodno izbaci nece ti niko doci ... ja sam tu 110 % ako budem imao ekipu

Ako treba pjeske cu doci

Ako ima kakva ekipa da joj fali jedan igrac neka mi se javi na pm ♥
jao seke mi put do mostara za 5 osoba 4 KM ahahaha voz majka pele racunaj nas tamam da se one pare od bajrama u sta korisno potrose :D
dreak je napisao/la:
jao seke mi put do mostara za 5 osoba 4 KM ahahaha voz majka pele racunaj nas tamam da se one pare od bajrama u sta korisno potrose :D
Ma daj ja dolazio platio autobus 15 km :@

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.