Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Turnir @ Buzim(Net-Zone)

1.654 pregleda · 57 odgovora · otvorena 03.09.2009. u 00:34

Pozdrav...

Turnir ce se odrzati 26.09.2009(Subota) u clubu Net-Zone kao sto smo vec najavili.

Turnir pocinje u 11h.

Grupe ce biti objavljene 24.09.2009 ( cetvrtak ), tako da molimo sve da prijave ekipe do tad.

Konfiguracija racunara:

AMD 64 X2 core 5200+
2 GB RAM
nVidia 9500 1GB

Ako bude vise od 10 ekipa turnir ce se igrati na 20 racunara znaci 2 mecha istovremeno ...

Ekipama kojima bude potrebno bice obezbjedjen besplatan smijestaj

Uplata po ekipi je 50 KM.

Problem sa stolovima tj. prostorom za podloge i misheve je rijesen tako da se nebrinete.

Svi koji dodju moci ce gledati mecheve ispred internet cluba gdje ce biti "plentana" plazma.

Sto se nagrade tice 1 mjesto ide 80 % uplate a ako se pruzi mogucnost i ako bude vise ekipa bice nagrada i za 2 mjesto.

Sve prijave na mail : [email uklonjen]

Znaci u prijavi trebate napisati:
naziv clana
igraci
broj mobitela

Za sva ostala pitanja mozete se obratiti meni na msn.

Molim admina da stavi temu u zanimljive.

Pozzz
Koliko ima od Mostara do Buzima?
Za ekipe koje budu dolazile iz Mostara, Sarajeva, Banja Lukei za sve koji su dalje bice smijestaj ... Od Mostara do Buzima mislim da ima oko 350 km neznam tacno stavicemo i kartu BIH da vidite gdje je to :P
Net_Zone je napisao/la:
Za ekipe koje budu dolazile iz Mostara, Sarajeva, Banja Lukei za sve koji su dalje bice smijestaj ... Od Mostara do Buzima mislim da ima oko 350 km neznam tacno stavicemo i kartu BIH da vidite gdje je to
Vidio sam gdje je samo me zanimalo koliko kilometara ima , ima jedno dvajes cm na ovoj maloj karti .

Ugl. ako nadjem bus negdje blizu..bit ce dobro
Ja dolazim,najvjerovatnije bez ekipe ali docu da se zajebavam

Nostrix i nyonyo idu sa tuzlacima pa jbg al eto gl
Pozdrav prijateljima iz Bužima

Vidimo se na turniru.
~ Prosli turnir mi je bilo tako super,ali sam se smorio drama...

~ Ja i wickY smo morali presjedati iz Banja Luke za Bosanski Novi,iz Bosanskog Novog za Buzim,iz Buzima za Bihac,iz Bihaca za Banja Luku,iz Banja Luke za Sarajevo ..:|

~ I brate nekim se ekipa i ne isplati doci iz tog razloga sto npr ( dadnu vise para ) nego sto osvoje turnir,nemoj me pogresno shvatiti ni ti,a ni organizacija..

~ Ako nadjem neki prevoz ili skuckam nesto sa ekipom doci cemo ( uglavnom javim )
rekao sam vam i prosli put , stvarno je predaleko
ako hocete vise ekipa stavite 100% od uplate
Net_Zone je napisao/la:
a gdje je to bilo do sad 100% od uplate
u zadnje vrijeme haman pa svuda
al ti kaem ko ce bolan do buzima doc radi 400 - 500 km, zadnji put oko 350...
jedino mi i ttk hajvani sto smo ispostovali 2 tura
Net_Zone je napisao/la:
a gdje je to bilo do sad 100% od uplate
Ljubuski bilo 100%
Razumijem ja tebe i hvala puno sto ste dolazili ali ipak jbg pokusacu da nadem sponzora do tad pa da bude nagrada sto visa...uglavno javim jos za par dana dali ce biti sponzor ili ne...
BlackSheepXD je napisao/la:
Koliko ima od Mostara do Buzima?
Jedno 10tak sati vožnje
Ja bio prošli turnir, skontao da se ne isplati dolaziti samo radi para.
Nice je druženje, ali što je daleko- daleko je
Možda next year doletim, sve zavisi
HF svim ekipama tamo

btw. zanimljiva
Bit će 1 ekipa iz Bihaća, i bit ćemo mi iz WTF-a dole 100%, znači od nas 2 ekipe brojite
dyemsonii je napisao/la:
~ Prosli turnir mi je bilo tako super,ali sam se smorio drama...

~ Ja i wickY smo morali presjedati iz Banja Luke za Bosanski Novi,iz Bosanskog Novog za Buzim,iz Buzima za Bihac,iz Bihaca za Banja Luku,iz Banja Luke za Sarajevo ..:|

~ I brate nekim se ekipa i ne isplati doci iz tog razloga sto npr ( dadnu vise para ) nego sto osvoje turnir,nemoj me pogresno shvatiti ni ti,a ni organizacija..

~ Ako nadjem neki prevoz ili skuckam nesto sa ekipom doci cemo ( uglavnom javim )
Docemo mozda ako sredimo auto ;)

Ali javim ti jos sve na vrijeme ima do turnira jos bruka :)
Opet je jedan plus ovdje kod ovoga turnira je taj sto ce ekipe sa strane 100 % imati prenociste, cak sto vise ako dodje vise ekipa sa strane i ako bude guzve u Buzimu (a cisto sumnjam jer Buzimljani nikad ne bi ispalili za obecano) moze 2 ekipe kod mene kuci u Krupu tako da bi bilo rega sve

A sto se tice nagrade, ako se skonta neki sponzor da pokrije troskove igraone (jer covjek ima 25 racunara i 4 PS-a) nagrada ce vjerovatno ici sve za prvo mjesto ali opet o ovom ne bi dalje govorio jer nije jos nista sigurno do tura ima jos mnogo .. ali uglavnom sredice se nesto.

Ovo je neka "skica" ajmo je nazvati kojim putanjama doci do Buzima

1. Sarajevo - Bihac (putanja busem). Bihac - Bosanska Krupa - Buzim

2. Mostar - Bihac (putanja busem). Bihac - Bosanska Krupa - Buzim

3. Banja Luka - Novi Grad - Bosanska Otoka (putanja busem). Vjerovatno ce auto doci po vas ...

Vazno je napomenuti kod prosla 2 turnira odrzana u Buzimu da su uvijek 1-2 auta bila tu da odu po momke koji su dolazili iz Banja Luke do Novog Grada ili Bosanske Otoke tako da ce i ovaj put vjerovatno biti taj problem rjesen.

Turnir ako se bude igrao na 10 racunara (zavisi od broja ekipa) igra se u dvije odvojene prostorije i u svakoj prostoriji se nalazi po 5 racunara sa vec navedenim konfiguracijama tako da mozete imati svoj rahatluk i opustenost prilikom igranja i nece vam niko smetati jer ce vani na velikom dvoristu ispred igraone biti okacen TV na kojem ce biti HLTV

Blizu igraone nalazi se skola i igraliste i neke tribinice tako da mozete i tamo gostovati ali ponesite sebi lopte za fudbal i kosarku pa mozemo razbaciti koju

et .. to su neke od potrebnih informacija za one koji nisu bili na proslim turnirima odrzanim u Buzimu.

ja sam tu sigurno ...za gledatelja (H) al jos nez ocul imati ekipu ..bit ce zanimljiv turnir sigurno...poz
Ocekujte eGaming BL :D 90 % dolazimo , samo da GaK polozi vozackii onda smo tu 100% ;)
SvaBoooo je napisao/la:
Ocekujte eGaming BL 90 % dolazimo , samo da GaK polozi vozackii onda smo tu 100%
Nadam se, nemojte kao prosli put da ne dodjete
Iz Bihaca ima direktna linija za buzim .. odma da vam kazem da ne ide do krupe ,, osim ako ocete :D :)

mozda dodjem ... ekipom ne :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.