Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam start problem

115 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.09.2009. u 21:50

eh eo dobio sam novi racunar lik normala digo sistem ja instalirao neke programe i cs non-steam sve normala radi...al imam problem sa steamom...kad ocu da ga startam kae slijedece:

i ovaj:

Btw ev kad sam vec posto temu .....znACI radi mi konekcija normala nekih 10ak minuta i onda mi izbaci slijedeci error i nmg ni da otovorim prozor da se konektujem ni diskonektujem... slika:

KO POMOGNE DA RJESIM SVE OVO AL ZNACI U CJELOSTI DOBIVA 10KM KREDITA

Fragnatic
Izbriši nešto, nema dovoljno prostora za pokretanje Steama.
Steam ti nevalja ? I Memorija ,Hard Disk ti je pun , probaj malo racistiti racunar od nepotrebnih stvari , i skini novi steam , imas ovdje na Gamers.ba u download sekciji .
aLmo je napisao/la:
Steam ti nevalja ? I Memorija ,Hard Disk ti je pun , probaj malo racistiti racunar od nepotrebnih stvari , i skini novi steam , imas ovdje na Gamers.ba u download sekciji .
hard disk pun...tek dignut sistem...prije pola sata
Neko ti je sfuserio sistem ili je low kopija OS a
skontaj drugi OS format pa insatll radit mora
evo surfo sam po netu i momak imao isti problem i ovaj mu lik napisao ovo "I had this problem too. If you are using peerguardian check that it is not blocking any of the IP's that valve/steam uses. You can either allow each one individually or disable PG for a short period." i to mu je pomoglo !

i takodjer pogledaj da nije firewall blokiro nesto
pa vidish li sta ti pishe steam.dll unable to load !!!

zasto ?

zato sto taj file ti uopshte nemash
znachi morash skinuti neki noviji steam Installer i morash biti online kad installirash i kad ulazish prvi put u steam i on ce nesh uploadovati .... ove 2 dvije slike mi nije htjelo otvoriti pa nema potpun uvid u problem al tolko o prvoj slici .... znachi morash imati sve dll file.owe koje se ne formiraju pri installicaiiji ili jednostavno coppyraj file-owe sa drugog PC(sve dll fileowe.... )
hvala vam za ovo steam etc..
a za ovu konekciju samo ukljucio firewall :O:O

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.