Evo odlucio sam da napravim jedan mali tutorial koji bi pomogo pocetnicima na " kako ubacit modele u cs". Vidio sam da ima pojedinaca koji jos nisu naucili, ali nema veze, od neceg se mora pocet.
Gdje mogu naci modele?
Ima mnogo stranica gdje mozete skinit modele ali ja mislim da www.fpsbanana.com ima najkvalitetniji i najsiri izbor. Tako da je odgovor:
www.fpsbanana.com
Kako skinit modele?
Modele mozete skinut tako sto odete na gore predlozenu stranicu(www.fpsbanana.com) i na lijevoj strani imate navigation bar na kojem ima kategorija pod imenom Skins, nakon sto te to obavili, odaberite CS koji trazite, nakon sto te i to obavili imat cete sirok izbor modela, kliknite na neki model i idite download.
Kako instalirat modele?
Modele mozete instalirati veoma brzo i lagano. Instalirat cete ih tako da raspakujete onaj model kojeg ste skinuli naravno ako je zapakovan, ako nije slijedite sljedeci korak.
Sad cete te modele koje ste raspakovali ili ne, svejedno je, ubaciti ovdje:
Non-Steam: X:\Program Files\Valve\Counter-Strike\cstrike\models
Steam: X:\Program Files\Steam\Steam app\Vas user\Counter-Strike\cstrike\models
Sad mozete igrat!
~Ukoliko sam negdje pogrijeso, zamolio bih clanove g.ba da me isprave.
Nadam se da sam pomogo!
Gdje mogu naci modele?
Ima mnogo stranica gdje mozete skinit modele ali ja mislim da www.fpsbanana.com ima najkvalitetniji i najsiri izbor. Tako da je odgovor:
www.fpsbanana.com
Kako skinit modele?
Modele mozete skinut tako sto odete na gore predlozenu stranicu(www.fpsbanana.com) i na lijevoj strani imate navigation bar na kojem ima kategorija pod imenom Skins, nakon sto te to obavili, odaberite CS koji trazite, nakon sto te i to obavili imat cete sirok izbor modela, kliknite na neki model i idite download.
Kako instalirat modele?
Modele mozete instalirati veoma brzo i lagano. Instalirat cete ih tako da raspakujete onaj model kojeg ste skinuli naravno ako je zapakovan, ako nije slijedite sljedeci korak.
Sad cete te modele koje ste raspakovali ili ne, svejedno je, ubaciti ovdje:
Non-Steam: X:\Program Files\Valve\Counter-Strike\cstrike\models
Steam: X:\Program Files\Steam\Steam app\Vas user\Counter-Strike\cstrike\models
Sad mozete igrat!
~Ukoliko sam negdje pogrijeso, zamolio bih clanove g.ba da me isprave.
Nadam se da sam pomogo!

..
...