Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] CS Models

140 pregleda · 12 odgovora · otvorena 30.08.2009. u 21:26

Evo odlucio sam da napravim jedan mali tutorial koji bi pomogo pocetnicima na " kako ubacit modele u cs". Vidio sam da ima pojedinaca koji jos nisu naucili, ali nema veze, od neceg se mora pocet.

Gdje mogu naci modele?
Ima mnogo stranica gdje mozete skinit modele ali ja mislim da www.fpsbanana.com ima najkvalitetniji i najsiri izbor. Tako da je odgovor:
www.fpsbanana.com

Kako skinit modele?
Modele mozete skinut tako sto odete na gore predlozenu stranicu(www.fpsbanana.com) i na lijevoj strani imate navigation bar na kojem ima kategorija pod imenom Skins, nakon sto te to obavili, odaberite CS koji trazite, nakon sto te i to obavili imat cete sirok izbor modela, kliknite na neki model i idite download.

Kako instalirat modele?
Modele mozete instalirati veoma brzo i lagano. Instalirat cete ih tako da raspakujete onaj model kojeg ste skinuli naravno ako je zapakovan, ako nije slijedite sljedeci korak.
Sad cete te modele koje ste raspakovali ili ne, svejedno je, ubaciti ovdje:
Non-Steam: X:\Program Files\Valve\Counter-Strike\cstrike\models
Steam: X:\Program Files\Steam\Steam app\Vas user\Counter-Strike\cstrike\models

Sad mozete igrat!

~Ukoliko sam negdje pogrijeso, zamolio bih clanove g.ba da me isprave.

Nadam se da sam pomogo!
reci mi zasto da ubacim te modele ?
dalice mi pomoci u igri (nece)

to je glupost ubacivati pokvaricete cs
RzA je napisao/la:

Ako si pratio teme na forumu, malo prije je bila tema, na "kako ubacit modele u cs", pa sam odlucio da pomognem ljudi, neko voli klasik, a neko voli drugacije...;)
RzA je napisao/la:

On ti ne govori da ubacis modele on pomaze onima koji zele da ubace modele a ne znaju !
Ko ovo nije znao, ocam neam rijeci, samo da mu kazem svaka cast....
c c c
a tebi svaka cast na TUT-u, a nece proci mjesec dana, opet ce se neko javiti da pita za mods, tako je to, ili ce se neki novi regg i opet ista stvar niko ne koristi opciju "Traži"
Ma joj ne znam što se furate na ove tutove,kad ih vi ne pišete...
Ovo je dobro za pocetnike..svaka cast na trudu ...pomoci ce mnogima ...
Modele mozete skinut tako sto odete na gore predlozenu stranicu(www.fpsbanana.com) i na lijevoj strani imate navigation bar na kojem ima kategorija pod imenom Skins, nakon sto te to obavili, odaberite CS koji trazite, nakon sto te i to obavili imat cete sirok izbor modela, kliknite na neki model i idite download.

Jesi l' ti ikad cuo za tacku i kraj recenice?
Mislim da je c/p .

Modeli ce vas samo da izvinete sjebat , ne stavljajte to .
Skinovi su glupost ...

~ Povechaju recoil
~ Poremete rateove
~ Smanje FPS

sta je tu korisno? - Samo izgled promjene
h0d1Nhooo0 je napisao/la:
Skinovi su glupost :)...

~ Povechaju recoil
~ Poremete rateove
~ Smanje FPS

sta je tu korisno? - Samo izgled promjene :D
Ja sam skinuo skin za pušku Skaut ...... ona ima nišan ,ali samo zoom ,a kad sam skinuo skin dobio sam pištolj i + nišan.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.