Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

cura

1.056 pregleda · 60 odgovora · otvorena 01.09.2009. u 17:04

e ovako veceras imam prvi date(ujedno i u zivotu) pa imam tremu, tako da bi volio da mi predlozite vi iskusini neki fazon za barenje ili da mi kazete par tema za pricu.:D:D:(
- mogu ti reci samo nemoj o pc-u i sportu
- a teme o kojim ces da pricas nemozemo ti mi reci, trebo si preko msn-a kolko tolko da je upoznas
Imas dobre patike , ajmo se guzit :P

Jel i tebi nana isplela carape , pa si izasla vani ?

LoL .. Ma samo suplju bacas , kad meni stari uzme ono , kad mene ovo .. ocam .. lagano ugasi mobitel .. laganica , prica neka .. puknes joj finjaka .. ako vidis da ne prolazi .. onda joj kazes ovo prvo .. HAHA

Post dobio šamar od Wertu

hahaha dobar dobar, aj sad nemojte grubo prema momku.
Ma nemoj je muvati, to je najbolje zato sto se blamiras.Samo pricaj sa njom, nemojte cutati.Ostalo ce doci samo po sebi.I nemoj neke glupe fazone pokusavati
Brate, Allaha mi, znaš koliko mi je drago. Ja se evo sad posvađ'o . Samo lagano jarane, kakav si u pravog životu, sa rajom budi i sa njom. Prvu noć, plati sve, odvedi je do kuće, malo joj laskaj, cure to vole . Nek ti je sa srećom brate

Post dobio aplauz od Wertu

Plati joj pice, nezavsino sta ona narucila, pricajte malo o vama (skola, jarani, izlazci, dogadjaji), onda je zaspamaj sa komplimentima i lijepim rijecima kao (svidjas mi se, lijepa si, etc.)

to su ti osnove

Onda prelazis na veci nivo, zagrlis je, poljubis u obraz, ako bude pozitivna reakcija, krenes je zažvaljit i malo je pofatas za guz, sisu
PRvo, na pogresnom si mjestu dosao traziti savjete. Ovde niko nije cure vidio ima 5 godina. Drugo, nemoj misliti da ti treba nekih fazona za barenje i to. Samo budi ti, i pricaj o cemu ti se prica, boli te ku**c. A sto kaze momak iznad mene, nemoj plaho tusit o racunarima i tim sranjima. Prvi sastanak je uvijek najgori ako se ne znate bas dobro, to trebas znati. Kako god prodje uvijek znaj da je moglo biti i gore ;) Za kraj, budi ono sto jesi, ne glumataj nista, ako joj se ne svidjas kakav i jesi nece to dugo potrajat, zato samo keep it real ! Sretno !

Post dobio aplauz od Wertu

Prvu noc ti casti,samo je slusaj kod djevojaka ti je najbitnije da ih slusas i pratis kad pricaju,i pravi se ko da te to zanima o cemu ona prica tako sto ces postavljati pitanja i traziti da ti objasni "a sto je to tako" ...

Idi sa njom do stanice za autobus,kombi,helikopter,podmornicu cime vec kuci ide,kad krene uhvati je za ruku i poljubi je ako se ona pomakne znaci da od toga nema nista :/

Eto neka ti je sa srecom lafe
ma haweru prvo sto ces uradtii

1. pitas svidjam li ti se
2. ako kaze "SVIDJAS"
3. ni 5 ni 6 zvaka odma :D
4. probaj ozb vezu ak je dobra cure ;)

btw : tako krecem sa curama xD
Wertu je napisao/la:
Prvu noc ti casti,samo je slusaj kod djevojaka ti je najbitnije da ih slusas i pratis kad pricaju,i pravi se ko da te to zanima o cemu ona prica tako sto ces postavljati pitanja i traziti da ti objasni "a sto je to tako" ...

Idi sa njom do stanice za autobus,kombi,helikopter,podmornicu cime vec kuci ide,kad krene uhvati je za ruku i poljubi je ako se ona pomakne znaci da od toga nema nista :/

Eto neka ti je sa srecom lafe :D
potpisujem :D

ovo sam i ja htio da kazem :D
blazzerfn je napisao/la:
ma haweru prvo sto ces uradtii

1. pitas svidjam li ti se
2. ako kaze "SVIDJAS"
3. ni 5 ni 6 zvaka odma
4. probaj ozb vezu ak je dobra cure

btw : tako krecem sa curama xD
zato je i nemas
suiCidal je napisao/la:
zato je i nemas :D
e moj sinko :D ocm svaku sedmicu druga cura :S j**o to bola sta ti je xD dosadilo ... jednom sam ozb vezu imao jednom se opeko, nikad vise :)
NIX94 je napisao/la:
a jel da je vodim na pice odma ili malo poslije??
KAd ozedni :)

Post dobio šamar od wcKd

NIX94 je napisao/la:
a jel da je vodim na pice odma ili malo poslije??
pa prvo malo popricaj itd itd ... pa onda na pice :) malo joj laskas ha hu bombe bacas ... :D i sama ce htijeti vjeruj mi :)
Ma buraz samo opusteno... Nemoj biti debil i furać i govorit ja ovo ja ono nego budi normala ako je treba imalo normalna a ne neka pacenica ili glupa sponzorusa lako ces s njom samo nemoj nervoze...
nemoj odmah na pice . Najbolje je da prosetate malo, tako ces je bolje upoznati. Sjednete negdje na klupicu , neko mirno mjesto . A sto se savjeta tice oni gore su ti dali
Najbolje ti je da budes svoj...ha ja..nemoj se izmotavat, glumit nesto sto nisi, vec prijatelju budi to sto jesi, budi svoj covjek.. naravno, ispitas je neke stvari, koje ne znas o njoj, i tako ujedno ce razgovor poceti... u pocetku ce bit malkice glupo..al s vremenom situacija ce se smirit...samo naprijed i sretno ti bilo ;)
Odvedes je negde na mirno mjesto gdje je lagana muzika itd.pa onda krenes neku pricu al nemoj lafinat :P
I vise pricaj o njoj neg o sebi.
Mislim vise fali nju i vise je pitaj ne moj dopustat da samo ona tebe nest zapitkuje.
I gledaj je samo u oci:D
i dobro pamti sta voli sve trebat ce ti.
Kosto je neko rekao vec,platis joj pice i otpratis je do kuce
i ak nista ne bude to vece:P zakazes za sutra ili neki drugi dan(a tad ce nest biti 100%)
sretno;)
blazzerfn je napisao/la:
pa prvo malo popricaj itd itd ... pa onda na pice :) malo joj laskas ha hu bombe bacas ... :D i sama ce htijeti vjeruj mi :)
najgore je kad cura ima starijeg brata ... :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.