e zdravo svim gamerima
e ovako uzeo sam novi pc prije 2 mjeseca i jako sam zadovoljan znaci extra kuciste e imam samo jedno pitanje jeli normalno da se graficka zagrije nakon 2,3 sata rada zagrije onaj metal na njoj sto stoji a pc radi kao lampa pa me malo to zabrinjava ??znaci ovaj metal na njoj se zagrijava. ustavi vruc je a graficka je 7300gt sa 128 bita ???cijenio bi svaki vas odg molim bez spama
e ovako uzeo sam novi pc prije 2 mjeseca i jako sam zadovoljan znaci extra kuciste e imam samo jedno pitanje jeli normalno da se graficka zagrije nakon 2,3 sata rada zagrije onaj metal na njoj sto stoji a pc radi kao lampa pa me malo to zabrinjava ??znaci ovaj metal na njoj se zagrijava. ustavi vruc je a graficka je 7300gt sa 128 bita ???cijenio bi svaki vas odg molim bez spama
posebno u ovim "ljetnim" danima. Postoji vise rijesenja, jest da je najbolje da kupis novu graficku ali ako nisi u mogucnosti da dajes dosta para jednostavno kupi "obicni" kuler za kuciste od nekih 50 do 80 mm i pricvrsti ga nekako za taj pasivni hladnjak 
Mada sto se tice ovog 2. rijesenja mozes jednostavno samo postaviti taj cooler da ti ispuhuje vruc vazduh