Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

graficka karta

102 pregleda · 4 odgovora · otvorena 31.08.2009. u 22:58

e zdravo svim gamerima :D e ovako uzeo sam novi pc prije 2 mjeseca i jako sam zadovoljan znaci extra kuciste e imam samo jedno pitanje jeli normalno da se graficka zagrije nakon 2,3 sata rada zagrije onaj metal na njoj sto stoji a pc radi kao lampa pa me malo to zabrinjava ??znaci ovaj metal na njoj se zagrijava. ustavi vruc je a graficka je 7300gt sa 128 bita ???cijenio bi svaki vas odg molim bez spama:D:D
Da, normalno je jer je pasivno hladjenje na grafickoj (pretpostavljam po tome "metal";) posebno u ovim "ljetnim" danima. Postoji vise rijesenja, jest da je najbolje da kupis novu graficku ali ako nisi u mogucnosti da dajes dosta para jednostavno kupi "obicni" kuler za kuciste od nekih 50 do 80 mm i pricvrsti ga nekako za taj pasivni hladnjak 9-);)
ILI ostavi jednostavno tako pa sta bude :| Mada sto se tice ovog 2. rijesenja mozes jednostavno samo postaviti taj cooler da ti ispuhuje vruc vazduh ;)
jeste normalno jer ta graficka posjeduje pasivno hladnjenje tako da se nista ne brini to treba tako da bude da bi se hladio cip

Post dobio aplauz od cannabis4posho

ReptoR je napisao/la:
jeste normalno jer ta graficka posjeduje pasivno hladnjenje tako da se nista ne brini to treba tako da bude da bi se hladio cip ;)
hvala :D:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.