Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Cura :(

313 pregleda · 30 odgovora · otvorena 31.08.2009. u 20:53

Podzrav,

Ovdje IGMIT, nakon što su mi banovali profil koristim ovaj....

Dakle:

Imao sam curu, ljepa cura sve u redu. Ali bar tako sam mislio. Po kolturi nije normala jednostavno, puši pije. Gora od nekih muškaraca. I dakle mi smo radili svoje xxx i onda ona je ona prekinula sa mnom. Išla je na more sa nekim svojim iz Španije bivšim jer joj je bio isto i bivši komšija. Dakle dvije obitelji išle zajedno...

Ja sam sad rekao svojim prijateljima i prijalteljicama da je ona prekinula sa mnom i da je otišla na more sa njim. Što nakon što je ona bila ogrđena od njih, rekla je da nije istina. Rekla je da je išla sa njim na more meni a njima da nije i još slagala da me još voli i tih gluposti koje cure kažu da se izvuču. Dakle sad sam ja u govnima (oprostite) zbog nje i ona sad svakom govori da me voli samo da bi sebe opravdala. Hoće da se samnom pomiri i onda još ispada da sam joj ja dužan ispriku. Sve u svemu bezobrazno. Vas ima više pa prokomentarišite.

Stvarno me izludi ovo
Ah te cure , komplikovane ..... Zato ih Bog nije imao!

Ae brate preces nekako preko toga.........!:(
Ljubav nije paradajz .

Brate sta mi imamo sa tim .. btw , ne bi joj skodilo malo batina .. a inache noga i aj zdravo .. .

Tema nepotrebna ..;)
Možda je kakav šejtan ušo u nju, virus
Djevojke nisu komplikovane samo treba znati sa njima. Slušaš kad pričaju, smiješ se kad nešto provale, i ti tračaš kad i one tračaju.

EDIT: Ili probaj formatirati curu.
Preporucujem www.dernek.ba tamo ti oni volie kada je prica o curama ili muskarcima kako se svadjaju itd.Ovo je Gaming sajt ;)

poslusaj me idi tamo otvori temu poslusat ce te ;)
Biggie je napisao/la:
Možda je kakav šejtan ušo u nju, virus :D
Djevojke nisu komplikovane samo treba znati sa njima. Slušaš kad pričaju, smiješ se kad nešto provale, i ti tračaš kad i one tračaju.
:D
EDIT: Ili probaj formatirati curu.
Sve je to ljepo što sam i radio....ali ja kad sam se riješio nje, njoj je krivo pa je prijatelje okrenule protive mene tako da ispada da sam ja kriv tako da...
Gamers.ba ni sličan nije dernek.ba mada looda priča brate, vala jesi usr'o i ti i ona. I ja sam u sličnim govnima, mogao imat' curu iz Italije, a ja debil ostanem kući igrat' CS-a. Mada nisam znao, da sam znao ne bih xD

SAVJET : Ne vjeruj ženama brate, i žene prdu. ^^
Rexy je napisao/la:
Sve je to ljepo što sam i radio....ali ja kad sam se riješio nje, njoj je krivo pa je prijatelje okrenule protive mene tako da ispada da sam ja kriv tako da...
Njene ili tvoje?
Ako su njeni nemoj se ni brinuti, zaboli te q.
Ako su tvoji, u šta ne vjerujem, pravi te prijatelj nikad ne bi izdao

Ne znam šta bi ti još rekao, u mene je cura dijametralno drugačija od tvoje. Uči, ne izlazi iz kuće, a kad izađe priča o cijepanju atoma
Da ti brat kaze

Ti si zaljubljen, i tebi da je da pocnes sa njom opet, al ne znas da ne nasjedas tako vise.
Cuj brat, ako je ne ISKULIRAS ovaj put, znaci ako pocnes sa njom, opet ce te vuc za nos PROVJERENO 100%

Nema cure NORMALNE I KOREKTNE gdje nema ljubavi uzajamne. Zapamti to ;) cim te jednom prevesla i drugi put ce. Samo ti to odjebi
pa odjebi je ako pusi i pije $:

sta ako se uzmete cijeli zivot joj pive kupovat i cigare? ja o curi koja pusi i pije ne mislim da je cura.. vise izgleda kao muskarac... S:

mani se toga ;)
Ma nista uzmi kakvu dobru letvu ili otkini cijev iz wc pa je nalupaj ...
ma j**o te sunce i trebe to sve treba poklat majku im je**m ku*****u

zamirise im drugi ku**c i cim se iskaze prilika odmah ga primi

pa bog te je***e glupace nista se ne razlikuju od kuja ha vamo se handri ha vamo

ma nek ide sve u pi**u materinu covjek se netreba ni zenit, izadjes do granapa ona se vec pofatala sa komsijom

Post dobio aplauz od Jason

H4midovic je napisao/la:
Preporucujem www.dernek.ba tamo ti oni volie kada je prica o curama ili muskarcima kako se svadjaju itd.Ovo je Gaming sajt ;)

poslusaj me idi tamo otvori temu poslusat ce te ;)
jbg one i jesu poput igre...Npr CS-a.Malo ne pazis i dobijes metak u celo...
Nego buraz idi se obuzdaj alkoholom i vutrom bice ti lakse...

Mogao bih ti knjigu sada napisati ali ne zelim, jer to niko nece cijeniti.

Posebno ta '' low IQ wanna be but can't '' stvorenja nece, jer je njihov mozak proporcionalan mozgu vjeverice.

Naime, tema je suvisna jer te na ovom portalu u takvoj situaciji niko ne j**e ni 2%. To je individualni problem, te samim tim samo pojedinac moze utjecati na ishod tog problema. No, mogu te malo posavjetovati hladnokrvnim gamerskim nacinom zivota.

Ne dopusti nikad da te emocije vode kroz zivot. Budi maksimalno racionalan i odjebi sva bica koja te cine nesretnim u zivotu. To je kljuc mentalnog uspjeha. Budi musko, a ne pi**a koja place u cyber svijetu. Ostavi taj posao dernek curama koje zanima okus sperme. ^^

Nemoguce je odstraniti emocije, ali ne dopusti da dominiraju.

Sto se tice cura, samo opusteno stari. Shit happens.

Ipak, neke zene jesu divna stvorenja, jer u globalu nisu sve zene na svijetu iste. Samo treba naci pravu. To je veoma teska igra, ali uopce nije ni vazna jer tu nema memory kartice.

Post dobio aplauz od Jason

Vertazzar je napisao/la:
ma j**o te sunce i trebe to sve treba poklat majku im je**m ku*****u

zamirise im drugi ku**c i cim se iskaze prilika odmah ga primi

pa bog te je***e glupace nista se ne razlikuju od kuja ha vamo se handri ha vamo

ma nek ide sve u pi**u materinu covjek se netreba ni zenit, izadjes do granapa ona se vec pofatala sa komsijom
Vidim da si imao sličnog iskustva...
Ma skini Aviru antivirus i pretrazuj vidi imal sta^^xD

Zezam se...

Bolji je kaspersky, al ako ni on ne pomogne skini i TunUp Utilites (ovo nisam dobro napiso al nea veze.

Ne znam sta da ti kazem. Ja bi je nogiro. A ti kako hoces.
GhettoGirl je napisao/la:
ma ti nisi normalan :D
A kud se tebe ne sjeti...
Biggie je napisao/la:
Njene ili tvoje?
Ako su njeni nemoj se ni brinuti, zaboli te q.
Ako su tvoji, u šta ne vjerujem, pravi te prijatelj nikad ne bi izdao :D

Ne znam šta bi ti još rekao, u mene je cura dijametralno drugačija od tvoje. Uči, ne izlazi iz kuće, a kad izađe priča o cijepanju atoma :D
Hahahahha "Cijepanje atoma"

Hahhahahhaha ROFL!
ma brate opusti se nek govori ba da je zaljubljena u tebe ma to je mila majka sta se meni prije 3 sedmice desilo pa vidi sta je gorak zivot.
znaci vako pokupim naku ttreu samo za je****e i mi smo se 5 ili 6 puta vidjeli (je***i) i nadem djevojku i kazem ovoj nezelimm da te vidam vise i ona izmisli da je trudna smao da bi ostao sanjom i svima pprica kako je ja ucjenujem za snimke koje imam na mob (kad smo se snimali :D) i salje svaki dan poruke zove po derneku nake komentari itd itd itd pa vidi brate sta je gore

PS: slomio sam joj noge tako se i zavrsilo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.