Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NEW Ogame pozivnica

294 pregleda · 26 odgovora · otvorena 30.08.2009. u 23:58

> Tema je postavljena u "Browser igre" i nema razloga da bude izbrisana, osim ako se pojavi prevelik spam

Evo da dignem ovdje temu, zadnji put sam igro ogame 2006te godine, imo sam oko 220.000 poena i presto, acc otiso u zaborav, skoro mi jaran kaze hajmo ponovo pocet igrat ovo ono i kaze izasli novi univerzumi sve promjenjeno, da je prejako.....

Tako da sam kreno igrati na www.ogame.org, izasli su 3 nova unija a za one stare igrace moram rec da su prejako odradili posao, i da ako zelite da se ponovo iskusamo, stari i ovi koji nikad nisu igrali da probaju....

Jaran i ja ( Ingame: smokan & spartanac) igramo u uni45 (Barym), top1 ima samo 6K, mi trenutno imamo preko 100 bodova, igramo neka 3 dana, u pocetku je tesko kasnije bodovi ko od sale dolaze.....

Pozivam sve membere koji se zele iskusati u ovoj igri da probaju, nije to glupo, znam da neki tako misle, kad pocnete promjenice te misljenje. Samo treba umjereno.
Ima dosta Hrvata,Srba mozda i Bosanaca nema Saveza pod tim imenima pa evo ja i jaran smo digli "Bosanski Ratnici"

ev odradio sam i sliku saveza:

Ko hoce nek izvoli
Poeni 4.450.296 (Mjesto 17 od 385)

ako treba nekome savijet neki igram vec cca 3god =) rado pomognem ili ako neko ima uni7.ba pomoc ressama ili zastita slobodno se javite Leteci Medo =)
ev i ja sam se regao nisam igra ogame od uni1 pa cemo vidjet kakav sam hehe :D

ingame
papaStrumf
bak1r je napisao/la:
ima li neko malo razvijeniji ogame acc da mi podari da se igram , nisam dugo a pozelio sam, a stvarno mi se ne igra od pocetka , neki ce me shvatiti :)

@v3tr0x fina ninja ;D
gledaj ti to sve bi ono za djabaluka vidjecu haweru imali ko sta pa cemo vidjeti btw nisam neki ljubitelj tih igara brojke i to
Ne kontam sto igrate na ogame.org a ne na ogame.ba... i ja sam davno igrao ogamea, kad je izasao uni 2 ili 3 na ogame.ba... i bio sam veoma dobar pa eto dosadilo!

Ja cu pocet na uni 18 na ogame.ba kada izadje, pa ako ce jos neko mozemo tu savez napravit... ali tesko da cemo uspijet jer vec postoji savez "Bosnia" koji ownaju skoro na svakom uniju
soNgY je napisao/la:
Ne kontam sto igrate na ogame.org a ne na ogame.ba... i ja sam davno igrao ogamea, kad je izasao uni 2 ili 3 na ogame.ba... i bio sam veoma dobar pa eto dosadilo!

Ja cu pocet na uni 18 na ogame.ba kada izadje, pa ako ce jos neko mozemo tu savez napravit... ali tesko da cemo uspijet jer vec postoji savez "Bosnia" koji ownaju skoro na svakom uniju :)
zato sto na ogame.ba nema ovih novih servera, andromeda,barym oni su tek pusteni na .org, .us ...
old ogame me ne privlaci vise, da nisu redesign uradili ne bi ni sad igro

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.