zanjima me kako da ubacim skinove pusaka noza pistolja itd. za cs 1.6 i da li je to pametno uraditi ?
Diskusija
Zaključana
cs1.6 models
108 pregleda · 6 odgovora · otvorena 30.08.2009. u 20:55
Nadji kod mene u temama ima tut kako to ubaciti!
Ides na www.fpsbanana.com, nadjes modele, i ubacujes u folder od modela zvani "models" u cs folderu, gdje si ga instaliro.
Koliko ja cuo, na manjim brzinama smanjuje fps. Eh sad ovo zadnje se jos malo raspitaj.
Koliko ja cuo, na manjim brzinama smanjuje fps. Eh sad ovo zadnje se jos malo raspitaj.
Post dobio aplauz od bak1r
kad sam ja skinove ubacio bio mi je lag i onda samo morao ponovo instalirati cs...
Nevalja ti za kanter jer nenormalno opada fps,jos je ruzno najbolji je klasika igre koristit ako vec hoces to da radis i ubacujes uradi slijedece :
fpsbanana.com
ides skins skines ubacis u folder models i udjesu kanter i to je to
fpsbanana.com
ides skins skines ubacis u folder models i udjesu kanter i to je to
HVALA SVIMA 

Prvo ti predlazem da ne skidas neke divlje skinove, najbolje skini re-texture skinove...
TUT:
Ides na: www.fpsbanana.com, zatim imas na lijevoj strani navigation i na njemu ima kategorija pod imenom Skins, klikni na to, onda izaberes koji kanter hoces il sta vec, pa biras skinove, kad si se odlucio i skino neki skini, ako ti je doslo zapakovano onda raspakuj negdje(najbolje na desktop). Poslje toga ides X:\Program Files\Valve\Counter-Strike\cstrike\models uglavnom udjes u Hard Disk pa nadjes gdje si instaliro CS i u njemu imas folder pod imenom models i tu ubacis sve podatke koje si dobio tijekom download-a...
Nadam se da sam pomogo.
TUT:
Ides na: www.fpsbanana.com, zatim imas na lijevoj strani navigation i na njemu ima kategorija pod imenom Skins, klikni na to, onda izaberes koji kanter hoces il sta vec, pa biras skinove, kad si se odlucio i skino neki skini, ako ti je doslo zapakovano onda raspakuj negdje(najbolje na desktop). Poslje toga ides X:\Program Files\Valve\Counter-Strike\cstrike\models uglavnom udjes u Hard Disk pa nadjes gdje si instaliro CS i u njemu imas folder pod imenom models i tu ubacis sve podatke koje si dobio tijekom download-a...
Nadam se da sam pomogo.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.