Eh posto je sutra jedan praznik , ja necu tu biti , da nebih zaborafvio stavicu temu danas , morao bih da svima kazem da je dosao dan da stavimo temu za naseg " oca " u counter-strike'u , naime radi se o Cage'u ( Mirzi ) kojeg mislim ako svi nepoznajete neznate sha je cs u drzavi po imenu Bosna i Hercegovina ! Naime sutra je dan kada " brat " puni 23 godine ... svake godine je sve ljepsi i ljepsi ... Mislim ako neko od admina obrise ovu temu , biti ce bejala do jaja
Eh ovako za vas koje neznate cage'a on je rodzen na sutrasnji dan .. i puni 23 godine ...
Sta da kazem o tom covijeku , mislim on je postigao sve sto se moglo , mislim da u ovoj nasoj drzavi trenutno sada nemoze niko da mu parira u bilo cemu sto se tice counter'a kao sto bi mostarci rekli tata svih tata
O njemu kao covijeku mogu da kazem dosta toga , al moram malo da skratim ovaj post , da ljudi nebih gubili dane dok ovo procitaju , stoga cu ovo da malo skratim da nebih bilo neljezenih posljedica ...
Mnogi od vas Mirzu neznate kao covijeka ... mnogi od vas misle da je on ufuran ili vec nesto drugo , al vijerujte mi na rijec da je vrlo malo ljudi poput njega ... da je vrlo malo ljudi koji se vole zezati , smijati , biti sa rajom , neznam ni ja sam koliko sam noci proveo sa njim u neonu , do jutarnjih sati ... kakvih je samo scena bilo , da ste vidjeli .. padali bih na noge.... on je momak koji je bio na mogucih - od 100 % turnira , on je bio na nekih 98,2 % ... sto znaci da ih nema puno poput njega ... puno toga je ulozio u taj counter ... sve mu se vratilo , mislim da sada ima respect ... ne samo od igraca u BH , vec i u cijelom regionu .. ako ne i dalje
Sjetih se sada meca ... reprezentacije nase protiv Grcke , u tom mecu je samo pokazao kako je jak , kako moze da nosi cijelu reprezentaciju na ledzima ... kako je podnio prefesionalno pritisak i sve ostalo ... mislim da mu trebamo dici Historijski Spomenik , bash kao sto su Mostarci digli Bruce-Lee'u ... tako nesto
Sto se tice mojih zelja za njega ... pa neznam ... sta da kazem , al sve sto napisem biti ce malo ... samo bih zelio da mu pozelim ono sto bih samom sebi pozelio , od srca brate zelim ti sve sve sve sve sve sve sve najbolje , zelim ti puno novaca , zelim ti puno srece , zelim ti puno zdravlja , zelim ti sve .. sto ima Bil Gates'.... zelim da te dobro sluzi ( DESNI KAZIPRST ) da ubijas i dalje kao sto si i do sada ubijao i dokazivao .. da nismo za podcijeniti , zelim da brata naucis da igra cs'a kao st ga ti igras ...
Da nebih vishe spammao samo sam htio od srca da cestitam nesto njemu
-Cage- Mirza Huseinovic 15.03.2006 , sretna 23 godina !
p.s. [URL]ljubi te brat [/URL]
Eh ovako za vas koje neznate cage'a on je rodzen na sutrasnji dan .. i puni 23 godine ...

Sta da kazem o tom covijeku , mislim on je postigao sve sto se moglo , mislim da u ovoj nasoj drzavi trenutno sada nemoze niko da mu parira u bilo cemu sto se tice counter'a kao sto bi mostarci rekli tata svih tata
O njemu kao covijeku mogu da kazem dosta toga , al moram malo da skratim ovaj post , da ljudi nebih gubili dane dok ovo procitaju , stoga cu ovo da malo skratim da nebih bilo neljezenih posljedica ...Mnogi od vas Mirzu neznate kao covijeka ... mnogi od vas misle da je on ufuran ili vec nesto drugo , al vijerujte mi na rijec da je vrlo malo ljudi poput njega ... da je vrlo malo ljudi koji se vole zezati , smijati , biti sa rajom , neznam ni ja sam koliko sam noci proveo sa njim u neonu , do jutarnjih sati ... kakvih je samo scena bilo , da ste vidjeli .. padali bih na noge.... on je momak koji je bio na mogucih - od 100 % turnira , on je bio na nekih 98,2 % ... sto znaci da ih nema puno poput njega ... puno toga je ulozio u taj counter ... sve mu se vratilo , mislim da sada ima respect ... ne samo od igraca u BH , vec i u cijelom regionu .. ako ne i dalje

Sjetih se sada meca ... reprezentacije nase protiv Grcke , u tom mecu je samo pokazao kako je jak , kako moze da nosi cijelu reprezentaciju na ledzima ... kako je podnio prefesionalno pritisak i sve ostalo ... mislim da mu trebamo dici Historijski Spomenik , bash kao sto su Mostarci digli Bruce-Lee'u ... tako nesto

Sto se tice mojih zelja za njega ... pa neznam ... sta da kazem , al sve sto napisem biti ce malo ... samo bih zelio da mu pozelim ono sto bih samom sebi pozelio , od srca brate zelim ti sve sve sve sve sve sve sve najbolje , zelim ti puno novaca , zelim ti puno srece , zelim ti puno zdravlja , zelim ti sve .. sto ima Bil Gates'.... zelim da te dobro sluzi ( DESNI KAZIPRST ) da ubijas i dalje kao sto si i do sada ubijao i dokazivao .. da nismo za podcijeniti , zelim da brata naucis da igra cs'a kao st ga ti igras ...

Da nebih vishe spammao samo sam htio od srca da cestitam nesto njemu
-Cage- Mirza Huseinovic 15.03.2006 , sretna 23 godina !
p.s. [URL]ljubi te brat [/URL]

( no offense Cage , ipak je ovo previse ^^ )
normala