Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mic Problem

56 pregleda · 3 odgovora · otvorena 29.08.2009. u 16:19

Zdravo raja imam problem sa micom juce kupio nesto sam probavao pricati i to radio je sada kada udjem ventrilo i to nece a juce igrao cw i to sve je normalno bilo oni iz knjizare kazu kao nemoze se vratit pa eto ako se moze kako popraviti pomozite ako ne da bacim

Hvala unaprijed
brate..vidi jel ti mic iskljucen..imas dole na toj traci...s desne strane..imas koji ti je jezik i imas onaj ko zvucnik eh tu pritisni i vidi jel ti mic iskljucen il smanjen........pa kad udjes na ventrilo imas ono setup..i u donjem desnom uglu imas amplifiers..i tu imas inbound i outbound..i vidi jel ti to smanjeno do kraja ako jest pojacaj..
NADAM SE DA SAM BAR MALO POMOGAO..
GL ;)
ronaLdo_AmiR je napisao/la:
brate..vidi jel ti mic iskljucen..imas dole na toj traci...s desne strane..imas koji ti je jezik i imas onaj ko zvucnik eh tu pritisni i vidi jel ti mic iskljucen il smanjen........pa kad udjes na ventrilo imas ono setup..i u donjem desnom uglu imas amplifiers..i tu imas inbound i outbound..i vidi jel ti to smanjeno do kraja ako jest pojacaj..
NADAM SE DA SAM BAR MALO POMOGAO..
GL ;)
To sto si rekao sve mi je to uredu znaci sve sam probavo nije mi nit mute nit ista oni iz knjizare govore kao da sam ja pokvario dali postoji jos nesto ili sam dzaba kupovao

Help

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.