Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

.mkv file

89 pregleda · 8 odgovora · otvorena 29.08.2009. u 15:29

Znaci ovako:

Vidio ja na nekom warezu FF Dirge of Cerberus ripovani sa tridownload linka,pa ih skino,pa kad sam ih skino,otvorio 1. fajl,ono nadje neki .mkv file odnosno Final.Fantasy.VII.Dirge.Of.Cerberus.mkv pa sam ja to extractovo na desktop i pokreno i pita me s kojim cu programom pokrenuti(znate ono).Pokuso sam mountati al nemoze ga pronaci,znaci nije za mountanje.Molim vas pomozite mi,neam pojma sta da radim.

P.S. Molim vas procitajte ovaj moj post citav,nemojte sa pola citati pa onda pametovati,btw. no spam.
Mater mu pa sad gledam na google.

MKV - The Matroska video format has become popular in the anime fan-subbing community (where users create subtitles) since it supports multiple audio and subtitle tracks in the same container.

Real player.

Media Player Classic. :S

Post dobio aplauz od Philosopher

StealtH je napisao/la:
Mater mu pa sad gledam na google.

MKV - The Matroska video format has become popular in the anime fan-subbing community (where users create subtitles) since it supports multiple audio and subtitle tracks in the same container.

Real player.

Media Player Classic. :S

ok
proxio95 je napisao/la:
ok
Ako ti nepomogne ono gore, skini Free video converter, i covert u .avi i gledaj s bilo kojim playerom
ili jednostavno odes na google skines VLC player i gledaj do mile volje :)
http://www.gomlab.com/eng/

Gom player ti je po meni jedan od najboljih,automatski ti skida codece kad ti fali i updejtuje se sam.Gore sam ti dao link odakle da skines otvara sve moguce extenzije.

Poslusaj me i neces se pokajati :)
imao isti problem i samo skinuo VLC(kao sto ej rekao momak iznad ) i moze mi sve uredu
Edit bt Philosopher: Al' ces ti dobiti ban ako nastavis postavljati warez. :r

Post dobio šamar od Philosopher

VLC najbolje ide , probao ja to prije godinu dana

http://ftp.jaist.ac.jp/pub/videolan/vlc/1.0.1/win32/vlc-1.0.1-win32.exe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.