Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

koje vi gamerske novine najvise kupujete

392 pregleda · 46 odgovora · otvorena 28.08.2009. u 14:31

ja kupujem screen fun
jeftine su al ih ja kupujem radi novi igrica itk nekupujem novine koje imaju neke dvd i to.samo da procitam nivosti
4rm4n1 je napisao/la:
Ne kupujem novine, sve ima na internetu.
Potpisujem, sad djabe skida PCplay PDF sa jedne warez stranice.
Prije sam Info kupovao, ali im je sad kvaliteta opala.
Sjećam se 65 broja bila recenzija za Morrowind

evo sad sam naso i ovaj sajt:
bolji od proslog
http://333.bloger.hr/
Ponekad kupim BUG i on mi je najdraži,najbolje je urađen...čak imam i kolekciju od nekih 60setak listova i DVD-ova
PcPlay .
Preporod je najbolji, kupim ga svakog petka na džumi. Ima u njemu sve što se tiče gaminga, a košta samo marku.
Nekada sam uzimao 27 INFO, ja mislim da se tako zove,al je skup bio drama pa prestao,uvjek dodje neki Cd na poklon
ne kupujem gamerske novine, ne kupujem novine uopste, sve se moze nac na netu 9-)
Bug FTW! Ma da sam prije kupovao i SF al j**o to kad ne dodje dvd ^^

@aid
hahahahaahhahaha
Screenfun kupujem od 8og broja.. to rodjo i ja skupimo 2KM XD i kupimo :D
BUG
aid je napisao/la:
Kevser
HHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA
oplako joj koji's ti rtd :D 9-)
Nekada kupovao INFO, Bug i tako to, ali shvatio sam da su cista glupost i bacanje para. Sve sto hoces da procitas imas na internetu, samo ti treba minimalno poznavanje engleskog da nesto povezes. Bolje sacuvati cvaju u padje pa laganica otic negjde sa rajom
BUG.

Pokriva sve aspekte informatke, imaju razne testove hardvera i softvera, hard testove, dobre teme broja, obilan sadrzaj na DL DVD-u. Puno stvari naucim citajuci, pogotovo o hardveru, zbog toga ga i uzimam, da bih procitao i naucio nesto korisno a i zanimljivo.

I pored svega toga, postoji dio sa igrama, recenzije, najave, vijesti itd.

Jeste da je enormno skup, ali ja mislim da vrijedi tih para i uzimam svaki broj.
Bug,Info,Mobih. Nije bas sve sto se tice gaminga ali bude rubrika u svakom pa eto procitam. Vise je o hardweru , softweru i slicnom nego o gamingu ali eto.
Kupovao SreenFun...Imam negde 30 izdanja...

Ali ne kupujem vise...Mogu naci na netu sta me zanima.

Meni to sad bezvezno bacanje para...Prije nije bilo, ali sad jest.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.