Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi PES2010 trejler

209 pregleda · 22 odgovora · otvorena 27.08.2009. u 14:32

Seabass, producent za Pro Evolution Soccer govorio je o PES2010 na konferenciji KONAMI-a u Cologne-u. Sebass je otkrio da je njegov tim u razvoju PES2010 imao 3 stvari na umu, slušanje, učenje u unapređenje! Jedno od unapređenja su i novi potezi, u PES2010 ćete videti preko 300 novih poteza i individualnih finti, takođe sada će vaš igrač moći da se kreće slobodno u svim pravcima a ne samo u 8 kao sto je bio slučaj u ranijim nastavcima. Na konferenciji je pretstavljen i novi trejler koji otkriva par novih finti i poteza.

PES 2010 GC Trailer :

http://www.youtube.com/watch?v=OTL4ShdzuRE
A da napises vijest ?
torQ7u je napisao/la:
A da napises vijest ?
neda riddle
Son1K je napisao/la:
neda riddle
Onda ima dobar razlog
Špica ocami, samo takva, sad kad barsu uzmem ima da derem 5 Reala
Grafika bolja od 09' , sve u svemu izgleda da ce biti nice .
Uzimam Inter , Master liga , razbijaj ^^
3Nt3l je napisao/la:
Špica ocami, samo takva, sad kad barsu uzmem ima da derem 5 Reala
Sanjati, prelijepo je sanjati

ontopic :

Grafika perverzija, sve 10 / 10, can't wait
dinoxus je napisao/la:
Sanjati, prelijepo je sanjati

ontopic :

Grafika perverzija, sve 10 / 10, can't wait
Ma nije to san buraz, to su činjenice, vidicemo sada u Primeri
Duplo bolja grafika , prejako napravljenii igraci.

- Posebno ovo sa fintama mi se svida , sad' na ovom traileru prejaki fazona bilo

Ima na katz stranici PES10 da se skine , pa mozda sad downloaduem [:

@ alovemen , ok ^.^ ty
Opaaaaa definitivno najjaci do sada,joj sad problema treba dat' 20km za dzojstik :D REAL ftw XD
miire je napisao/la:
Duplo bolja grafika , prejako napravljenii igraci.

- Posebno ovo sa fintama mi se svida , sad' na ovom traileru prejaki fazona bilo ;)

Ima na katz stranici PES10 da se skine , pa mozda sad downloaduem [:

@ alovemen , ok ^.^ ty :-*
Nemoj beze skidati jer je fake. Evo i ja uploadujem fake verziju da skupim poena. 9-)
hmmmm Fino.Inace ne igram ps ali kad dodje u sony club odma odoh igrati vidim grafika je extra , ima novih fazona a u jos kad kod brata stavim na pc pa kad krenem prelaziti cup-ove ,lige itd... ah bice ludnica .
3Nt3l je napisao/la:
Ma nije to san buraz, to su činjenice, vidicemo sada u Primeri
Barcelona ce biti bolje plasirana od Reala , 100 %

Real ove godine ne uzima nista . Zasto ? Jer dovedu 8 igraca , svaki od njih igra u prvoj postavi , a ovi sto su se uigrali moraju izaci .

Nisu uigrani , u nece ni biti ako ovako nastave sa kupnjom .

Barca zadrzala svoju postavu , samo su jos doveli jednog napadača prve klase , to je jos jedan plus na uigranost .

Btw , novi pes igram na PS-u , cisto sumnjam da ce mi moci na komp.
Dobijem PES, odigram 2 sa bratom i ekspresno ga zaboravim.

Grafika ista kao u 9-ke, gameplay takodjer, vidim nisu popravili ni fluidnost ni kretanje igraca i lopte :/
Ne ocekujem velik naslov.
prejako svidja mi se grafika igraci potezi a posebno ono sto sto 5,6 igraca imaju svoju putanju odjednom svi idu

apo4ort je napisao/la:
Barcelona ce biti bolje plasirana od Reala , 100 % :)

Real ove godine ne uzima nista . Zasto ? Jer dovedu 8 igraca , svaki od njih igra u prvoj postavi , a ovi sto su se uigrali moraju izaci .

Nisu uigrani , u nece ni biti ako ovako nastave sa kupnjom .

Barca zadrzala svoju postavu , samo su jos doveli jednog napadača prve klase , to je jos jedan plus na uigranost . :)

Btw , novi pes igram na PS-u , cisto sumnjam da ce mi moci na komp. :D
Ma lol jarane. Zasto postoje pripreme? Da li si gledao utakmice Reala u pripremama pa da mozes tvrditi da nisu uigrani. Pa nije ti to ko da dovedes 8 haduma pa da se ne mogu uigrati. Skontaj kako su bili uigrani "stari" igraci prosle sezone kad nista nisu uzeli.

Sto se tice Ibre i Barce, totalni promasaj. Gdje ces bolan Ibru staviti da igra u Barci, pa Barcin stil igre je potpuna suprotnost Ibri.

@topic

Dobro izgleda, a i dobra je sad prilika sa ovim fake verzijama sto spomenu spY xD I za skupljanje poena a i oni h4ckz0or1 bi mogli kakav keylogger i ta sranja uvaliti xD
http://www.eurogamer.net/gallery.php?game_id=11454&article_id=712854#anchor
slazem se s "Biggie" sve sto je rekao

Ko hoce da odigra dobru nogmetnu simulaciju nek igra FIFE na PS3 jednostavno

Jedini razlog sto je PES igraniji od FIFE jesto sto je isti za sve konzole i za PC

a svi znam da to nije slucaj s Fifom ona je nevjerovatno realna na konzolama i graficki naprednija od PES-a 10 puta dok je za PC potpuna katastrofa ;)
samo mi je drago ovo da se vise nece moc samo u 8 smjerova kretat.
Nice...
Imam osjecaj da ce Konami imat sa ovim izdanjem dobro zaradit...:P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.