Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

cs 1.6 - nišan

180 pregleda · 18 odgovora · otvorena 26.08.2009. u 19:08

vidio sam na par videa da se moze staviti nisan i na awp, ali onaj obicni kao kod puske a ne optika, koju naravno ima svaki sniper. Pa da slucajno ne zna ko odg ako postoji ikako.....HVALA
To ej samo na demo-u takoili na hltv a ovako nemozes staviti bez nekih hackova ;).
Ucrtaj kreonom. Tako ja radim kad igram AWP-a.
Ima moj rodjak na CS-u al nece levat da mi kaze...

Znaci to postoji, samo da razbijem sumnju ovima iznad mene
ZNACI postoji....hvala,,,,ccccc kreonom, nice
Ja sam skinuo mod,znači promjenio sam izgled AWP-a ......... i imao sam nišan doduše bila je samo tača...
DayWalk3r je napisao/la:
to se tako na videu prikaze , toga u igri nema !
Malo se informisi pa ces vidjet' da ima

~ Naravno da ima , nadees na netu , to sam davno negdje vidio.

- Neprecizno ti je !
- Isto ko da nemas nisan samo ti pomaze et' da bolje nanisanish , al' ga neces pogodit
- To na steamu se ne smije koristiti jer je ko cheat , a vako non steam stavi pucaj

Uzmi marker crni il' neki drugi i fino samo stavi tacku na sredini monitora i eto ti nisana , ne moras nikakve modove skidat'
Naravno da ima, bilo je prije na g.ba kucaj malo search.
ma imas skriptu za awp nisan ali je nemoj koristit moja preporuka neces nikada nauciti ako budes koristio igrao sam s njom pola godine pomaze ali nije to posle na stimu nemozes ubit bota... ;)

ako hoces ukucas na gugl download awp crosshair i izbaci ti download i ubaci models u csstrike folder 9-)
a ima li neki steam za sc 1.6 kao za source da nema citera
fpsbanana.com to ti je skripta ili model ali samo moze se koristiti 4fun nema veze sa vezom. Neprezicno i kranje glupo samo mozes ban popusiti
To ti je model za oruzje odnosno za awp, pokusacu ti ja naci na netu pa cu editovati i staviti link za dl...

Edit: evo nasao sam ti "awp sa laserom" pa vidi da li ti ovo moze pomoci, btw trazim i dalje sa pravim nisanom:

awp sa laserom
kani se ti gluposti crtanja na monitoru ili tog nisana....to nevalja nista....uci neki par mjeseci igrat awpom na DM-u i vidjeces kako ide....znat ces otprilike gdje ti je crosshair....tako bar meni xD
Ja cu ti dati upload cu . pa cu ti poslat preko PP
miire je napisao/la:
Malo se informisi pa ces vidjet' da ima :r

- Neprecizno ti je !
- Isto ko da nemas nisan samo ti pomaze et' da bolje nanisanish , al' ga neces pogodit :r
- To na steamu se ne smije koristiti jer je ko cheat , a vako non steam stavi pucaj :D

Uzmi marker crni il' neki drugi i fino samo stavi tacku na sredini monitora i eto ti nisana , ne moras nikakve modove skidat'
sve i da ima , kao sto si ti rekao ne pomaze , to je samo vizualni prikaz , ipak moras imati skill :D
miire je napisao/la:
Malo se informisi pa ces vidjet' da ima :r

- Neprecizno ti je !
- Isto ko da nemas nisan samo ti pomaze et' da bolje nanisanish , al' ga neces pogodit :r
- To na steamu se ne smije koristiti jer je ko cheat , a vako non steam stavi pucaj :D

dobro ti ovaj kaze imo sam ja to neprecizno ko ku**c nego ljepo stavi awp map botove i uci sa awp-om ko i ja sad je**m sa svih strana ;) nazalost kad znas sa awp-om extra nadje se neki te neki kreten pa te banuje jer misli da imas cit :(
A to je kad se snima! ako ti to zelis nemoze jer to je scripta! NAUCI QUICK ZOOM! ILI no zom!
Ccc to ti je cheat.

Trebas puno vjezbat da bi dobio osjecaj i onda ti nece trebat nikakve skripte il crtanje po ekranu rofl. Fazon je da zapamtis poziciju nisana a to ces uradit ako cesto radis fastswitch na Q sa pistolja il jos bolje noza na awp i tako cesto radi i zapamtis poziciju pa rokaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.