Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dal' trebal kupit mobitel :)

388 pregleda · 37 odgovora · otvorena 26.08.2009. u 18:05

Pozdrav,

Inace sam malo mladji tip i prije sam imao par mobitela, al' se one starije, tj. brat isfura pa meni da.
I promjenio sam dosta kartica, sad ima milijon razloga zasto, necu da nabrajam.
E sada je moje pitanje, sta vi mislite, trebam li ja zaista mobitel ?
Ovaj zadnji sam 'vratio' bratu, jer on ipak nije kupio novi.

Sad neznam dal' da ga kupim, jer nekako mi poslije bude zao novaca, a samim time, ne koristim mobilni puno za sms jer nemam neki razlog kome da saljem poruke, a sto se tice poziva, uvijek se snadjem preko govornice ili tudjih fixnih
I ako bi kupovao, kupio bi malo bolji, eventualno s touch screenom.

Hvala vam puno ;)
Je***h da izvineš Touch Screen, staviš u džep, meni jednom tako samo nazvalo nekog, i em mi ode kredit, em mi ta osoba nije htjela spustit, nego pustila da mi kredit "laufa". Ako ti treba mobitel samo za dogovaranja i poslovne obaveze, preporučujem Sony Ericcson K800i, najjači mob. A ako ti baš trebaju neke nabrijotke, uzimaj Touch Screenove, mada su shit i lako se kvare.
Pa ako ti je 12-15 godina, mislim da ti je jako potreban.

Moze ti se desiti da slomijes nogu u nekoj nedodjiji i da nemas ni koga zvati ni ko tebe zvati.

Uvijek mi je to u glavu kad ne ponesem mobitel. Po meni jeste.

Evo ti par primjera:

Sonny Ericsson P1i
LG Shine
Samsung J600

To su ti neka moja tri koje preferiram trenutno imam P1i, a on ti je najvise za poslovne ljude
Ma nisam pitao prijedloge za mobilne, vec sam ja 70 % odlucio koji cu, nego sta i mislite jel' trebam, jer sam jos dosta mlad..:D

~ I da, imam 14 :P

@ Benny, brate, ti mislis da sam ja toliko je***o glup ?
Pa bolje mi je za mobitel dat 500 km, nego za je***e podloge i slusalice :D..Svaki dan stedim, dopizdilo mi je vise :S

@ I ovaj zadnji, ne daji mi prijedloge za mobilni, kad nisam trazio prijedlog :)
Glupo pitanje za gaming portal al evo..
bezze je davat nekih 500 km za mobitel il ti ga 250 eura za touch screen i ta sranja.. uzmesh obican mobitel za manje para plus ces ustedit a sa ostale pare mozes ulozit u nesto korisnije, puno toga za te pare koje ustedis ;)
Samsung G600 Odlican izbor , 5 mpx kamera , memorije 55 MB , itd...
Kosta negdje oko 210 KM polovan , a nov oko 330

@ Moja preporuka ti je da kupis mobitel , jer ipak danas svi imaju mobitele
fred_perry je napisao/la:
Ma nisam pitao prijedloge za mobilne, vec sam ja 70 % odlucio koji cu, nego sta i mislite jel' trebam, jer sam jos dosta mlad..

~ I da, imam 14

Pa bolje mi je za mobitel dat 500 km, nego za je***e podloge i slusalice ..Svaki dan stedim, dopizdilo mi je vise :S

@ I ovaj zadnji, ne daji mi prijedloge za mobilni, kad nisam trazio prijedlog
kupi k850i prejak mobitel + touchscreen
Ma nisam pitao prijedloge za mobilne, vec sam ja 70 % odlucio koji cu, nego sta i mislite jel' trebam, jer sam jos dosta mlad..:D

~ I da, imam 14 :P

Pa bolje mi je za mobitel dat 500 km, nego za je***e podloge i slusalice :D..Svaki dan stedim, dopizdilo mi je vise :S

@ I ovaj zadnji, ne daji mi prijedloge za mobilni, kad nisam trazio prijedlog :)
pa sad i dijete od 10 godina ima mobitel ,mada je meni to totalna glupost dovoljna mi je Nokia 331o,da se mogu javit i poslat poruku,ostalo kamere i mp3 sranja ne trebaju mi ,, sad zavisi kakav si ti tip,sta volis i to (o ukusima se ne raspravlja)

Pozz,
To bi ti trebao znati , ne zavisno od godista telefon dobro dodje . Mada koliko dobrog donese toliko i loseg .
Uvijek se lijepo javiti roditeljima , jedna od dobrih strana telefona , a sa druge strane imamo cimanja , zajebavanja , prijetnje i slicno , sto nisu nimalo prijatne situacije .
Tako da je sve na tebi , ti najbolje znas da li trebas telefon ili ne .. :)
Vrlo lako ces saznat jel ti treba telefon, probaj par dana da hodas bez njega najbolje jedno sedmicu ili dvije i ako vidis da ti je ok bez njega i da nije bilo situacija kada ti je bio prijeko neophodan netreba ti. Sto se tice telefona slazem se sa jednim postom gore K800i prejak telefon, veoma izdrzljiv, odlicna kamera stvarno kvalitetan :D.
Sony Ericsson c510, imam ga, prezadovoljan . .

3.2mp kamera, smilehunter i ostale djidje midje . .
100 mb integrisane memorije, do 8gb M2 memorijska kartica . .

Odlican zvuk, odlicna kamera(iako se cini da je 3.2mp malo) . .
s0mebody je napisao/la:
touch screen k850 ? -boze uzmi ga

@tema
eo vec 4-5 mjeseci koristim samsung f480 iako nisam neki ljubitelj samsung telefona ovaj me fino sluzio, i sad sluzi. Sve zavisi do koliko para hoces telefon, dal hoces telefon sa boljom kamerom, mp3, memorijom, itd itd
guber90 je napisao/la:
Vrlo lako ces saznat jel ti treba telefon, probaj par dana da hodas bez njega najbolje jedno sedmicu ili dvije i ako vidis da ti je ok bez njega i da nije bilo situacija kada ti je bio prijeko neophodan netreba ti. Sto se tice telefona slazem se sa jednim postom gore K800i prejak telefon, veoma izdrzljiv, odlicna kamera stvarno kvalitetan :D.
Ma, iskreno telefon mi toliko i ne treba, al dosta puta se nadjem u nekakvim situacijama, da mi treba mobitel, a ja naviko bez njega, pa se na drugi nacin izvucem XD.

@ DOLLAR, razmisljao sam o F480, al kad nema glupog WLANA :D
Ma, iskreno telefon mi toliko i ne treba, al dosta puta se nadjem u nekakvim situacijama, da mi treba mobitel, a ja naviko bez njega, pa se na drugi nacin izvucem XD.

@ DOLLAR, razmisljao sam o F480, al kad nema glupog WLANA :D
Ma nijedan telefon nema to "sve" prema tome...
ja ti samo mogu reci za f480 da nije losh telefon , al nije nesto ni poseban, iskreno promijenio sam telefona i telefona al su svi bili SE :)
tako da je ovaj slucajno uzet zbog touchscreen-a i izgleda, al eto fino fercera i slusa to je najbitnije :)
s0mebody je napisao/la:
Nije touch screen samo ima 2 tipke na ekranu koje se aktiviraju dodirom :))

Moja preporuka, jednostavna nokia kao 6300
ma ne znam..
svi danas furaju mobitele one da ima sto vise memorije, mp3, mp4, kamera vamo tamo..
ja imam jedan obicni da moze nazvat i poruku poslat..
das 20 KM za mobitel bude tvoj ne zalis ha ja (:
DOLLAR je napisao/la:
touch screen k850 ? -boze uzmi ga

@tema
eo vec 4-5 mjeseci koristim samsung f480 iako nisam neki ljubitelj samsung telefona ovaj me fino sluzio, i sad sluzi. Sve zavisi do koliko para hoces telefon, dal hoces telefon sa boljom kamerom, mp3, memorijom, itd itd
botino mislio sam na one 2-3 tipke koje su na touch
s0mebody je napisao/la:
botino mislio sam na one 2-3 tipke koje su na touch :-[:-[
PA OPET TI KAZEM NI TE 2 TIPE NISU TOUCHSCREEN NEGO SU TO SENZORI ? :O
flamerlow je napisao/la:
Pa ako ti je 12-15 godina, mislim da ti je jako potreban.

Moze ti se desiti da slomijes nogu u nekoj nedodjiji i da nemas ni koga zvati ni ko tebe zvati.

Uvijek mi je to u glavu kad ne ponesem mobitel. Po meni jeste.

Evo ti par primjera:

Sonny Ericsson P1i
LG Shine
Samsung J600

To su ti neka moja tri koje preferiram trenutno imam P1i, a on ti je najvise za poslovne ljude
Hahaha jesi lood xD hahah zaboravis mobitel onda se useres joj mozda slomim nogu xD a otkud mi znamo trebal tebi mobitel ti imas svoje potrebe ako smatras da treba kupi ako ne nemoj kupit a od touch screen jevtinijih imas lg cookie onda samsung s5230 meni se svidja imam ga ja a nema velike razlike izmedju nejga i cookia sve isto maltene.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.