Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

sto nece demo ?

194 pregleda · 20 odgovora · otvorena 26.08.2009. u 15:30

ovak posto mi se to iance desavalo pa sam ja qco na cwu umjesto samo da mi snima kao pokrenuta skripta ja sam kucao npr record "edin" ... i na kraju normala "STOP", e sada kada sam kuco record "..." i na kkraju kada sam ga htio pregledati bio je samo snimljen knife ... ali je istovremeno skripta snimala ... e sada ja copy nick iz cstrike od dema sto je skripta snimila ali mi izbaci ovo "
viewdemo <demoname>: shows a dem" fkt bilo dobrih fragova ... moze wi ko pomoc :(

upises u konzolu to viewdemo i ime demo-a,kako si ga nazvao ? i pokrenut ce ti se ...
je napisao/la:
upises u konzolu to viewdemo i ime demo-a,kako si ga nazvao ? i pokrenut ce ti se ...
ne lupetaj .. procitaj malo bolje ... copy sam name od dema .. iz cstrike ... dugo nesh kako vec skripta napise... ali nemoze koda nisam ni napisao nishta...
unknownskillz je napisao/la:
ne lupetaj .. procitaj malo bolje ... copy sam name od dema .. iz cstrike ... dugo nesh kako vec skripta napise... ali nemoze koda nisam ni napisao nishta...
pa jesil probao upisat u konzolu : viewdemo edin ??
a ako hos da vidis demo ides playdemo razmak ime i to je to tako sam ja bar
je napisao/la:
da ... moze kada ja kucam record ... ali kada skripta sama snima nemoze da se pokrene !
je napisao/la:
a jbg ili sam ja glup zar se nepise playdemo a ne wiewdemo
da ... moze kada ja kucam record ... ali kada skripta sama snima nemoze da se pokrene !
pa onda ti je do scripte,logicna stvar ...
K3RA je napisao/la:
a jbg ili sam ja glup zar se nepise playdemo a ne wiewdemo
pise se viewdemo,zar ne ??
kucaj playdemo "ime demoa".dem i onda ce ti moci
EXS je napisao/la:
kucaj playdemo "ime demoa".dem i onda ce ti moci ;)
nisam reto ocami omg ... fkt nemogu vjerovat ... pa sve to moze pravio 1000 puta movie... vec nece kada skripta snima nemoze da pokrene !
nisam reto ocami omg ... fkt nemogu vjerovat ... pa sve to moze pravio 1000 puta movie... vec nece kada skripta snima nemoze da pokrene !
e moj rtd ode u valve/cstrike vidis kako se tacno zove demo posto se no zove kao ime nicka u cs.Zove se npr Ct(vs)ts-aadsdas-das-da-sd a-dsasd--asd- oovako nekako to copy u konzolu i eto
diy1d je napisao/la:
e moj rtd ode u valve/cstrike vidis kako se tacno zove demo posto se no zove kao ime nicka u cs.Zove se npr Ct(vs)ts-aadsdas-das-da-sd a-dsasd--asd- oovako nekako to copy u konzolu i eto
ali njemu nece da kopira u konzolu zato kazem rename ?
ahahhahah koji idoli majko moja :/
Al si ti objasnio za 10, svaka ti čast, ništa te nisam skontao...
dwts je napisao/la:
ahahhahah koji idoli majko moja :/
pa haj ti objasni kad si pametan a mi idoli jarane ...

@ taylor :

jarane meni chame poslo neke demoe i nije moglo i reko mi aje rename "..." i onda upiso to u konzolu i moze...
jbg jarane...
ManijaciJebuHordeZla je napisao/la:
pa haj ti objasni kad si pametan a mi idoli jarane ...

@ taylor :

jarane meni chame poslo neke demoe i nije moglo i reko mi aje rename "..." i onda upiso to u konzolu i moze...
jbg jarane...
Sta cu objasnjavat bgti zar je to toliko komplikovano je***o pokrenut demo ?
NE citiraj me !
ok ok vidim da nisi ni cito sta je napiso zna on pokrenut demo al nece da mu pokrene od skripte demo kontas svi znamo pokrenut demo....
al et niko mu nije pomogo...
samo mi je to zao...
pozz :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.