Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prototype vs. inFAMOUS

717 pregleda · 29 odgovora · otvorena 26.08.2009. u 14:53

Ev jedan duel :D
Napisite koja vam je igra bolja i zasto???
Meni je definitivno Prototype bolji. Razlog je jednostavan....
NEUNISTIV sam :D jes da to i nije neka prednost, al nemoram se brinuti za hp, dovoljno je da consumam dva trri lika i to je to. Volim igrati igre koje traze razmisljanje, a ovo je potpuna suprotnost xD Zato je i volim. Tabanje i tabanje i nista osim tabanja.
Svaki naredni post koji ne bude sadrzao obrazlozenje zasto mu je ta igra bolja bice osamaren, prvenstveno jer je tema u zanimljivim trebali bi se malo potrudit da napisete post a ne pisati post od jedne rijeci ili recenice.

On topic:
Nisam ni jednu igru probao da sudim koja je bolja ali po trailerima ova mi je inFamous nekako bolje uradjena, dok probam edit cu post.
Prototype definitivno . Nisam igrao ovu drugu , gledao sam par ingame trailera .
Zasto Prototype ? Nije linearan , prica nije nesto , ali nema veze , grafika super .
Chulle je napisao/la:
mislio sam reci da ocu da se malo odmorim...da nezamaram sive celije xD
a vjeruj mi da je infamous cisto sranje....prvo prelazak iz 3`rd person u 1`st person shooter je sranje.....ispravi me ak sam pogrjesio u ovim nazivima...
Jedino sminka je letanje po gradu xD
ma sta si ti mislio

Post dobio šamar od Philosopher

3Nt3l je napisao/la:
Čuo sam da ova igrica hara , mislim na prototype... znači recite mi kakva je o čemu se radi itd, btw kolko je teška? =))
Jarane, ako misliš da težinu igranja, onda je prelagana, jebiga neuništiv si . Trčiš po zgradama, preskačeš ljude, auta, j**o te, adrenalin ti skoči 100 %

A ako si pit'o za težinu igre po gigama i tako, ja mislim da je oko 8/9 GB teška

Baj da vej, prototype, posto nisam imao priliku igrat' tu drugu <_<
Prototype
Grafika extra , prica zanimljiva sve dok ne otkljucas sve moci poslije onog doktora i ono .
Igrao sam normal pa poslije na hard , na normal tesko da te ubiju al zadnjih par misija kad moras srusit nekih 10-15 helikoptera i ubit ono glavnog Huntera je malo "teze".
A tko se smatra doraslim hardu nek proba , brzo ce odustati.

Infamous igrao al nes malo , ono s noga , grafika luda , ogranicene sposobnosti i kretnje pa zbog toga Prototype

Nisam odavno igrao igricu da je cijela prica zanimljiva , od DMCa 4 mislim :$
xxxk je napisao/la:
Po meni Prototype.Mozda nemam bas pravo za pravi glas jer tu 2. nisam igrao , ali prototype jesam i stvarno mi se svidjela.Kratki opis:

Vi ste covjek za nadprirodnim mocima , mnogi vas ljudi smatraju kao protivnika kao i vojska koja vas tijekom igrice bije , ali ona ne stvara ogromne probleme lako ih se rijesite.Takodjer tu su i hunteri koji su pomalo tezi , al' sve to rijesavaju moci koje vi imate dok ne dodje virus u grad i vi ostanete bez njih.Nakon toga, idete kod dokotra i radite za njega misije i kako ih prelazite moci vam se vracaju.

Tako nekako.
Igrica prejaka i grafa i sve

EDIT:I post gore ^^ ima isto mnogo upgrade i tih tkz.djidja midja , sve u svemu prejaka
Prepoucujem ko ima malo jacu konf da je kupi.
I ja sam dosao tu ...
Prije toga sam se borio sa nekim covjekom u onoj zarazenoj zgradi (imo sam bic pa sam ga pwno) i onda kad sam ga unisto izasao sam iz grade i onda mi je on zabo inekciju u ledja i izgubio sam sve moci , onda sam otso kod tog doktora i onda mi je isteklo vrijeme u internetu i nije mi se vise igralo tako da sam sutradan iso na more i zaboravio na tu igricu ... al evo ova me tema napomenula tako da cu sutra igrat !
FU5h3R je napisao/la:
I ja sam dosao tu ...
Prije toga sam se borio sa nekim covjekom u onoj zarazenoj zgradi (imo sam bic pa sam ga pwno) i onda kad sam ga unisto izasao sam iz grade i onda mi je on zabo inekciju u ledja i izgubio sam sve moci , onda sam otso kod tog doktora i onda mi je isteklo vrijeme u internetu i nije mi se vise igralo tako da sam sutradan iso na more i zaboravio na tu igricu ... al evo ova me tema napomenula tako da cu sutra igrat !
Bgm , preso sam je nema price nikakve.Jes' da je falim dobra je , al' nema price tako da , ima puno boljih igrice ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.