Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Predlazem igru.

273 pregleda · 15 odgovora · otvorena 23.08.2009. u 19:01

Ovako, dragi moji. Sat vremena do iftara i reko' da napisem kakvu pametnu temu tj. da vam predlozim jednu zanimljivu igru koja je na mnogo ostalih foruma pokazala dobre rezultate i odaziv, a pri tome i dobru zabavu.

Igri bi pokrovitelj bio neko od masivnih poentasha na forumu ( da ne imenujem, to su riddle itd :) ) ili pak neki steam acc, itd.

Poenta je zaljepiti sliku trazenu od predhodnog suigraca ( POSTACHA na forumu ) sa natpisom, tj. svojim nickom.

Znaci ako ja sada napisem da zelim da vidim npr.
Sliku na kojoj ce biti 2 bijela auta jedno kraj drugog. Onda takmicari nadju taj prizor i slikaju s time da mora napisati bar NA ruku, ili na papir neki svoj nick ( CITKO VIDLJIV NA SLICI ) da bi se znalo da je on to slikao.

Kada takmicar postavi sliku dobija jedan bod, i tada kaze sta ce sljedeci takmicar da slika ( S tim da je moguce traziti samo neke normalno izvodljive stvari )

Znaci na kraju nakon nekih 50 Postova ili cak 100tinu posto ce to ovdje da ide brzhe, admin locka temu i broje se bodovi pobjedniku ide nagrada, steam, bodovi ili sta ja znam vise. To je najlaksi cin.

Na vama je sada da kazete da li vam se svidja, i da li se slazete samnom, oni koji misle da imaju jos neka pravila ili sta ja znam. EXPANZIJE igre nek napisu pa da razmotrimo i napravimo nesto zanimljivo ;)

kthnxbye
Da podržim igru... Eto ko bude treći dajem mu ja 50 bodova.

EDIT : Ne razumijem poentu tipa koji me je citirao i napisao "Evo ja sam prvi, kad niko ne smije...". (Sad je editovao)

I iskreno se nadam da će sve vas "prvi", "drugi", "treći", bla bla, admini pošamarati ili već kako sankcionasati, jer vaša adolescencija prevazilazi svaku mjeru. Sve što se pokuša vaš mali mozak razori. Kao da ste zaostali u razvoju.
v3Tr0x je napisao/la:
Da podržim igru... Eto ko bude treći dajem mu ja 50 bodova. :)

EDIT : Ne razumijem poentu tipa koji me je citirao i napisao "Evo ja sam prvi, kad niko ne smije...". :r (Sad je editovao)

I iskreno se nadam da će sve vas "prvi", "drugi", "treći", bla bla, admini pošamarati ili već kako sankcionasati, jer vaša adolescencija prevazilazi svaku mjeru. Sve što se pokuša vaš mali mozak razori. Kao da ste zaostali u razvoju. :)
Želim vam puno sreće u realizaciji ali ipak meni se više sviđa one kariktature crtati....

Nisam shvatio za ono jer sam mislio da ko treći odgovori na temu dobiva bobe ali nema sad veze, stvarno sry...

Možda malo sudjelujem
IGMIT je napisao/la:
Želim vam puno sreće u realizaciji ali ipak meni se više sviđa one kariktature crtati....

Nisam shvatio za ono jer sam mislio da ko treći odgovori na temu dobiva bobe ali nema sad veze, stvarno sry...

Možda malo sudjelujem
Vetrox je mislio ko bude 3ci na igri, bar ja tako mislim 9-) I dosta spamma vise. Ajmo da cujemo komentare da bi se realizovalo nesto ;)
Podrzavam . . .
Sviđa mi se koncept igre, nadam se da će se nešto i realizovati od toga.
Sa druge strane, puno lakše i bezbolnije bi bilo napraviti jednostavni gaming kviz sa bodovima kao nagradom...
Imam već gotovu listu pitanja, tačnije 10 njih i namjeravam ubrzo temu postaviti.
Evo ja se nudim i dat ću 200 bodova za pobjednika igre, samo to treba pametno razraditi i organizovat.
Podrzavam jedna fina ideja sada je samo to do organizacije kako ce se i sta ce se
IGMIT je napisao/la:

Možda malo sudjelujem
zanimljivije ti karikature ? zar mislis da si u mogucnosti nacrtati nesto bolje od likova koji imaju dar za to ?
Prvo. Ova tema otvara mogucnost svima da ucestvuju, sto znaci da mozes se aktivirati i AKO ne znas nacrtati portret ili sta vec tamo se zahtjeva.
Drugo. Ova tema ce nolifere koliko toliko povuci iz kuche.. barem da sliku neku uhvate ..

Trece. Sto se mene tice, ne zato sto je moja tema, je zanimljivija nego bilo koja igra prethodna cisto iz razloga jer sam ja je igrao i znam koja je spica cekati teletext na 22:39 navece da bih slikao i postavio na net sliku za taj 1 bod ;) GL
gooody je napisao/la:
zanimljivije ti karikature ? zar mislis da si u mogucnosti nacrtati nesto bolje od likova koji imaju dar za to ?
Prvo. Ova tema otvara mogucnost svima da ucestvuju, sto znaci da mozes se aktivirati i AKO ne znas nacrtati portret ili sta vec tamo se zahtjeva.
Drugo. Ova tema ce nolifere koliko toliko povuci iz kuche.. barem da sliku neku uhvate ..

Trece. Sto se mene tice, ne zato sto je moja tema, je zanimljivija nego bilo koja igra prethodna cisto iz razloga jer sam ja je igrao i znam koja je spica cekati teletext na 22:39 navece da bih slikao i postavio na net sliku za taj 1 bod GL
Hahahaha, Teol <3
SRY ZA SPAM

eRepublik je socijalna online strategija. Igrate je preko vašeg web browsera. Ono što ovu igru čini zanimljivom je to da ne igrate sami kao u većini browser igara. eRepublik je poseban po tome što uspjeh leži u radu veće grupe igrača koja dolazi iz jedne zemlje i cilj joj je napredak iste. Dakle, ne postoji „one man army“ – radite zajedno sa društvom odnosno zajednicom čiji ste član.

Virtualna Bosna i Hercegovina se sastoji od četiri regije: Federacija, Brčko Distrikt, Istočna i Zapadna Republika Srpska. Poželjno je da u registraciji odaberete Federaciju ili Zapadnu RS jer su te dvije regije najopremljenije za eŽivot.

Naše virtuelne komšije eSrbija i eHrvatska su u ratu. Postoji opasnost da se taj rat proširi i na eBiH. Potrebni su nam novi igrači kako bi napredovali u pogledu stanovništva i tako u slučaju neprijateljske ofanzive pružili jak otpor i odbranili svoju virtualnu domovinu.

Želiš pokazati da možeš stvoriti bolju BiH?
Ovdje imaš mogućnost:
- Osnovati svoju stranku i stvoriti novi poredak
- Postati predsjednik države i napraviti neku novu EU, SSSR, NATO ili Pokret nesvrstanih
- Postati general i okupirati susjedne države
- Postati biznismen sa firmom koja izvozi po cijelom svijetu
- Postati narodni heroj koji će osloboditi već okupirane regije
- Osnovati svoje novine i postati utjecajan medij u državi ili šire

Pridružite se već danas virtualnoj BH zajednici koja broji 2000 članova i pomozite nam da napravimo respektabilnu državu, barem u virtualnom svijetu.

Link za registraciju:
KLIKNI OVDJE
1rphanz0r je napisao/la:
SRY ZA SPAM :(

eRepublik je socijalna online strategija. Igrate je preko vašeg web browsera. Ono što ovu igru čini zanimljivom je to da ne igrate sami kao u većini browser igara. eRepublik je poseban po tome što uspjeh leži u radu veće grupe igrača koja dolazi iz jedne zemlje i cilj joj je napredak iste. Dakle, ne postoji „one man army“ – radite zajedno sa društvom odnosno zajednicom čiji ste član.

Virtualna Bosna i Hercegovina se sastoji od četiri regije: Federacija, Brčko Distrikt, Istočna i Zapadna Republika Srpska. Poželjno je da u registraciji odaberete Federaciju ili Zapadnu RS jer su te dvije regije najopremljenije za eŽivot.

Naše virtuelne komšije eSrbija i eHrvatska su u ratu. Postoji opasnost da se taj rat proširi i na eBiH. Potrebni su nam novi igrači kako bi napredovali u pogledu stanovništva i tako u slučaju neprijateljske ofanzive pružili jak otpor i odbranili svoju virtualnu domovinu.

Želiš pokazati da možeš stvoriti bolju BiH?
Ovdje imaš mogućnost:
- Osnovati svoju stranku i stvoriti novi poredak
- Postati predsjednik države i napraviti neku novu EU, SSSR, NATO ili Pokret nesvrstanih
- Postati general i okupirati susjedne države
- Postati biznismen sa firmom koja izvozi po cijelom svijetu
- Postati narodni heroj koji će osloboditi već okupirane regije
- Osnovati svoje novine i postati utjecajan medij u državi ili šire

Pridružite se već danas virtualnoj BH zajednici koja broji 2000 članova i pomozite nam da napravimo respektabilnu državu, barem u virtualnom svijetu.

Link za registraciju:
KLIKNI OVDJE
mogul te zamolit da ne spammas ?

admini delete ovo. Ovo je ipak rasprava za dobrobit sajta a ne reklamiranje ostalih sranja.
gooody je napisao/la:
Vetrox je mislio ko bude 3ci na igri, bar ja tako mislim 9-) I dosta spamma vise. Ajmo da cujemo komentare da bi se realizovalo nesto ;)
oces mi dati ime nekog foruma da malo igram ???
muamertrick je napisao/la:
oces mi dati ime nekog foruma da malo igram ???
na counter-strike.rs.ba imas, ne znam jel jos uvjek u funkciji jer je ta igra prije god-dvije se igrala ;) ugl je odaziv bio fantastican
gooody je napisao/la:
na counter-strike.rs.ba imas, ne znam jel jos uvjek u funkciji jer je ta igra prije god-dvije se igrala ;) ugl je odaziv bio fantastican
ok thx

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.