Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Krystal i Medixon

357 pregleda · 28 odgovora · otvorena 22.08.2009. u 23:03

Molim da se jave na temu da im dam Steamove nazad. Grizla me savjest i vracam ih. Nije scam, nek se jave na temu, vracam steamove.

-------------------------------

EDIT: Admini nemojte ban cekam Medixona, da se javi na temu da i njemu vratim. Onda moze ban.

-------------------------------

EDIT 2: Izvinjavam se ovim putem Medixonu, krystalu, i reloadedu, na ciji sam pw naletio i iskoristio da bi se mogao "ismijati" s prijateljima, i pokazati da sam faca.
Jbs sve to, ako si izgubio kakav bilo respect , bilo da je to 1337 nick ili real nick.
FraGz_no1 je napisao/la:
NEMOGU DA VJERUJEM KAKVIH OSOBA DANAS IMA.

PA ZASTO TI JE IKAKO TREBALO TO DA URADIS. dJABE SI MOGAO DA OBLATIS NICK RELOADED-A. NAJMANJE STO MOZES DA URADIS JE DA IM SE IZVINES.

JOS RAMAZAN :S

MOZE APLAUZ
Citas li ti gornje postove ? Liku nije ramazan , a onima kojima jest respect , i od mene je za to zasluzio respect kao i od xxplosivea
FraGz_no1 je napisao/la:
NEMOGU DA VJERUJEM KAKVIH OSOBA DANAS IMA.

PA ZASTO TI JE IKAKO TREBALO TO DA URADIS. dJABE SI MOGAO DA OBLATIS NICK RELOADED-A. NAJMANJE STO MOZES DA URADIS JE DA IM SE IZVINES.

JOS RAMAZAN :S

MOZE APLAUZ
OCAT'
Jel vas guzio Jason ?
Kralju Ramazan ne Ramazan to nije fazon da se radi. :S:S

Bar mislim da je tako ... :/

Ne moras se dokazivati na taj nacin ...;)
kralj si svaka cast, na jedan nacin si im pokazao kako mogu lako izgubit taj svoj steam radi nekih fb chipova, a ujedno si kralj sto im vracas, nek im bude zapamet da je neko drugi bio mogao bi se pozdravit sa steamom,

gj mate
Daj meni za Medixona,dat cu mu ja kasnije
fino je to sto vracas, al sto ih bolan uze. Oo
tiHASMRt je napisao/la:
kralj si svaka cast, na jedan nacin si im pokazao kako mogu lako izgubit taj svoj steam radi nekih fb chipova, a ujedno si kralj sto im vracas, nek im bude zapamet da je neko drugi bio mogao bi se pozdravit sa steamom,

gj mate
Tu si u pravu. Sigurnost na netu je vrlo vazna. Sad pa sad te sjebe neko.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.