Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lost Steam Account

314 pregleda · 13 odgovora · otvorena 22.08.2009. u 20:35

Dakkle javim se liko maloprije da mu dam stim i kaze da mu damo USER i PW ma PM.
Dobro , pošaljem mu , kontam lik zreo , neće ukrast , očito se ne može nikome vjerovat.

Bio online do minuta kad sam mu poslao informacije od steama , poslije toga dolazi mail da su podatci pomjenjeni..

Svaka čast reloaded. Nije mi žao stima , zao mi takvih ljudi.
naći će se valjda još 15KM da se kupi :) Btw. jasone , tvoj stim CSProdaja2 XD HAHAHAH :D

izvinjavam se momku ako nije on , i zanima me šta i kako da pošaljem Supportu kako bih ga dobio nazad (da ne dajem pare džaba)
ja nevjerujem da ti je uzo,posto je reko da ima cw sta vec.. lik izaso s gamerasa.. ako je tako i meni je otiso steam :( valve pack + 18 igrica :S za 200 boba.

@ sad da udjem na steam.. password promjenjen GG ;)

al nebi nista da govorim.. dok se malo nesmiri situacija :D

@@ Ako nam je mazno.. bice,oba mi sina,neko uso na moj acc ha hu.. hakovali mi acc ? kako to kome moze uc na gamers profil? tj hakovat? ako bi vec neko znao kako.. logicnije da mi uzo profil nekog poznatijeg.. i nekog kome se vjeruje ;) nebi da imenujem.
mozda nije reoladed , mozda je neko drugi na njegovom msn u

Jesi mozda razmisljao o tome , sto blatis covjeka ako nisi 100 % siguran ..
Meni bi bilo samo žao naziva steama " CSProdaja2 " so fucking unique G.

Ajd' čekat ćemo Reloadeda...
MaraSalvatrucha je napisao/la:
mozda nije reoladed , mozda je neko drugi na njegovom msn u :r

Jesi mozda razmisljao o tome , sto blatis covjeka ako nisi 100 % siguran ..
nije msn.. vako preko gamersa.. a i vi.. poslali ste mu 10 usera i pw.. cim ste vidjeli da sam se ja javio..
Maca, ako je ovaj reloaded uradio, treba ga banovat za života sa gamersa... kako jadno. fol daje sve za bodove a vamo krade accounte ( ako je tačno ) ... bijedno. je**i te bodovi i stimovi.
pa i da je reloaded ja bi mu prvo reko daj ti meni bobe pa cu ja tebi steam ;) ... znao sam da ce vas izofirat il' je reloaded il neko dugi ;)
Nevjerujem da je to ON, najvjerovatnije mu je neko provalio PW.Vidis da je dobio steam(mozda i vise njih) i otisao.

A i vi se nasli zalijetat za 200 bodova.

najbolje da admin provjeri IP adresu tako bi se najbolje znalo ko je to uradio.
Ne vjerujem ni ja da je on. Kolko znam on ima steam acc vec. A koji ste vi qrac svi slali podatke? Valjda trazis prvo bodove pa steam, kontajte malo, sta je vrijednije. Neki pisljivi bodovi ili steam.

Drugi razlog sto ne vjerujem je to sto r3L0 cuva bobe ko oci u glavi. xD Cak je tamo nekad kupio steam za 200-300 boba a sad daje 200 za posudbu na 2 sata.

Sta ja znam, mozda grijesim, mozda ne grijesim. Sacekajte da se vrati pa cemo vidjeti.
Uh dobro je pa mu inbox bio pun i nije se uspio poslati. Vjerujem Benji, ne bi me izradio, a ovo nije Benjo sigurno tako da nemojte pricati nesto u sta niste sigurni.
Ne kontam. Ulazim sad na gamers i krystal mi salje u gb: Koji mi je pw od steama? Kakvog steama covjece? Jesi normalan? Ne znam o čemu pričaš Allahami. Ne bih uzeo ništa ni najvećem neprijatelju.
neinterresuje me jel Benjo il je neki 333 lik , postavi oje temu sa svog acc-a i dobjo je PW na svoj acc.Sigurnosno pitanje je promjenjeno MAIL je promjenjen.
Imam SS Inbox-a gdje piše da su 20:15 (tri minute poslije nego sam mu ja poslao pw) informacije o accu pomjenjene.

Joj majko draga da nisam postio .. AAAAA!
r3L0aded je napisao/la:
Ne kontam. Ulazim sad na gamers i krystal mi salje u gb: Koji mi je pw od steama? Kakvog steama covjece? Jesi normalan? Ne znam o čemu pričaš Allahami. Ne bih uzeo ništa ni najvećem neprijatelju.
Pogledaj zadnju temu postavljenu sa tvog acc-a. I mijenjaj pw jer neko ocigledno zna tvoj pw od g.ba.

EDIT: Jesi otvarao ti ono sranje fb chips generator sto je maloprije onaj postavljao? :S

Dokaz da mu je hackan acc imate na ovoj temi. Mozete vidjeti da je otvorio ovo sranje.

Medixon je napisao/la:
ja nevjerujem da ti je uzo,posto je reko da ima cw sta vec.. lik izaso s gamerasa.. ako je tako i meni je otiso steam valve pack + 18 igrica :S za 200 boba.

@ sad da udjem na steam.. password promjenjen GG

al nebi nista da govorim.. dok se malo nesmiri situacija

@@ Ako nam je mazno.. bice,oba mi sina,neko uso na moj acc ha hu.. hakovali mi acc ? kako to kome moze uc na gamers profil? tj hakovat? ako bi vec neko znao kako.. logicnije da mi uzo profil nekog poznatijeg.. i nekog kome se vjeruje nebi da imenujem.
Vidiš da nije r3L0aded. Ja nikada nikog nisam zajebao niti ću zajebati. A vidiš i sam da se može hackovati profil, preko keyloggera.

Svi ste samo čekali priliku da me oblatite.

@ENTEL
Mogu me banovati doživotno, ali barem znam da sam čiste savjesti. Kažeš je**i me bodovi? Jesam ja to pošteno zaradio? Jesam. Zato ne pričaj bez veze kad ti priča ne pije vode. Ćus.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.