Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dakac

288 pregleda · 24 odgovora · otvorena 22.08.2009. u 02:46

Samo da vas obavestim da je neko ukrao password "dakac"-u tako da ako ste dobili poruke neprimerenog sadrzaja molio bih da ne dizete neku vecu frku

Hvala, vLexinho.
MaraSalvatrucha je napisao/la:
A ko si ti vlexinho ?
moderator..
A ko si ti vlexinho ?
Samo sam skrenuo paznju ljudima.
vLexinho je napisao/la:
Samo sam skrenuo paznju ljudima.
losh si vlado LOSHHHHHHHHHHHHHHHHHH
A ti si admin , ili si i ti moderator ? :r
ja sam ti nesto slicno adminu
Jesu se djeca nafurala na hakere. Svako malo nekome ukradu acc, pw od msn-a, fb-a. I sta ima od toga?! :S Debili mali.
Hvala na obavjestenju ^^
Ne bih ja rekao da su ''samo'' hakeri u pitanju. Naime, sumnjam da su to sporovi izmedju ljudi ili zloupotreba povjerenja. Vecina clanova na gamersu dijeli svoj acc sa drugim ljudima sto je krajnje glupo i neodgovorno.

Moguce je i da gamers.ba ima neki virus, stvarno nemam pojma. Mozda na FB-u postavljaju neke linkove na kojima se mogu naci keyloggeri, jer vecina vas tamo ima profile. Danasnja djeca su previse znatizeljna i otvaraju svakakve linkove.

Ovo su moje pretpostavke, mada ja najvise sumnjam u ono prvo sto sam naveo, a to je zloupotreba povjerenja. Cesto su ljudi ljubomorni.

Zbog toga ja imam vise blokovanih ljudi na MSN-u, a po mogucnosti nikome ne dajem MSN ili samo blokujem kada me neko doda. U posljednjih par dana sam cak preko 80 ljudi block+delete. Kroz konverzacije je veoma lagano ''navuci'' osobu na link ili jednosatvno preuzeti IP. Postoji mnogo nacina da se to postigne. Treba biti maksimalno oprezan.
Kako to treba u'vat't' i natuć', smiješno. U pravu je zapad koji tvrdi da internet nije za maloljetnike.
omg sta je ba ovo svi se nafurali hakanje ovo ono, to sve pohvatat nogama usta aj pozz raja
Zavisi ima takve djece a i ljudi al u biti oni nemaju nikakve koristi nego je njima zabava ismijavat se ljudima kojima su to uradili pogotovo to sto je vec sephi naveo sa zloupotrebom povjerenja....mislim to su meni fuj stvari....imos am iskustva s tim vec al doduse ovdje se je radilo o parama pa smo na krjau obadvoje izgubili....Nego inace savjet jedan nemojte nikom vjeorvat koga neznate u rl,a i u rl pazit kome se daje :)
S3phirotH je napisao/la:
Ne bih ja rekao da su ''samo'' hakeri u pitanju. Naime, sumnjam da su to sporovi izmedju ljudi ili zloupotreba povjerenja. Vecina clanova na gamersu dijeli svoj acc sa drugim ljudima sto je krajnje glupo i neodgovorno.

Moguce je i da gamers.ba ima neki virus, stvarno nemam pojma. Mozda na FB-u postavljaju neke linkove na kojima se mogu naci keyloggeri, jer vecina vas tamo ima profile. Danasnja djeca su previse znatizeljna i otvaraju svakakve linkove.

Ovo su moje pretpostavke, mada ja najvise sumnjam u ono prvo sto sam naveo, a to je zloupotreba povjerenja. Cesto su ljudi ljubomorni.

Zbog toga ja imam vise blokovanih ljudi na MSN-u, a po mogucnosti nikome ne dajem MSN ili samo blokujem kada me neko doda. U posljednjih par dana sam cak preko 80 ljudi block+delete. Kroz konverzacije je veoma lagano ''navuci'' osobu na link ili jednosatvno preuzeti IP. Postoji mnogo nacina da se to postigne. Treba biti maksimalno oprezan.
Vala bas ;)
S3phirotH je napisao/la:

I ja sam primijetio u zadnje vrijeme da se pojavilo dosta tema za kradju passworda, bio to msn ili FB profil. Moze biti da je virus neki na facebooku, ali ja licno nikad ne otvaram one suvisne linkove, sto bih i drugima preporucio.

Najgore od svega ako cesto sa drugih PC-ova (ne vasih privatnih) vrsite login na neke siteove, i ako vam je password isti na svim siteovima.
S3phirotH je napisao/la:

dobro covek kaze ...

neko se nalozi na neki bend i skida sve sto vidi da je ime tog benda... ulaze na sajtove i daju svoje passworde....
meni psovo retos ... :S
ccc sve to treba pofatat i ubit cisto sumnjam da je to neki "haker" il nesto to mu je neki jaran sto mu je dao pw :r
waeen je napisao/la:
ccc sve to treba pofatat i ubit cisto sumnjam da je to neki "haker" il nesto to mu je neki jaran sto mu je dao pw
Ne , nego je skinuo keylogger . Onaj lik , zaboravio sam nick , postavio temu neku i samo stavio download link , i ovaj u znatizelji da vidi sta je to , skine taj file ( keylogger) i popusi
StealtH je napisao/la:
Jesu se djeca nafurala na hakere. Svako malo nekome ukradu acc, pw od msn-a, fb-a. I sta ima od toga?! :S Debili mali.
Meni nikako nije jasno kako provale sigurno stave datum rođenja ....... curu ili tako nešto

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.