Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

bodovanje

743 pregleda · 32 odgovora · otvorena 06.03.2006. u 13:57

dali bi korisnica gamers.ba imali zelju da se ponovo vrati opcija davanja bodova.. jer da bi korisnk bio pro potrebno je da napishe 3000 postova.. a korisnika ima vishe od 5000 a aktuelo dolazi njih 500 ..

SAMO TRAZIM VASHE MISLJENJE
Da bi bio pr0 trebaš imati preko 300 bodova.

A "korisnica" ida? hmz... mozda i bi
misli se na korisnike da bi imali 300 bodova treba 3000 postova zato pitam da ukljuce daj bodova...jer nece biti spamanje itd...Neka admini odluce..
ne
i ne dobijas bodove samo na postove,dobijaju se i na sliku sedmice,vijest i kada pomognes nekome na postavljeno pitanje
vecina korisnika koja ima vishe od 300 bodova je protiv toga ali de pitajte korisnike koji su nap..i oni bih sigurno pristali...to je to.
Daj ba nije sve u bodovima
Pisi vijesti dobices bodova ako ti je toliko stalo do njih
zuka je stvarno u pravu da budes pro igrac nisu ti samo potrebni bodivi .... 100%100 ...
i sto znaci jedan bod 10 postova pravo sranje...

PITANJE:

Koliko postova se smije napisat u jednom danu...
ZA ADMINE
i kako je korisnik Cunami mogao da dobije onoliko bodova od admina zato sto je iz sarajeva..sranje sranje..dajte i meni bodova..makar 200..molim vas
pa zar si moro se toliko ponizit da molis za bodove.. procitaj malo pravilnik...pisi vjesti, salji slike, itd. a ne da ovdje moli sa bodove..ccc
               bet0nac je napisao/la:

PITANJE:

ZA ADMINE

nije fazon koliko si napisao postova,nego kako si ih napisao
               bet0nac je napisao/la:

PITANJE:

ZA ADMINE

Glup?

Kao sto su ti rekli ne dobivaju se bodovi samo od postova...vjest ti daje 20 bodova, slika dana 10...ili kad nekome pomognes od "pr0" dadnu ti bodova, mislim ako za pomoc nude bodove...

I sto ce ti bodovi, dosta mi za EDIT posta, a ostalo :S

I protiv DAVANJA bodova sam...

btw

6246374574584845 ista tema :S
pa kako da je cunami dobio onoliko bodova a nije piso vjesti ni slao slike ni nishta..sranje zivo..dajte onda svim korisnicima koji su nap po 200 bodova da ne budu vishe nap..sranje zivo..
nemojte ga
kad budes pro onda ce te raja gotivit
hahahsh
nidze veze
j**o bodove
neznam ni odakle mi ovoliko :
a budale lika je***i te bodovi sto ce ti to uopse
mislis ako ti pise u profilu pr0 da si neka igracina
               Schulz je napisao/la:
ne
i ne dobijas bodove samo na postove,dobijaju se i na sliku sedmice,vijest i kada pomognes nekome na postavljeno pitanje

Eto vidis Schulza on ti pojma nema a ipak je pr0 covjek,a sa csom nea pojma.Ali ipak ga volim on je moj sin.A za bodove j**o te bodovi staces sa njima
koji ce ti djavo bodovi pa imash jedan sta bi tek trebali oni sto su na nuli da rade....... znas kako kazu kamen po kamen palaca
Neznam za sta ce vam bodovi
Ako vec trebaju pisite vijesti i trazite slike dana ali osim shopa nemate nikakvih potreba za bodovima jedino kad bi se stvari iz shopa stavile free pa da i napovi mogu imati barem galeriju

Sto se tice ostaloga tu nema nikakve potrebe
Vecini je potpuno svejedno jesu li pro ili nap
to ti tako mislis da se treba vratit
vjeruj mi proci ce te...
Mislim da bi ste neko od ADMINA trebali da mu banujete ovaj acount , ili da mu date sada nes bodova da bude pro p a ako bude prebacio na neki drugi acount bodove onda ga banujte ... i ovaj acount i onaj na koji je prebacio.

Al obavezno obrisite temu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.