Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Iftar <3!

225 pregleda · 25 odgovora · otvorena 21.08.2009. u 19:07

:D Jeste Li Gladni? (ja brojim minute -.-";)
Šta vam je iftaru :D?
Meni, Sirnica,Supa,Sok XD...
ja eo sad jeo i pijuckam ovaj nectar family - tropicana mix. bio meni iftar već xD

Post dobio šamar od Jason

Supica, pica, jogurt i jos neki slatikisi....

Znam da nije pravi iftar tradicionalni al se mozes najest

http://vaktija.ba/
eheh,
meni je za iftar: 2 chickenburger-a, sokovi, kolaci... i jedva cekam da "doruckujem" eheh
pozz
Ima tema za Ramazan specijalno, ne moraš svake sekunde novu temu postavljati.
Šta misliš da ja svaku noć postavim temu:

"Laka vam noč, lijepo sanjajte, i dabogda vam Teletabisi i Emerik Gudelj uvijek u snu bili..."

BTW Meni pita xD
s0mebody je napisao/la:
a u kolko ej tacno iftar i ja takodje cekam :D
u 19:50 :D
Jason je napisao/la:
ja eo sad jeo i pijuckam ovaj nectar family - tropicana mix. bio meni iftar već xD
- brate moj, ovi sto poste, misle da je post sam da ne jedes, to je samo izgladnjivanje...jbg ja nemogu zbog tableta
PoacheR je napisao/la:
Može netko objasniti šta je Iftar? pošto sam Katolik

EDIT: Hvala
to ti je nesto slicno mikrovalnoj , zelene boje

Post dobio šamar od Jason

PoacheR je napisao/la:

Večera postača za vrijeme akšam namaza

Postač - čovjek koji nije jeo cijeli dan
ryL je napisao/la:
- brate moj, ovi sto poste, misle da je post sam da ne jedes, to je samo izgladnjivanje...jbg ja nemogu zbog tableta
Skoro svako od ovih se omrstio radi fukse.net i jer su psovali , je***i ga nije za mene post. psujem previše <_<
PoacheR je napisao/la:

Mi (muslimani) imamo Ramazan i to je mubarek (posebno)
I tu Postimo (sudrzavamo se jela i pica psovki) Od $ ujutro bio sehur i nejedemo do 10 do 8 :D i Sad Cemo jest (to jedenje je iftar XD)
Meni za iftar 2 slasna cheesburgera sa sirom i mesom, te nezaboravna babke te peceni krompirici u obliku rizota sa tunjevinom. znam da nije neki iftar-cakru al sta se moze.
R0x0roniiii je napisao/la:
Večera postača za vrijeme akšam namaza

Postač - čovjek koji nije jeo cijeli dan
nije samo sto nije jeo

nije pio nije pusio nije psovo

vi za Ramazan mislite da je mucenje i gladovanje
Post predstavlja suzdravanje u ime allaha od hrane i pica , te se posti ocima , usima,mislima .jezikom (djaba postit i gledat pi**e) djaba postit i slusat psovanje Boga ,djaba postit i izgovarat psovanje , djaba postit i "fantazirat" tamo ....

Slijedeca tema < 3 teravija HAHAHA aBd , ajmo ko ce na teraviju i u koju djamiju ? : $
Jason je napisao/la:
Skoro svako od ovih se omrstio radi fukse.net i jer su psovali , je***i ga nije za mene post. psujem previše <_<
po tvome ispade svako ko je procitao tvoj post da se omrsio jer ti psujes u postu sto nije lijepo u temi gdje se komentarise sta ce ko jesti za iftar
Ma bogami se moze izdrzati i postiti !

~ Ja i psujem i sve, ali ne previse :$, ali uz razmazan se susdrzim psovanja itd.. (hud_saytext 0 )

// A za Iftar su mislim Supa(Se praktikuje svaki iftar), paprike punjene, filete pohovane, mislim da je i neka pita u pitanju, kompot od breskve, kruske ili jabuke, nzm sta ima u trpezariji i limunada, naravno somuni..

Eto zelim vam da provedete ugodan mjesec ramazan i da ispostimo svi mi koji mozemo, kolko ko moze mjesec ramazan

Prijatno =))

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.