Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Fukse - BETA

860 pregleda · 49 odgovora · otvorena 21.08.2009. u 11:11

Ime vam govori sve. Pravim ovaj site. Znači , trenutno ima negdje oko 20ak fuksi (ku**i,žena,cura). Al' za par minuta će bit sređen i logo.

Čak i upload funkcija.
Da , da dobro ste pročitali , moći ćete uploadovati vašu fuksu bez problema!

Kako koristiti?

Klikneš na jednu fuksu , automatski se loadira druga fuksa. Nevjerovatno i jednostavno!

enjoy.

www.fukse.net
noBru je napisao/la:
pod hitno napravi nesto po pitanju onog resize-a ...stavi da priakazuje originalne (ili bar proporcionalne) dimenzije slika... ili ako bas oces u onom kvadratu da budu nekako ih... podesi

razvučene su mi nekako
Jesu razvučene. Moram napravit da resize-a na manje , i onda ispod slike , vidi sliku u pravoj veličini.

Il' možeš samo desni klik view image. Pokazat će ti u pravoj veličini. Većina slika su velike rezolucije. Najmanja je 640x480 ja mislim.... : )
heh dobar dobar ha ya samo se nesto mangupisu itd treba to sve ccc

<3 Jason
GruNt je napisao/la:
mogla si i ti jednu poslat pa da vidimo razliku

Dzejsone vec sam ti sve rekao na msnu bravo za ovo HAHA

@ torQ7u

samo stavljaj, i ja sam rekao dzejsonu da cu mu poslat pikcrz od svojih bivsih

@ Rya
Nisam bas mislio na razliku ljepote, nego bukvalno na razliku HAHAHA

@ Jason

Brate promijeni ba ime sajta na pedofilija.com sve sama djeca ispod 15 godina jebote, ako si ti pedofil, nemora znacit da smo svi ima ovde i raje koja se lozi na matorke 8-)
Pa nisam rekla da sam ja lijepa. Da sam lijepa slikala bi se gola. Cudi me sto one nisu tako razmisljale.. I uostalom, sve su to djeca..

Btw Jasone, naravno da mi nijedna nije zgodna, zensko sam.. Pa necu valjda gledat dal su mi zenske zgodne..
Jason je napisao/la:
Jesu razvučene. Moram napravit da resize-a na manje , i onda ispod slike , vidi sliku u pravoj veličini.

Il' možeš samo desni klik view image. Pokazat će ti u pravoj veličini. Većina slika su velike rezolucije. Najmanja je 640x480 ja mislim.... : )
Jasone il je do mene il se nesto sporo ucitavaju slike.
Ona jedna se do pola ucitala samo joj faca ja se prepo reko frajer kad ono sise ima
Rya je napisao/la:
Pa nisam rekla da sam ja lijepa. Da sam lijepa slikala bi se gola. Cudi me sto one nisu tako razmisljale.. I uostalom, sve su to djeca..

Btw Jasone, naravno da mi nijedna nije zgodna, zensko sam.. Pa necu valjda gledat dal su mi zenske zgodne..
Sto ? Sta fali, ja gledam jesu li muskarci zgodni pa nisam derpe
Rya je napisao/la:
Omg, strasne su.. :r Jos da su lijepe bilo bi ok.. :r

ne zna on probrat!
Rya je napisao/la:
Omg, strasne su.. :r Jos da su lijepe bilo bi ok.. :r
Kao da moraju biti ljepe, staviš joj kantu na glavu i udri....:r
torQ7u je napisao/la:
Sto ? Sta fali, ja gledam jesu li muskarci zgodni pa nisam derpe
Znamo Marko, znamo.

Ti si se vazda nekako kretao "po strani" i kad smo ganjali trebe ti si se druzio s muskarcima...

Neka, i to je za ljude...

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
ramadan mubarek
hahahahahaahha
Jason je napisao/la:
Trenutno samo ja mogu uploadovati nove slike. I uploadujem, biće i onih emo za vas manijake xD
Dela Enes k'o da mu je dvadeset, k'o da mu je dvadeset. Stranicu ću otvorit tamo negdje poslije iftara, da se ne bih omrstio :]
Rya je napisao/la:
Pa nisam rekla da sam ja lijepa. :-X Da sam lijepa slikala bi se gola. Cudi me sto one nisu tako razmisljale.. :D I uostalom, sve su to djeca.. :-[

Btw Jasone, naravno da mi nijedna nije zgodna, zensko sam.. Pa necu valjda gledat dal su mi zenske zgodne.. :P :-[
Otkud ti znaš jesil zgodna ili nisi, de uploadaj koju sliku pa će naš stručni žiri ocjeniti....:r
IGMIT je napisao/la:
Otkud ti znaš jesil zgodna ili nisi, de uploadaj koju sliku pa će naš stručni žiri ocjeniti....
Nebih hvala.. Ne primam kritike..

uploadujem 150 fuksi ^^
afk

@Edit: Nisam kriv ako vam se nadje drugarice neka na site-u ^^
IGMIT je napisao/la:
Otkud ti znaš jesil zgodna ili nisi, de uploadaj koju sliku pa će naš stručni žiri ocjeniti....
Pusti curu na miru. Jednostavno nije k'o ove . Zato odjebi. ne bi ni bila na gamerskom sajtu da je ku**a.

Malo misli tim mozgom.

Sljedeći post koji se bude odnosio na Rianu -> ban.

have phun & enjoy
Jason je napisao/la:

ma znam ja sta se moze... ali bolje je kad odmah na prvi pogled vidis "normalnu" sliku :D... sve u svemu kulj ajdija :D

keep up the good work :D
Jason says: Sta cu ja sto je ramazan, to ti je biznis.
HAHAHHAHAHHAHAHAH onima sto smeta nemoraju posjetiti dok je ramazan. Ja necu kao sto ni drugi ne moraju, sta vas briga ako je on to napravio :S I red tube radi dok je ramazan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.