Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 200 bodova

Provaljen PW

867 pregleda · 25 odgovora · otvorena 21.08.2009. u 01:44

E ovako slucaj bas hitan, bratu mi neko provali sifre na hotmailu i facebooku, bila mu je ista sifra.. To i ne bi bio toliki problem, ali ima jako bitnih mailova za posao, tako da mu je od velikog znacaja. Iskreno ne razumijem se bas u to, ali ako ima neko ko bi na koji bilo nacin mogao vratiti sifru, dobio bi i kredita uz ove bodove. Stvarno je hitno, i molim one koji bi mogli pomoci na bilo koji nacin da se jave. I ponavljam ako vam je do nagrade, dobicete jos nesto osim bodova. Bitno je samo u sto kracem roku provaliti pass. Samo ozb
iljne ponude nek se jave ! HITNO 

edit : probao sam sa onim secret answerom, ali ne moze da se sjeti koji mu je..
Omg  mojim isto jaranicama hack Facebook i Msn..isto im bila sifra za FB i Msn ista.. Znaci poceli su masovno hackovat FB i Msn..cccc..kaze moja jaranica da su to likovi koji hackaju van BIH..
Starscream21 je napisao/la:
Slushaj momak, kao sto su ti rekli ovi gore sa prvim odgovorima.

1. Msn mozesh vratiti preko secret answera.

2. Facebook mozes tako sto se javis administraciji.

3. Saznaj ko ti je ukrao to, kada saznas onda se tek moze on hakovati.

Kako hakovati? Ne moze niko saznati bezveze onako password nije niko allah dragi niti magionicar. Znachi moras i ti njemu neki key logger uvaliti ili poslati zapakovano nesto da on pokrene da otvori tako da bi se zarazio i da bi tebi dosli svi passwordi. Naravno ako je on hakovo tvom bratu to nije glup da nasjedne na takvu stvar.. Iako ima dosta key loggera koji su criptovani i antivirus ni jedan ih ne moze prepoznati jedno vrijeme posle ga opet upakujes itd.
Ti sad pametan????
Mislish da se ne moze hackat???
U kopjuterskom svijetu je sve moguce...brate....
Btw key logger ti ne treba za hackanje passworda...

Samo treba:
Znati adresu msn-a
Znati profil Facebooka

Starscream21: Kako hakovati? Ne moze niko saznati bezveze onako password nije niko allah dragi niti magionicar.

Zavrsi informatiku pa ces saznat.
Evo problem je rjesen preko ovoga sto je Jason rekao, odgovor od suporta sam dobio odmah sutra, i dobio link na kojem se odmah moze promjeniti pw. Hvala svima koji su pokusali pomoci, a pogotovo Jasonu. Sellam
lock 
Ljudi,ja imam isti problem takav sada...kako da ga resim? molim Vas pomozite mi.... :-/
Evo ovako. Molio bih dali netko zna neki program kako da provalim nekome u nick od foruma jer me tip zaje**** i sada bi mu htio uci u njegov acc da mu nesto namjestim! plsss

:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.