Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

FanArt Riznica vol. 19

3.752 pregleda · 160 odgovora · otvorena 18.08.2009. u 23:00

WALLPAPERE I VECE SLIKE U THUMB STAVLJATE
AVATARI ZA GAMERS.BA NISU 100x100 NEGO 75x75 !
SVAKI RETARDIRANI RAD = ŠAMAR !

SVAKI PM ILI GB, KOJI POSALJETE MODERATORU DA PREGEDA "FARiznicu" ili DA DAJE APLAUZE, TAJ JEDINI KOJI POSALJE PM/GB BIT CE OSAMAREN SA 50 POENA !

by torQ7u/Wertu:
"Mnogi zele avatare, sigove, INFO slike...

Ovdje mozete reci sta zelite, sliku, avatar, SIG, preradu slike ili sta zelite... ?

Za svaki uradjeni request, korisnik dobija aplauz, ako se desi 2 puta da je neko napravio sliku nekome, korisnik ce dobiti aplauz/samar, zavisno od slike dali je lijepo uradjena i dali se tom korisniku koji je zelio svidja ! "

(svaka tema vezana za avatar,sliku,sig i sl. van ove bice izbrisana)

Aplauz dobijate ako se svidi osobi koja je trazila avatar i nemoj te komentara slicnim :super,extra od pojedinaca(samo komentarisu oni koji traze avatar i koji ga daju)

• Molio bih da nezamarate FA Modove preko PM/a i QB/a da vam daju aplauz, ova tema se redovno gleda i ako ste zazluzili da budete nagradeni onda ce te i biti =)
ronaLdo_AmiR je napisao/la:
moze li logo...da na njemu pise...
kFs
boja i sve ostalo po vasoj zelji :)
Ok moze edit ali dali zelis sliku u pozadini neku posebnu
uNfaithable je napisao/la:
Ok moze edit ali dali zelis sliku u pozadini neku posebnu
ma samo nek bude sminka nesto xD da ne bude neko s*anje :D nek bude nesto lijepo ...po tvojoj zelji :D
ronaLdo_AmiR je napisao/la:
ma samo nek bude sminka nesto xD da ne bude neko s*anje :D nek bude nesto lijepo ...po tvojoj zelji :D
OK ide za 10 min.
ENG1N je napisao/la:
eo PROMJENIO SAM NICK na cs i ako neko bude fin i da mi napravi logo il wall sta je bolji novi nick je "EnGin!" aaaaajde neko pls!

P.S: nek bude nesh strasno u pozadini ,demon ,il drugo da je dark red! h
http://postavi.com/?v=enginsgs.jpg evo nadam se da valja :|
normala da je proslo nego nemogu da skontam kako da stavim u poruku nezz od prekjuce sam na gamersima
normala da je proslo nego nemogu da skontam kako da stavim u poruku nezz od prekjuce sam na gamersima
pa upload na imageshack.com
xD i stavi mi link :D
Pozdrav svima,ja sam novi ovdje pa ako bi neko mogo da mi napravi jedan logo i wallper za dobro doslicu posto ja neam bas pojma da radim sa ps-om i tim :D

Ovako treba mi wallper i logo za moj cs server! Znaci treba da bude vezano za Counter Strike ! Nemam uopste zahtjeva evo kako bi taj wallper trebao izgledati samo ga vi uradite,uljepsate i sve to sto treba :

Tu pise da onaj text : http://www.royal-gaming.net treba da se pokrece,vi mozete napraviti jedan gdje se pokrece i gdje se ne pokrece,znaci isto napisete samo sacuvate prije nego sto ukljucite da se pokrece!
Btw nemora da se pokrece samo neka bude nekih efekata po njemu neka mijenja boje ili nesto tako slicno!

A logo vi osmislite kako i sta ! ! !
Hvala puno onom ko bi mi to htio uraditi ! !

Onome ko uradi,a da mi se svidi dobija admina na public ili cw serveru(po zelji) ukoliko igra counter strike ! Pozdrav!
Chili_Willie je napisao/la:
Pozdrav svima,ja sam novi ovdje pa ako bi neko mogo da mi napravi jedan logo i wallper za dobro doslicu posto ja neam bas pojma da radim sa ps-om i tim :D

Ovako treba mi wallper i logo za moj cs server! Znaci treba da bude vezano za Counter Strike ! Nemam uopste zahtjeva evo kako bi taj wallper trebao izgledati samo ga vi uradite,uljepsate i sve to sto treba :

Tu pise da onaj text : http://www.royal-gaming.net treba da se pokrece,vi mozete napraviti jedan gdje se pokrece i gdje se ne pokrece,znaci isto napisete samo sacuvate prije nego sto ukljucite da se pokrece!
Btw nemora da se pokrece samo neka bude nekih efekata po njemu neka mijenja boje ili nesto tako slicno!

A logo vi osmislite kako i sta ! ! !
Hvala puno onom ko bi mi to htio uraditi ! !

Onome ko uradi,a da mi se svidi dobija admina na public ili cw serveru(po zelji) ukoliko igra counter strike ! Pozdrav!
jel to steam il non steam server...:S ako je non steam ja koliko sam upuce ne smijes ga reklamirati..izbrisi ip ako je non steam :S
Moze nesto u mYm fazonu logo za klan ne onakav dzavo sta je vec ono nego nesto mocnije ali isto onako da stoji u grbu !!!!!
Ime klana:uNpredictabLe
Tag klana:Uc eto vidim da pravite cool stvari thx!!:P:P;);););););););););););)pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mateo_jarun je napisao/la:
moze li logo za klan u En[T]eR DA IZGLEDA MOCNO

ime klana : Enter
tag klana : En[T]eR

:D:D

eto ti

aplauz:D
Moze nesto u mYm fazonu logo za klan ne onakav dzavo sta je vec ono nego nesto mocnije ali isto onako da stoji u grbu !!!!!
Ime klana:uNpredictabLe
Tag klana:Uc eto vidim da pravite cool stvari thx!!:P:P;);););););););););););)pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls,pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eto netreba u mYm stilu kako god sam oda je COOOOLLLL pls!!!!!!!!!!!
Jel mi moze neko napravit logo za klan.

ime : r4id3rs Gaming Team
tag : r4id3rs

i ako moze i PSD da mi da..
nenad_neso je napisao/la:
jel dajes bodove za to
nemam bodova al davo bi da imam jbg:S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.