Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Heineken Party @ DJ_xXplOsiVe

1.258 pregleda · 23 odgovora · otvorena 18.08.2009. u 16:54

Evo dragi moji gameri, da postavim temu i ovdje u vezi party-a HEINEKEN U Caffe Club-u VOLVER.

DATUM: 19.08.2009 Godine ( SRIJEDA-SUTRA )
START: 20:00h
ULAZ: FREE

Lokacija : Caffe Club Volver na Grbavici..Grbavicka ulica ( od stadiona prema skenderiji,stanica prije mosta suade dilberovic,s lijeve strane)

Posto se pokazao heineken party kao uspjesan odlucili smo da to opet ponovimo. Zato vas pozivamo na lud provod koji grantujemo da ce valjati i da ce te se ludo provesti uz dobrog DJ-a tj. mene, dobro osoblje cluba volvera koji su vise nego regularni drugim rijecima prava raja. Znaci ljudi dodjite provedi te se ide Ramazan sve ce da bude tiho zato hajmo se mi provesti u volveru prije Ramazana pa dodjite svi.jos samo da dodam U SARADNJI SA DERNEK.BA DIJELIMO TRI ZNACKE tako da dodjite na ludi provod u volveru u srijedu

Slijede iznenadjujuce nagrade za najbolje u ispijanju pive!!!

uzivajte uz DJ_xXplOsiVe koji ce se pobrinuti za najbolju muziku

VIDIMO SE U STO VECEM BROJU !!
i kasnije kazu siluju se trebe i ubijaju mladi ?

Post dobio šamar od wcKd

waeen je napisao/la:
i kasnije kazu siluju se trebe i ubijaju mladi ?
Sta pricas i baljezgas svega ti ? Hajde urazumi komentar svoj pa napisi nesto pametno Caffe Club VOLVER je jedan od uglednijih i modernijih u Sarajevu...
Evo nesto o tome ramazanu.Vi ako ste vjernici netrebate nikad ni pomisliti na alkohol a kamoli da ga uzemte :) Jeli ja gledam vas vi se prije ramazana iznapijate i onda za ramazan postitie. Kakve svrhe od toga ? I PONAVLJAM: AKO SI VJERNIK NETREBA PITI ALKOHOL NIKAKO!!
naniy je napisao/la:
Evo nesto o tome ramazanu.Vi ako ste vjernici netrebate nikad ni pomisliti na alkohol a kamoli da ga uzemte Jeli ja gledam vas vi se prije ramazana iznapijate i onda za ramazan postitie. Kakve svrhe od toga ? I PONAVLJAM: AKO SI VJERNIK NETREBA PITI ALKOHOL NIKAKO!!
I ramazan svode na to da ne jedu od jutra do navecer, iftare se navecer, opusuju par puta i sutra ponovo...! A gdje je svaki vakt klanjati?! Ucenje Kur`ana?! Da ne nabrajam dalje, jer nisam neki velik vijernik da znam sve bas u detalje... "Isposte" ramazan da bi se nalili za Bajram k`o trube...

Offtopic...

Buraz, sretno na party-u! Da sam u Sarajevu, sigurno bi dosao...

Btw. kakvu mjuzu pustas?! BAs live remix ili ono furka standardna mjezu?!
Burek_King je napisao/la:
I ramazan svode na to da ne jedu od jutra do navecer, iftare se navecer, opusuju par puta i sutra ponovo...! A gdje je svaki vakt klanjati?! Ucenje Kur`ana?! Da ne nabrajam dalje, jer nisam neki velik vijernik da znam sve bas u detalje... "Isposte" ramazan da bi se nalili za Bajram k`o trube...

Offtopic...

Hvala legendo, a sto se tice muzike, opcenito HOUSE, od Acid,progressive, tech itd..
xXplOsiVe je napisao/la:
Hvala legendo, a sto se tice muzike, opcenito HOUSE, od Acid,progressive, tech itd..
Cool mjuza nema sta... Mog`o si malo record-ati pa uploadovati da i mi preslusamo tvoj mix?!

Kao sto rekoh, puno uspjeha na party-u... Znam kako je to, posto radim i sam kao konobar, pa sam upucen u takve stvari...
bice nesto od tebe mozda dodjem sa rajom ako budem znao naci jel blizu caprioloo bikeova?
Nadam se da ce ti doci raje u velikom broju ja nazalost ne mogu , daleko :D
Cool mjuza nema sta... Mog`o si malo record-ati pa uploadovati da i mi preslusamo tvoj mix?!

Kao sto rekoh, puno uspjeha na party-u... Znam kako je to, posto radim i sam kao konobar, pa sam upucen u takve stvari...
Radim i na produkciji isto, imam ja svojih radova, postavljao sam i na g.ba.. sad sam trenutno na pauzi s tim do septembra, jer kontam neku novu opremu uzimati, klavijaturu i tako to da bolje ide.

HVala ti puno jos jednom

Offtopic...

Ama znam :)
Nije ti uredu da pozivaš djecu sa ovog sajta da se "Provedu i pobijede u ispijanju pive prije nego Ramazan nastupi". Lično da ti kažem, onog koji dolazi na taj party ramazan ne interesuje. Dakle, mogao si taj party organizovat i u po Ramazana što se mene tiče, jer bi ti na njega došle osobe koje će doći i sada.

btw. Lijepo se vi provedite na tom party-u, i dabogda se neko udavio od pive.
xXplOsiVe je napisao/la:
Radim i na produkciji isto, imam ja svojih radova, postavljao sam i na g.ba.. sad sam trenutno na pauzi s tim do septembra, jer kontam neku novu opremu uzimati, klavijaturu i tako to da bolje ide.

HVala ti puno jos jednom
ou house partija, rado bi dosao da mogu, volim house
ajde sretno (=
r3L0aded je napisao/la:
Nije ti uredu da pozivaš djecu sa ovog sajta da se "Provedu i pobijede u ispijanju pive prije nego Ramazan nastupi". Lično da ti kažem, onog koji dolazi na taj party ramazan ne interesuje. Dakle, mogao si taj party organizovat i u po Ramazana što se mene tiče, jer bi ti na njega došle osobe koje će doći i sada.

btw. Lijepo se vi provedite na tom party-u, i dabogda se neko udavio od pive.
Ovdje ima i zrele raje, nisu sve djeca, zato sam i postavio temu, ako smatras da su svi djeca onda si i ti djete i ja i peti i deseti a ustvari nismo
xXplOsiVe je napisao/la:
Ovdje ima i zrele raje, nisu sve djeca, zato sam i postavio temu, ako smatras da su svi djeca onda si i ti djete i ja i peti i deseti a ustvari nismo
O da... Ja mrzim te party-e i sve što ima veze sa alkoholom i odmah sam dijete. Jer, odrasli ljudi i, one prave muškarčine, piju, puše, guze. Je**a, izgleda da sam ja crna ovca u društvu. Najbolje bi bilo da se ubijem.

Post dobio šamar od wcKd

r3L0aded je napisao/la:
O da... Ja mrzim te party-e i sve što ima veze sa alkoholom i odmah sam dijete. Jer, odrasli ljudi i, one prave muškarčine, piju, puše, guze. Je**a, izgleda da sam ja crna ovca u društvu. Najbolje bi bilo da se ubijem.
hahahaa

Post dobio šamar od wcKd

r3L0aded je napisao/la:
Hoces reci da onaj ko pije da nevalja kao osoba ? Pojma ti nemas,zivis u iluziji.Nista lose nema u tome kada se sjedne i popije ili ti ocigledno pojma nemas kako je to....

Post dobio šamar od wcKd

RedCarp je napisao/la:
Hoces reci da onaj ko pije da nevalja kao osoba ? Pojma ti nemas,zivis u iluziji.Nista lose nema u tome kada se sjedne i popije ili ti ocigledno pojma nemas kako je to....
Pa da... O tome ti govorim. Nemam pojma kako je to kad nikada alkohola nisam okusio. S druge strane, i ne želim ga okusiti, jer se čvrsto držim svoje vjere. Svako ko je musliman bi se trebao držati toga... Za druge religije ne znam, ali znam da je u islamu alkohol zabranjen (haram). Dakle, ne možeš reći da sam ja lud, i da ćivim u svijetu iluzije, ako poštujem zakone svoje vjere.

Post dobio šamar od wcKd

r3L0aded je napisao/la:
Ubij se !

Post dobio šamar od wcKd

skyx je napisao/la:
Ubij se !
Ipak neću... Jer onda ne bi ljudi vjerovali da je postojao momak kao ja... Ostat ću ovdje dok Bog ne odredi drugačije... Da dokazujem da se može živjeti i bez najvećih poroka sadašnjice.

Post dobio šamar od wcKd

r3L0aded je napisao/la:
Pa da... O tome ti govorim. Nemam pojma kako je to kad nikada alkohola nisam okusio. S druge strane, i ne želim ga okusiti, jer se čvrsto držim svoje vjere. Svako ko je musliman bi se trebao držati toga... Za druge religije ne znam, ali znam da je u islamu alkohol zabranjen (haram). Dakle, ne možeš reći da sam ja lud, i da ćivim u svijetu iluzije, ako poštujem zakone svoje vjere.
A druze pojma ti nemas onda....ali cijenim te jer ti si veliki musliman (nepijes,nedrogiras se,nekurvas,nepsujes)...pa zivis u svijetu iluzije...Bosna nije islamska zemlja (iran,irak,kuvajt) i ovdje ti nema 0.1% posto stanovnistva koji zive kao ti,hvala Bogu na tome :D.Zbog takvih ideologa nam je i zemlja sjebana ;)

Post dobio šamar od wcKd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.