Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Filmovi o huliganizmu...

797 pregleda · 46 odgovora · otvorena 18.08.2009. u 14:04

znaci trebaju mi samo nekoliko imena filmova koji govore o huliganizmu...

kao npr: GSE I i II (green street hooligans )...i cass...ko je gledo zna u cemu je fazon...znacu uglavnom fudbalski huliganizam 

unaprijed tnx 
SENSISEED je napisao/la:
Kad se oni nadzu raspravljat o huliganstvu i brojnosti pojedinih grupa stvarno zalosno, pogledate 2 hool filma odma vi neki hooligani , folovi , kako cete se vi raspravljat ? Idite kupujte bijele tene bicete hooligani , danas marka cini hooligane .

http://www.bhtifo.net [ Pogledajte malo pametnije ljude i koji više prate tu scenu]

Tuga , jad i bijeda.
Tamo sam registrovan

Dalje ja licno nefuram kezval stvari -.-

Jer je to unistilo tribine barem po meni

Dux sal ftw

SENSISEED je napisao/la:
Kad se oni nadzu raspravljat o huliganstvu i brojnosti pojedinih grupa stvarno zalosno, pogledate 2 hool filma odma vi neki hooligani , folovi , kako cete se vi raspravljat ? Idite kupujte bijele tene bicete hooligani , danas marka cini hooligane .

http://www.bhtifo.net [ Pogledajte malo pametnije ljude i koji više prate tu scenu]

Tuga , jad i bijeda.
U tebe sve naopako
- Footbal Factory (jedan od najboljih)
- Football Hooligans Internationals - Holland
- Rise Of The Footsoldie

GL 8-)

@ Stvarno neznam sto se raspravljate oko pojedinih navijacki grupa i to , nije ovo navijacki forum imas (www.bhtifo.com) pa se tamo raspravljaj. Vi svi mislite da ste navijaci,odete na tekmu samo radi furke.Govorite da su HZ najgori.Prvo pogledajte kako navijamo pa onda nesto recite , to govorite samo sto ste ljubomorni . Horde Zla 1987 !
SENSISEED je napisao/la:
- football factory najjaci sto se toga tice.
- Šišanje.

~ haveFun
ee
aj mi posalji link da gledam(ili skinem)SISANJE!!!
ONTOPIC: HOOLIGANS AND THUGS (dokumentani film) - ubjedljivo najjaci po meni, A CLOCKWORK ORANGE - nije losh

offtopic:ja kolko vi mozete srat i kakve gluposti mozete pisat... svaki od vas govori za svoju grupu da je ta grupa najjaca ... gdje je tu logika, jel vam ofirno priznat kad je neka grupa bolja od neke ? npr... za mene u bosni 2 eventualno 3 grupe valjaju (hz,tm,i eto nek bude um)
ajd sad da objasnim xD :
Lesinari - o grupi koja ima dogovor sa murijom ne vrijedi pricat.
Red Army - zaista smjesna grupa, ove godine im krenulo pa im i posjeta krenula i gostovanja, navijanja nigdje... ustanu se uslikaju se za interneta i rostilj razbace na tribini
Robijasi - Saban i njegova ekipa... divni... pogledajte njihove klipove na youtube-u, IMA slike NEMA tona (ako me kontate) :)
Skripari - imaju grupicu od 30 ljudi ... nema sta o njima vise :)
Sokolovi - Zar oni postoje kao grupa ? neke ptice nikad ne polete...
Ima tu jos par grupa al mi mrsko nabrajat dalje :) ovo su one grupe za koje se cuje :) ultras mostar mrzim al bar imaju standardnu brojku na gostovanjima i tribina im izgleda lijepo :)

navodio sam grupe samo iz BiH nisam htio sire :) kad bi Balkan gledali, najjaci su grci. Kad bi gledali Evropu italijani samo ce ih ovaj sad zakon sjebat... dozivit ce istu sudbinu ko englezi :)
ultras liberi dobro misljenje samo sto bi ubacio jos i lesinare.
po meni 4 bh grupe vrijedne spomena su:TM;HZ;Lesinari;Ultrasi
po brojnosti su najaci manijaci i robijasi,jest da robijasi dovedu cobane na tribinu al jbg:D
stvari koje cine grupu:
TM-belaji:D,razvijeno jezgro(kop),graffiti,brojnost,jedna od najacih grupa u bh tifo sceni,koreografije,navijanje,bakljade,
LESINARI-jes da bi bili ku**c bez firme(f89-ns bratska grupa)al imaju veoma dobre koreografije,bakljade,jezgro,graffiti.
HZ-koreografije su jedino sto ih cini mocnim,ostalo nerazvijeno,solidni graffiti,razvijena firma(majice) mada vecina nije kvalitetna al zanemarimo to :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.