Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 70 bodova

Zombie mod

598 pregleda · 35 odgovora · otvorena 17.08.2009. u 21:33

Treba mi download link za Zombie mod kakav se koristi na PCL CS #3 Zombie serveru: 212.122.206.171:27017 ( Server je steam tako da je dozvoljeno da postavim ovaj link). Za najefikasnijeg pronalazača dajem 70 bodova.

EDIT: Šta se glupirate? Dajte mi dokaz da je to taj mod. Ukucate na google zombie mod i šta vam prvo izbaci meni postate.
Evo:

http://mods.counter-strike.com/download.php?fid=106&file=Zombiemod%202.0.0%20L.rar

Onda TUT kako treba install Zombie Mod:

http://forums.counter-strike.com/zombie-mod/7324-guide-how-install-zombiemod-correct.html

r3L0aded je napisao/la:
Što bi tebe banovo... Ne kontam te.
Fino sam im rekao da me ne sjebu, ako sjebu sljeduje ih ban, ha ya.
Hoces da tebi uslijedi ban od godine ?
hodinho je napisao/la:
Eh ovako, ovo je jedan od novijih zombie plug modova,

~Za dwonload resurs Klik ovdje

~Za download Plugin Klik ovdje

Slika 1:

Slika 2:

~Isti je ovo mod, samo shto se moze izabrati izmedju dva game tipa
ja mislim da je to to, slobodno skini ovaj, imo sam ja server i ubacio sam bio 2 dana ovaj zombie mod i mogo sam ediovati game tip slobodnooo download
hodinho je napisao/la:
ja mislim da je to to, slobodno skini ovaj, imo sam ja server i ubacio sam bio 2 dana ovaj zombie mod i mogo sam ediovati game tip slobodnooo download
Nije to taj mod nažalost. Nisam džaba dao ip od servera da vidite kakav je to mod.
r3L0aded je napisao/la:
Nije to taj mod nažalost. Nisam džaba dao ip od servera da vidite kakav je to mod.
kk, mislio sam da je to ovaj :S, ae odo da vidim kakav je pa odo da trazim , nachi chu ti ja nedaj bobe nikome
skini me sa blok liste dam ti 10000 % !!
r3L0aded je napisao/la:
Što bi tebe banovo... Ne kontam te.
Fino sam im rekao da me ne sjebu, ako sjebu sljeduje ih ban, ha ya.
A sto bi nekog banovo ,ako ti neda fin link jednostavno mu ne das bobe i gotovo.To sto ti imas pw od riddle-a to je drugo :S
CampeR_AneLa je napisao/la:
Evo linkovi (svi modovi) možda ti neki od njih zatreba

DeathMatch Download

GunGame Download

Zombi Download

SuperHero Download

FrozenThrone Download

SocerJam Download

HidenSeek Download

PokeMod Download

NitendoMod Download

PaintBall Download

KreedzMod Download

A evo ti taj mod što si navalio.Evo SS

Link: Download
Nije to taj mod, nazalost..
reloaded bolan, bilo je evo 10 prijedloga za mod, svaki tvoj odgovor je bio, i citiram "nije to taj mod nazalost" XD neche ti ga niko nikad nachi :S
hodinho je napisao/la:
reloaded bolan, bilo je evo 10 prijedloga za mod, svaki tvoj odgovor je bio, i citiram "nije to taj mod nazalost" XD neche ti ga niko nikad nachi :S
Jebiga onda... Poništit ću pitanje i gotova stvar. Jednostavno, ne nudite mi ono što meni treba. Nisam ja kriv za to.

Post dobio aplauz od GAZZEL

a da odes na taj server uzmes msn od headadmin i pitas ga da ti send link od moda?
Brooker je napisao/la:
a da odes na taj server uzmes msn od headadmin i pitas ga da ti send link od moda?
Ne mogu buraz, server je poljski... A head admin nekakav idol ne zna engleski jezik :S
r3L0aded je napisao/la:
Ne mogu buraz, server je poljski... A head admin nekakav idol ne zna engleski jezik :S
Ja bi uso na server i vidio ali neam steam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.