Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

neO MSN

914 pregleda · 37 odgovora · otvorena 17.08.2009. u 19:34

Vako neko mi je hackovo MSN i hotmail. Ako je pojedinac nekom nesta psovao ili kosto sam vec saznao trazio steamove sa mog MSN-a nemojte nikome nista davati. I mene je ucjenivo trazio 2 steama da mi vrati PW.

Hvala na razumjevanju.

[email uklonjen] to je mail.
ahaah scammeru ae nelazi ljude :P

Post dobio šamar od vLexinho

DOLLAR je napisao/la:
ahaah scammeru ae nelazi ljude :P
nezajebavam se.....
aa sto je neko inteligentan :D
i mom jaranu NICK xEnonz je neko sa tvog msn trazio steam i sve mu poromjenio.... jbt sto ne cuvas msn.. :S
Valjda ces uspijeti vratiti brat msn ima debila na sve strane uzitak im nesto kvarit :@
willY_BA je napisao/la:
i mom jaranu NICK xEnonz je neko sa tvog msn trazio steam i sve mu poromjenio.... jbt sto ne cuvas msn.. :S
Znam, procito sam GB, al fakat nisam ja, slucajno sam skonto da mi je hackan, nisam ulazio par dana, i kreno nesta da uplatim online i trebo mail da dobijem, krenem da provjerim kad nece :S
neO je napisao/la:
Znam, procito sam GB, al fakat nisam ja, slucajno sam skonto da mi je hackan, nisam ulazio par dana, i kreno nesta da uplatim online i trebo mail da dobijem, krenem da provjerim kad nece :S
Imam osjecaj da je isti taj hacker koji je i hackovao spya , ako jeste , probacu ti vratit pw 

Post dobio aplauz od bak1r

e j*m mu najmilije ko god da je :S:S:S:s

ode mi steam djaba fuj :/:/:/
A svi govore ne može se hakovat msn ... vidite da može 
waeen je napisao/la:
Valjda ces uspijeti vratiti brat msn ima debila na sve strane uzitak im nesto kvarit :@
procitaj poruke potti, daj mi username od onog tvog steama, nemogu da ga upamtim nikako XD
rriad je napisao/la:
A svi govore ne može se hakovat msn ... vidite da može 
milion nacina 
Ne želim da nekoga vrijeđam ili da ovo smatrate spamom, ali ste sami krivi što koristite passworde kao npr;gamers1992;csforever...
Poželjni passwordi su ka;2m_nT5pO_.F3Gl
Ovo je nemoguće provaliti.
Robin je napisao/la:
Ne želim da nekoga vrijeđam ili da ovo smatrate spamom, ali ste sami krivi što koristite passworde kao npr;gamers1992;csforever...
Provalim ti taj pw u max 15 min..
Nije do passworda uopce,isto je ako ti imas pw gamers ili neku lijevu.. ima tu milijon caka 

Post dobio aplauz od cannabis4posho

nRY je napisao/la:
Nije do passworda uopce,isto je ako ti imas pw gamers ili neku lijevu.. ima tu milijon caka :D
Samo naprijed...
Nema cake za vaše pametovanje.
nRY je napisao/la:
Nije do passworda uopce,isto je ako ti imas pw gamers ili neku lijevu.. ima tu milijon caka :D
Ako znas provaliti pw, provali moj pw nazad bio bih zahvalan.
Robin je napisao/la:
moguce je ako stavis iskreno na ono pitanje kad zaboravis pass i onda neko lupi mjesto rođenja pogodi i et.
neO je napisao/la:
Ako znas provaliti pw, provali moj pw nazad bio bih zahvalan.
ET
Damir15 je napisao/la:
moguce je ako stavis iskreno na ono pitanje kad zaboravis pass i onda neko lupi mjesto rođenja pogodi i et.
To nije provaljivanje, to je pogađanje i to ti može uraditi neki dobar prijatelj koji zna dosta o tebi pa hoće da se dokaže.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.