Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir @ Travnik ( rezultati )

2.072 pregleda · 74 odgovora · otvorena 16.08.2009. u 11:55

- Pozdrav
- Prvo ni sami niste svijesni kako nekima psujem (od BOGA pa nadalje)

Sta je rec?

- Prvi dan kad sam postavio temu u vezi turnira javlja mi se preko 20 ekipa govore docemo mi 100 % lafo neki lajnapovi ... ja se ponado..
- Sve do posljednjeg dana je sve bilo OK odjednom meni PM'ovi "E care Allaham' mi nemozemo doci umrla mi tetka,dobio rak na supku, nemam para, mrzi me turnir, nemam 1 IGRACA itd itd" Ja se razocaro u sebe al hajd' !
- I onda dosao dan turnira ujutro oko 8 ja otiso u net da malo jos doradim MREZU i Server.. i onda allahami kao neki najveci baksuz upalim racunar kad neradi mi net ! j*m mu majq i stimaj i stimaj 2 h sam ja to stimo.. (bez konekcije nisam mogo dici server na glavnom racunaru radi grupe umrezenosti) i haj sta cu dicu servere na jednom od racunara odakle ce se igrat ! i sve je uradu .. ping 2-4 racunari lete samo malo nas mreza zezala al ugl. sve je ok !
- Onda pocele pristizat ekipe ! ... meni drago allahami sto me ovi bar nisu izradili i haj ja njih uputim gdje ce sjeti i sve ok ! nije proslo malo dodje i RIDDLE (najjaci covjek na ovog portalu) i ajd ja njemu objasnio kako sta (posto je on bio jedan od sudaca)
- Do 12 h je doslo samo sramotnih 5 ekipa ! i ajd nisam mogo vise cekat i ja napravim prvu grupu i napravim raspored i krenemo sa igrom !
- Do 2 h stigle jos 2 ekipe tako da sam napravio jos jednu grupu i raspored... a da i oko 12 H mi javio SOBLE ja mislim, da dolaze ovi MOSTAR MIX ,meni scena bog te jedva ceko da likove upoznam ... i onda oko 3 su poceli problemi sa gazdom oko nagrade ... Pola sata sam se za dogovarao sa njim kako i sta da uradi da bude veca nagrada al nista kad to misli samo na pare dabogda mu ono juce zadnji pazar bio ! ... i nista lik uzo sebi 50% AHHAHAHAHAHHA majke mi moje mene stid bilo jer sam znao da ce svi prvo pomislit da je do mene ! al hajd' i ja kazem dennahu da posalje Davidu poruku da nedolaze djabe radi 300 km bolan bruka vise ce potrosit dok dodju ... al et opet su likovi dosli neznam il nisu procitali poruku il su ipak odlucili da dodji (ako je ovo drugo svaka cast ) i ajd guraj guraj izguramo drugu nagradu (jer je bio umedjuvremenu otkazo drugu nagradu)
- E sad nesto veoma zanimljivo i nesto oko cega su me neke ekipe nenormalno zivcirale. Sve je bilo ok i svi su se slagali da igra MOSTAR mix iako kasni na Tour i hajd ja skonto kako cu ih ubacit jer su grupe vec bile odigrane i vec je bilo napravljeno ko proso itd itd... i ajd niko se nije bunio dok likovi nisu dosli ... i puf iz vedra neba pocele price neslazu se ekipe da oni igraju bla bla ... i nakon 2 dobra sata PREPIRANJA napokon sam im uspio objasnit da nece ovi utjecat na njihov prolaz i et igrali. Likovi su sabijali sve.. i zasluzeno osvojili turnir !

Ovo je bilo ukratko o desavanju sa turnira sad drugi dio !

1. Mjesto - MOSTAR MIX
2. Mjesto - Oldies

Sto se tice rezultat napisat cu kad dodjem na posao jer imam dole napisano sve...

Demoe i Slike cu postavit u toku dana...

E sad molim ove sto su bili na turniru da nesto napisu kak' im je bilo i to ....

Ekipe

- dteam
- TAFF
- SOTG
- uraGe
- MOSTAR mix
- oldies
- UNREAL
- unique !

Zaboravi da kazem j*m ti titu ja se ziv smorio neznam gdje udaram
gg,lijep tour,ali i dalje psujem prvom kompjuteru
a djubrete tog gazde, 50% uzeo sebi , wahahaha, pa mogo je na picu i hrani zaradit lovu a ne da uzima od uplata, sledeci bi put 5 puta vise ekipa bilo
Jbga qme tebi svaka cast tebi niko nista nemoze reci al fkt,trudio si se jbga jarane nemozes sam ili ti i jos 1,2 lika.
A sto se tice gazde on je blago retardiran al eto,al bukvalno ne mislim zato sto je uzeo 50% nego fkt nesto nije uredu sa njim i ponasanje i to al eto
Meni je extra bilo,raja zajebancija upoznao neke nove likove i extra,odigrao par mecheva dobrih i gulio mahira soccera poslije .
Napisao sam jednom vec tamo na onoj temi od onog malo idola da momci iz Bugojna,Gorazda i Travnik prva liga ocami !
Isto tako oldisi prejaki momci to se vec zna
@Kenoza jel se pomera zid ? [divan decko ahahaha najjaci lik]
@Tekilla hvala za mish ♥ :$
@Nutella hvala za bodrenje vs oldisa
I sada cu zaboraviti nekoga jer smo sad tek dosli -.- umorni naravno !
Hvala svima na gostoprimstvu u Travniku i svim momcima na turu
Eto nama falilo malo vs oldisa al jbga ...

♥ Vidimo se na nekom drugom turu cya 8-)

Post dobio šamar od b0k1

Cestitke Mostaru...

HA jesi se ti napatio jbt.
joj mahire tesko tebi ... malo mi je smijesno ali i zalosno "osam ekipa" , a na hrasnica youth bilo 9 ekipa .... tuga ... al et opet nije svee u parama ... stvar je zezancija i ostalo :) hehe ajd valjda vam je bilo fino i dobro ... nisam bio na touru al se nadam da vam ej bilo sve extra :D

cestitke pobjednicima mostar mix, a isto tako i oldiesima ....
jbg mi nismo mogli doci imam upalu pluca ... tako da ti nisam nish ni govorotio ... et tolko od mene ....

♥
Znaci ovako, u 03:00 se spremio. Dogovorio sa I od stanice samo pravo išli znaci, kad ugledah onaj od nargile znak, reko evo igraone a nismo je ni tražili. :D huha, mi udjemo, penjemo se na sprat nigdje igraone, došli na vrh, gore wc. I kad smo silazili skontali da ima iza prolaz do igraone. Taman mi tamo, kad idje Mahyr. Upoznamo se sa njim, i odemo popit nešto dole ispred palme. Zatim otišli do nekog vehabijskog internet centra, malo ušli na net i spicili do restorana Vaha. Tu uzeli sebi cevape i kolu, najeo se ko nikad. I vratimo se u Palmu. Mi gore udjemo, sjednemo za one kauceve sta su vec. XD I tu bude reloaded , upoznamo se sa njim i malo procaskamo kad eto još jednog fageta tj. [url=http://gamers.ba/profil/riddle/" target="blank">ridleja XD i upoznamo se i sa njim i tako sa još pola internet centra. :D dennah, frka, smaja, fušer mali (kralj), owner, nedy i još neki koje se sad ne mogu sjetiti. I oni nas uvjere da igramo sa nekom mix ekipom. Pristali samo zato što je pola ekipa koje su rekle da ce doci nisu došle (šupci). I mi cekali i cekali i cekali dok nismo došli na red. :D Ubili nas likovi nogicama, ali et' opet mi smo mix neplanirani bili. Ovom prilikom zahvaljujem se LUDJAK-u što mi je posudio opremu da mogu igrat. :P ♥ Mislim da je turnir mogao biti puno bolji da onaj gazda Palme nije debil i pohlepan za parama. Znaci mi hocemo da gledamo HLTV, i krenuli prema sobi gdje je bio HLTV na plazmi kad on se dere: Ko ne naruci pice nece moci gledati HLTV. WTF Ljudi platili 15 KM za uplate znaci i da sad ne mogu ubijat vrijeme gledajuci HLTV??!? SRANJE!! Mislim da bi opet 95% momaka koji su došli narucili neko pice, ali et'. Zatim dolaze neka dva momka i jedan od njih nosi malu kolu (0.5l) i vidi mu je gazda i podje mu pametovat što nije kod njega narucio. Koma živa. I nije mu dao da ostane u sobi za hltv. -.-' Drago mi je što sam došao u Travnik, pojeo cevape, igrao kantera i upoznao novu raju. :P Radi toga sam samo i došao. Da se zabavim. Samo još da kažem da umal nismo za Zenicu otišli umjesto za Gornji Vakuf, bili sjeli u pogrešan autobus boq te. :D STANI ŠOFER STANI BOG TE!! HAHAHAHAHAHAH 9-)

Pusa svim koji su bili na turniru. :$ Nadam se da ce i sljedece godine biti organizovan ali puno bolje. I svaka cast Mahiru i ostalim koji su ucestvovali u organizaciji turnira. Ispalo je kako je ispalo. :)

♥'ya spY :$

PS. Ostala mi je citava kola u autobusu koji je otišao za zenicu. Ako je neko najde neka je vrati. :D hahah
Brate to je najgore kada zamolis je****g gazdu igraonice da ti da prostor da organizujes nesto. Ti se jadan potrudis i sve a na kraju on samo gleda kako ce njegovom supku dobro doci i sva raja ode kuci razocarana...
Sreca kod nas u Brckom je sto se toga tice odlicna situacija.
Ja kao najmladji gazda igraonice u gradu nikada sebi nisam uzeo marke od turnira , naprotiv potrosim is svog dzepa samo kako bi se raja lepo provela.I jos gazda igraonice crash nikada sebi ni marke nije uzeo i svi znaju kako bude na turniru.

Nadam se da ces drugi put uspeti da nadjes bolje mjesto ili da se bar bolje dogovoris sa gazdom :) Sve u svemu svaka cast na trudu.

Post dobio aplauz od b0k1

Meni je bilo super , upozno sam nekolko likova
Samo mi je bilo zao sto se nije mogo gledati cw izravno na tvu
Gledo sam jedan kad je igro Nedy , spY , shoT , onlY i Kyn
unknownskillz je napisao/la:
joj mahire tesko tebi ... malo mi je smijesno ali i zalosno "osam ekipa" , a na hrasnica youth bilo 9 ekipa .... tuga ... al et opet nije svee u parama ... stvar je zezancija i ostalo hehe ajd valjda vam je bilo fino i dobro ... nisam bio na touru al se nadam da vam ej bilo sve extra

cestitke pobjednicima mostar mix, a isto tako i oldiesima ....
jbg mi nismo mogli doci imam upalu pluca ... tako da ti nisam nish ni govorotio ... et tolko od mene ....

♥
Vidi zato smo mi na turu imali zajebanciju koju vi "youth" nikad necete imati ... pogotovo ovi old sqleri

Post dobio šamar od b0k1

Opet dobro proslo koliko je ekipa bilo,a gazdu na trg u Travnik objesit i zapalit. Cuj 50% ajd da je bilo 20 ekipa pa da uzme 50 al' ovako,kaos.gg
Blago retardiran turnir!
dwts je napisao/la:
Vidi zato smo mi na turu imali zajebanciju koju vi "youth" nikad necete imati ... pogotovo ovi old sqleri :D
Ha ya!

Uzmi u obzir šta je Sarajevo a šta je Travnik.

PS. Nama nisu otimali opremu. XD HAAHHAAHHA 9-)
Cestitke pobjedniku sto se tice organizacije bice bolje sljedeci put heheh 9-)9-)
mostar mix gg

oldiesi po meni bili najjaci ..

mahyre svaka ti cast trudio si se drama i bio si najbolji tamo od svih !

racunari ULTRALOW
HLTV nije bio na pola meceva niti je bilo prenos na plazmi
GAZDA mutav
KONOBAR ne ljubazan - GAD
RAJA ma bilo je zajebancije !

ugl bice bolje drugi puta see yaa

Post dobio aplauz od b0k1

Turnir smiješan, računari smiješni ( ne rade slušalice, miševi, nema mouse fix-a, nema drivera za zvučnu ) , dalje da ne pričam

Gazda lopov samo takav..
Al et, uglavnom bilo je zajebancije

Pozz za sve (L)

Eh ovako je to bilo..
Kad sam krenuo u Travnik na z.stanici nadjemo uniqeu tim i jos neke likove..hajd reko super bice zajebancija u busu..i tako je i bilo al sam ja to skoro sve prespavao
U Travniku nas momci super docekali(smaJa,drogba.mahYr,dennah i svi ostali a bilo ih je puno)..
Eh sad sto se tice turnira vec ste dovoljno culi od ostalih kako je bilo i sve o "divnom gazdi"..Steta samo sto nije bilo HLTV-a..jebiga oce svi da gledaju a unutra jedva ima mjesta i za ekipe koje igraju..hahaha..
S druge strane pored mostaraca i oldisa(koji su masine za ubijanje) pravo dobro su odigrale i ekipe Taffa ,sotG-a i unrela - moja ekipa..
Mi glatko prosli grupu i ispali od Oldisa u polufinalu rezultatom 2:O u mapama; dust2 16:13 i inferno 16:10..
Sve u svemu druzenje i zezancija na nivou..
Da nije arT njub mozda bi mostarci i izgubili u finalu..whahahaah..znam da najvise voli chupave ljude
Ljudi ja tek iz Travnika otisao u pola 1,only i ja spavali do 12h..udomacili se pravo
Evo samo jos nesto smijesno:
@ govorim ja mahYru de daj ljudima noz pa da igraju a ON ce ti meni :
Nemam Bogami ja vidi tamo za sankom..hahaha..dobro momak je bio puko taj dan
Riddle malo lud sudac sve samarao uzivo..nadam se da na gamersu zadugo nece
Vidimo se aBd uskoro na nekom od turnira ..

Post dobio aplauz od bushidO.

murga je napisao/la:
Eh ovako je to bilo..
Kad sam krenuo u Travnik na z.stanici nadjemo uniqeu tim i jos neke likove..hajd reko super bice zajebancija u busu..i tako je i bilo al sam ja to skoro sve prespavao
U Travniku nas momci super docekali(smaJa,drogba.mahYr,dennah i svi ostali a bilo ih je puno)..
Eh sad sto se tice turnira vec ste dovoljno culi od ostalih kako je bilo i sve o "divnom gazdi"..Steta samo sto nije bilo HLTV-a..jebiga oce svi da gledaju a unutra jedva ima mjesta i za ekipe koje igraju..hahaha..
S druge strane pored mostaraca i oldisa(koji su masine za ubijanje) pravo dobro su odigrale i ekipe Taffa ,sotG-a i unrela - moja ekipa..
Mi glatko prosli grupu i ispali od Oldisa u polufinalu rezultatom 2:O u mapama; dust2 16:13 i inferno 16:10..
Da nije arT njub mozda bi mostarci i izgubili u finalu..whahahaah..znam da najvise voli chupave ljude
Ljudi ja tek iz Travnika otisao u pola 1,only i ja spavali do 12h..udomacili se pravo
HHAHAHAHAH druze to je najludje !
NOZ FTW

Murga (L)

@ Entel Ovako sto se tice racunara racunari su FTW ! to vam mogu potvrditi dosta igraca... samo nisam ni ja znao da nako seru sluse ..! btw : na svim je se moglo install mouse fix i neki driveri ( jer kad ste skidali za zvucnu tamo trazi nesto 5.1 a vamo obicna 2.1 ) ...

Ocam ode sad na poso postavit demoe i ode dat otkaz... j**o ga *** zajebo je i mene za dosta para ! :S
murga je napisao/la:
Eh ovako je to bilo..
HAHAHAHHAHAH najjaci "nemam ja vidi za sankom" hahahah mahir najjaci (:
Samo jarane nezna sokera lik igrati to je cudo

Post dobio šamar od b0k1

DraKez0r je napisao/la:
HAHAHAHHAHAH najjaci "nemam ja vidi za sankom" hahahah mahir najjaci (:
Samo jarane nezna sokera lik igrati to je cudo
Dabogda neumro jesam te dvije pobjedio i jednu izgubio i to na penale... smotan si

al opet si mi drag (A)

Post dobio aplauz od bushidO.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.