Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gdje ste nasli g.ba?

1.180 pregleda · 120 odgovora · otvorena 15.08.2009. u 00:27

evo jedna zanimljiva tema..
.ovdje nam mozete reci gdje ste culi za ovu stranicu i sta vas je potaklo da postanete clan ove najvece balkanske gaming stranice....
uzivajte
evo ja cu prvi poceti ..ja sam cuo za ovu stranicu od jarana...a vi? 9-)
Davno je to bilo, oko 2004 sam prvi put cuo za G.ba. Ne znam ni ja, naletio slucajno na gaming zajednicu BiH

btw. Hajmo se svi smijat lavu da nam da aplauz

Et ja necu jer smrdi na ocat
_KriptoN_ je napisao/la:
Ja nesh bzze po netu trazio i naletim na g.ba i reg se bezveze i nisam ni ulazio acc.I od nedavno pocnem ulaziti jer mi jarani pricaju g.ba bodovi teme folovi i pocnem i ja tako.Ja sam novi clan od nedavno sam aktivan ovdje:D
hhhhhhhhhhh 100 % si sluso kako se raspravljaju xenon i sadijin mali oko bodova :D
Huuuuu, do ovog portala sam došao tako što sam ustvari i tražio relevantan, domaći, site. Kontaš, ono, ma 'ebi ga, zašto ne biti član nekakve zajednice kada možeš. Nekome ćeš pomoći, nekome ćeš dići tlak, netko će tebi dići tlak i tak' to...

Evo, iskoristiti ću priliku (ne znam zašto prije nisam) i pohvaliti dizajn i jednostavnost foruma i svega uopće.

Zaboravite šta sam napisao o NetBIOS-u. Nije lako k'o prije. Drugi server?
r3L0aded je napisao/la:
I tako je počela tvoja misija spamanja po gamersu. Kasnije su dosli tvoji učenici koji su nastavili tu misiju :D
Ma vidis da laze nije 2 mjeseca na gamersu pogledaj mu id
nedd1E je napisao/la:
Ma vidis da laze nije 2 mjeseca na gamersu pogledaj mu id
Ma nemas ti pojma
Ima on drugi account ne brini se ti za to
r3L0aded je napisao/la:
Ma nemas ti pojma :D
Ima on drugi account ne brini se ti za to :D
Kako mu ide interesuje me bas ?
Ne sjećam se batice... davno sam se ja registrovao na gamers.ba ima 6,7 godina ))
nedd1E je napisao/la:
Kako mu ide interesuje me bas ?
Ako ti to kažem, morat cu te ubiti. 9-)
preko dnevnog avaza
zvao dzemilu da je pitam ocul nac posao ....
kae ona vidi na gamers.ba
i ja tako dosho :)
dawno je to bilo 9-)
Untraceable je napisao/la:
Ako ti to kažem, morat cu te ubiti. 9-)
Kazi i ubi me
Ja sam nesto trazio za cod2 neke servere i znam da mi je drug govorio da je nesto na g da je stranica (nije gamers xD) i haj ja trazim po internetu i slucajno dodjem do gamersa i haj reko da vidim sta ima i svidi mi se i reg.
cuo od jarana...reggao se onako bezze iz dosade...i vremenom poceo posjecivati...i tu sam gdje sam
- Meni je drug u rusaku našao zezam se

Rekao mi drug dok sam prijemni polagao kaže ima jedna stanica močna " Kako se zove " kaže Gamers.ba .)
Prije 2 godine visio u net klubu "K.U.M" i dođu 'yordo' i 'naniy' i login se na g.ba, ja vidio ono špica site nešto turniri cs, ofo ono. I odem ja kući, pitam skyxa i on mi da stranicu i ja se registriram. Na početku nisam bio aktivan, nisam ni ulazio, i kasnije trebao mi site za nešto napravio novi acc, i tako sam postao član.
Kad sam ja dosao, to je bila jedina stranica na bh web nebu sa tematikom counter strikea, kojeg smo se tad jaaaako puno igrali 9-)

Dakle, csbih :)
Meni rekao STX

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.