Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir @PixeL

371 pregled · 28 odgovora · otvorena 14.08.2009. u 15:51

Evo nekon dugo iscekivanja sefa PixeL-a da oranizujemo turnir pristao je

Znaci ovako turnir bi bio prva sedmica skole subota
Sarajevo, Grbavica 1 (sutra idem da slikam da bi se mogli orijentisati.
Isto tako turnir je za igrace do 99 godina

Sto se tice internet centra:

- AMD Atlon 64x2dual core4800+ YMMX 3Dnow 2.5 dual core
- nVidia 8600 GT 512 MB
- 2 GB rama (potpuno ista kao i u Travniku)

Uplata bi bila 50 km po ekipi
Ukoliko bi bilo 12 ekipa pobjedniku bi islo 300 KM

Oprema:

-obicne podloge od 5 km
-Misevi inteli 1.1
-Slusalice obicne

Sto znaci da bi pozeljno bilo da nosite svoju opremu.
Preko puta je i pekara, tako da ima se gdje pojesti
Sok,kafa,mlijeko, caj se mogu popiti u internet centru.

Znaci sada mi trebaju ekipe koje bi dosle na turnir.
Ovo je prva tema bit ce jos dvije max.

@EDIT : Sto mahYr kaze turnir nece biti na ovaj datum jer je ramazan. Bit ce negdje oko 27 pa racunajte samo da ima

Care de odalji bar sedmicu dana posle turnir ...

Jer taj dan je prvi dan ramazara a i ako bude 27 il koji vec docu i ja 90% PLATA BOG TE PLATA ^^
au drug pa bas sad kad ima 100 turnira..
sto nepomjerite to ?
mahYr je napisao/la:
Care de odalji bar sedmicu dana posle turnir ...

Jer taj dan je prvi dan ramazara a i ako bude 27 il koji vec docu i ja 90% PLATA BOG TE PLATA ^^
Ok nije problem
I da ... kakva je fora sa ovim OGRANICENJEM do 14/15/18 god... to je meni nidje veze...

Al eto ja mogu samo pricati , niti cu doci na tur ni ista al eto predlog da ne budu ta ogranicenja
A lol 1337 turnira u Avgustu trebaju malo de dog pa rasporedit... ima jos mjeseci :S neke škola moze se vikendom odrzat jer ce slabo stignut na sve Tur et i u Travniku i Sa sad turnir ne mogu iste ekipe doc na oba GL svim ekipama
Brate sada je navala sa turnirima , nisam siguran da ce biti veliki odaziv ekipa jer vidi , ima Brcko , Travnik jedan za drugim , mozda da pomjeriš za pocetak skole , jer tada ce biti ekipa , i ne mogu se svi turniri na raspustu ali u svakom slucaju ako bude.

DYN MIX :

DEYN
MAY
BRWONE
MARVA
TBA
xXxAdOo je napisao/la:
Ok nije problem
I daj skinite tu BLOKADU j**o 18 bar do 20 godina ...
btw ako nebude dteam dolazio eto mene i smaje i nedyja

WE WILL OWN U
Glupost do 18 godina ? :O
Uostalom 21.08 ti je Brčko stoga očekuj samo domaće ekipe
21-vog je i turnir u Brčkom, tako da bi bilo bolje da se vaš turnir pomjeri za 7 dana, ili po mogućnosti održi prije Ramazana, mada bi to bilo malo teže.
Ja ne kontam kakve veze imaju godine sa Counter-Strikeom ?

To kao, "stariji, sa više godina bolje igraju" LOOOOOOOL ! Smiješno allahami...

Post dobio aplauz od vLexinho

uniQue tu
Stavi za pocetak skole! Prvu sedmicu (vikend) vase skole stavi turnir!

Pa brate, koliko su se ekipe izrefale na ove turnire mogli su otvoriti internet centar.

Ohladi malo!

Ne samo ti nego i svi turniri, trebalo je biti i Bugojno pa je momak odgodio za nekad tamo neam pojma.

Naletit cu i ja gore sigurno 99 %. Ako nista barem da gledam

Eto turnir odgodjen za prvu sedmicu skole.
ENTEL je napisao/la:
Ja ne kontam kakve veze imaju godine sa Counter-Strikeom ? :r

To kao, "stariji, sa više godina bolje igraju" LOOOOOOOL ! Smiješno allahami...
nije nekontam djecemi pitajte entela kako me molio da ne igram vise on i stanko me istjerali iz stasneta ccc mozda dodjem da vidim kako sta 9-)
ma popisam vam se na vase turnire do 18 godina kakva su to sranja ba ... napravi turnir da dodje ko hoce pusti mi tih "youth" turnira... svaki turnir youth. .. .FFS !!!!!!
z0ne je napisao/la:
ma popisam vam se na vase turnire do 18 godina kakva su to sranja ba ... napravi turnir da dodje ko hoce pusti mi tih "youth" turnira... svaki turnir youth. .. .FFS !!!!!!
Vidi nije moj net pa da ja kazem do kolko godina. Pricacu sutra sa njim da i to rijesimo
A j**o te led,pazi sve nesto maloljetnicko,pa u Prnjavoru,Brckom,Doboju ovi zadnji turniri da su "ograniceni" ne bi ni 2 ekipe igrale.Vidi sa gazdom da skine ta "ogranicenja" za njegovo dobro,veca nagrada,ako ce on uzimati postotak vise i njemu para.
nije nekontam djecemi pitajte entela kako me molio da ne igram vise on i stanko me istjerali iz stasneta ccc mozda dodjem da vidim kako sta 8-)
nexus je napisao/la:
nije nekontam djecemi pitajte entela kako me molio da ne igram vise on i stanko me istjerali iz stasneta ccc mozda dodjem da vidim kako sta 8-)
Prvo. Ko s ti ?
Ja te nikad nisam vidio u svom zivutou ..
Drugo. Ko je stanko ?
Trece. Ti nikad nisi bio u stasnetu
DRAKE
SAN1
NADEER
TBA
TBA, ako bude do 18 , ak bude za sve

DRAKE
SAN1
MURGA
NADEER
EDOO

<3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.