Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Racunar me zeza :@

200 pregleda · 23 odgovora · otvorena 13.08.2009. u 21:22

E zz narode poludi ja sa ovom svojom kantom koja inaca ima:
AMD procesor 3500++ 64 bit, 1,5 Gb RAM, 256 ATI Radeon x1950 pro (to je ono bitnije) i sad dodjem da igram cs i naravno to treba da igram ko kralj pa na pentium III mi je solidno iso al igram ja igram jao mati mila kad pocne trzat place mi se:(. Ili radi neko vrijeme dobro pa se rr. Pa onda mozila se rusi ko luda :( svako malo ono iskoci Mozila restart :(.
Pokusavo sam da mijenjam graficku, da mjenjam RAM, da formatiram PC nista nepomaze :@ :( ako ima ko pametan prijedlog slusam thx unaprijed :).
STREBER je napisao/la:
skini program i bios, pa otvori program, backup bios, otvori taj novi bios, bit ce ti slika na sredini ekrana, sa 3 podjele, lijevo stavi sve kvacice, pa onda flash ga ;) pa rr komp
Haha ko hljeb da ja to necu radit odnijet cu ja to rodjaku jbg lik se razumije u racunare 1000 puta bolje od mene sta cu se ja pametan pravit xD.
arminguber je napisao/la:
Haha ko hljeb da ja to necu radit odnijet cu ja to rodjaku jbg lik se razumije u racunare 1000 puta bolje od mene sta cu se ja pametan pravit xD.
ccc :P
STREBER je napisao/la:
ccc :P
Ma bi ja da samo ja racunar koristim a vako posto i brat koristi onda ce meni otac glavu probit sto sam sjebo xD bolje da neko drugi sjebe neg ja :P.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.