trebaju mi utrke po gradu neke osim nfs pomozite plss
Diskusija
koje igre
264 pregleda · 24 odgovora · otvorena 13.08.2009. u 19:57
Juiced 2: Hot Import Nights
par slika
http://www.gamespot.com/pc/driving/juiced2hotimportnights/images/0/1/?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;img;1
Juiced
Prejaka igrica.. igrao sam je , slična nfs, al pravo sminka =]
Prejaka igrica.. igrao sam je , slična nfs, al pravo sminka =]
Brooker je napisao/la:
Juiced 2: Hot Import Nights
par slika
http://www.gamespot.com/pc/driving/juiced2hotimportnights/images/0/1/?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;img;1
CaneX je napisao/la:
Ajde posalji link za download ako imas sacuvano negde i koliko je igrica teska ?

vidi na google :=))
Ok ty odo guglati
CaneX je napisao/la:
Ok ty odo guglati
skretanje u igrici smjesno ugl igrica napravljena samo tako bezveze kupio sam cd instaliro usao jednu trku odvozio i izbrisao et kako je dobra

pa ti vidi
xEnoNz je napisao/la:
ako skines juiced pokajaces se samo tako :S
skretanje u igrici smjesno ugl igrica napravljena samo tako bezveze kupio sam cd instaliro usao jednu trku odvozio i izbrisao et kako je dobra
pa ti vidi

pa ti vidi
Burnout Paradise
CaneX je napisao/la:
Ohhhhh je**te :S ako je stvarno tako neskidam je sigurno xD i bezveze trositi zivce i struju zbog igre
fkt igrica je uberlow sto se tice voznje al ima extra auta i to al djaba kad nevalja

Superbike World Championship
Grid zakon ili GTR 2
Superstars® V8 Racing
GTI Racing
GTI Racing
Ako kome trebaju linkovi za download bilo kakvih igara neka mi se javi na pm ili gb.
GRID ftw'
Colin McRae DiRT
GRID, juiced imam isto problema sa skretanjemm
smece
smece
Test Drive Unlimited po meni extra igrica sve realisticno imas josh nekakvih zadataka osim trkanja itd...Imas puno vrsta auta :Ferrari,Lamborgini itd....
EDIT
kinuo sam linkove jer su warez,edit cu ako nadem prave linkove...
kinuo sam linkove jer su warez,edit cu ako nadem prave linkove...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.