Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir @ Travnik #4

1.789 pregleda · 76 odgovora · otvorena 13.08.2009. u 18:14

Ev obecane grupe ! kome neodgovara termin neka mi se javi na PM da rijesimo problem !

-Grupa A-
urage
SUBTI1TLES
Verona2
Oldies
TAFF

Grupna :
10:00 uraGe .vs. SUBTITLES  11:00 winner .vs. Verona2
12:00 looser(10:00) .vs. looser(11:00)
Prva dva prolaze !
13:00 MOSTAR .vs. SOTG -> 14:00 winner .vs. odlies
15:00 looser(13:00) .vs. looser(14:00)
Prva dva prolaze !
16:00 unreal .vs. dteam -> 17:00 winner .vs. TAFF
18:00 looser(16:00) .vs. looser(17:00)
Prva dva prolaze

Cetvrtfinale :
#1 Ekipa 1
#2 Ekipa 2
#3 Ekipa 3
#4 Ekipa 4
#5 Ekipa 5
#6 Ekipa 6
#7 Ekipa 7
19:00 Ekipa 1 .vs. Ekipa 2
20:00 Ekipa 3 .vs Ekipa 4
21:00 Ekipa 5 .vs. Ekipa 6
22:00 Ekipa 7 .vs. looser(21:00)
#1 Ekipa 2
#2 Ekipa 4
#3 ekipa 5or6
#4 ekipa 7
10:00 Ekipa 2 .vs. Ekipa 4
11:00 Ekipa 5or6 .vs. Ekipa 7
#1 Ekipa 2
#2 Ekipa 6
12:00 Ekipa 2 .vs Ekipa 6

1. Mjesto : 450 (vicu i ja jos nesto)
2. Mjesto : "Travnicki rucak" -( Cevapi + pice )
3. Mjesto : Karta za pjeske kuci od mene !

Et glava me boli, neznam vise sta da vam napisem ! ako vam nesto nejasno imate moj broj moba nazovite me !

Sramotno kak' likova ima na dan objavljivanja prve teme u vezi tura u Travniku ! dobio sam preko 20 prijava sto na PM,MSN itd., svaki dan neko nadje neku izvlaku "ma nemozemo doci" ! Ako niste sigurno da cete doci 100 % nemojte molim vas ni ubjedjivat me da cete doci samo djabe se je**m po cijeli dan sa vama pricajuci kad mogu trazit druge ekipe, Dalje trazite spavanje ja ko budala po 2 h sjedim i molim gazdu da nam dozvoli da budemo u restoranu i u netu cijelu noc i da se napravi takva takva druga nagrada i na kraju odustanete ! ovaj turnir ja nisam napravio radi sebe vec radi VAS da dodjete da se zabavimo ! ...
Nema mi nista smejsnije kad mi lik posalje PM il posta kaze nemozemo doci fali nam 1 igrac AHHAHAHAHAHHA pa jarane j**o igraca znate da cu vam naci nekog ! nije frka !

Nema veze nece propasti turnir igrat cemo sa 9 ekipa ! (molim boga da jos koja neodustane)
Bice nagrada kakva takva ... nece djabe doci ... al fkt je ovaj gamers pun retardirane djece ! ... (respect ostalima)

GRUPE SU FAKE TJ. OVO JE PRIMJER KAKO CE SE IGRAT !. SUTRA SE IZVLACE GRUPE ! ! !
lQr1 je napisao/la:
bolan prodat cu maminu peglu i 2 teelefona i to je to eto mene na turnir xD kakva grmljavina ba da padaju cuskije igra se ESMERALDU OCU da vidzam dole napisala mi je na msn da jedva ceka da me vidi slika esmeraldehttp://www.lopare.net/forum/attachments/humor/3438d1197018064-smijesne-slike-14acxzp_1151420369.jpg to smo nas dvoje
Ahahhahahah omG oplako sam hahahhha.
Sladak ste par moram priznati
A naci cemo Esmeraldu, samo ce se ljutiti ako sazna da si prodao maminu peglu
r3L0aded je napisao/la:
Ahahhahahah omG oplako sam hahahhha.
Sladak ste par moram priznati :D
A naci cemo Esmeraldu, samo ce se ljutiti ako sazna da si prodao maminu peglu :D
ne sad ozbiljno oces doci ti autom bratte ? da ide uQ sa toobom mi platim ti govriva do tamo 50 ti moze biiti i nazad nevozis porsea :D
Brate ozb neznam kako pare skupit odo to konttat odo prodat steam i jos neki sranja pa valjda cu uspijet se skockat :D

btw ako treba kome kakav mobitel imam 2 Nokie jedan sa camerom 2.0 i 2100 jos neka ocami evo oba telefona za 20 KM trebaju mi pare
hamoooakahora je napisao/la:
ako kome treba igrac igram ja posto neam ekipe ....
Ma care dodji ima dosta igraca ce doci "gledat" pa mozete skupit mix... ! jebote radi zajebanice
mahYr je napisao/la:
Ma care dodji ima dosta igraca ce doci "gledat" pa mozete skupit mix... ! jebote radi zajebanice :P
ma ja cu biti tu ako kome bude trebalo ja igram :D ha ya
Ako tur bude 2 dana drugi dan bi se moglo naletit tj. u nedelju .Jbg sutra arbajt vaz dugi dan.
Ako se ipak zavrsi za dan fino se provedite i nek murga pobijedi =)

@mahir
Posalji starom dedi koji cevap :$

kisses
Cudno?!! Uvijek iste ekipe otkazuju..a njihovi clanovi nabijaju samo postove..ne bih da ih imenujem, mada se zna koji su to timovi..otvoris temu vezanu za turnire i vidjeces iste likove i iste ekipe koje lafo dolaze..a nikad nigdje nisu otisli..
Admini uradite nesto,a i ne morate,hehhe..
S druge strane neki nemaju nikad para..pa ako ces na turnir ustedi nesto ili se snadji,a ne ides na turnir a nemas prebijene,pa nisi C.Norris..nemoj biti je***a BIJEDA..
Uglavnom nama koji dodjemo ce biti aBd lijepo..druzenje i zezancija..i puno cw-ova
Mah,uvijek je tako bilo oni "igraci" oni "klanovi" to je sve strashno,samo se pitam koji qrac se fkt prijavljuju kada i oni u podsvijesti imaju da ih ce pustiti roditelji ili da nece imati para.
Neces doci ---> nemoj postati,jer stvaras pometnju kod organizatora.
@mahyr
Ma qme samo se opusti nisi ti kriv sto su oni dbli ha ya mi cemo doci igrati pa sta bog da

seee ya on tommorow
mostar mix ... stawi nas u zadnju grupu necemo mi moc doc ranije .. oko 12 , 1 smo gore :! 100 % :)
ThugB__ je napisao/la:
mostar mix ... stawi nas u zadnju grupu necemo mi moc doc ranije .. oko 12 , 1 smo gore :! 100 %
opaa super vidimo se sutra stavit cu vas u zadnju ekipuuuuuuu

@ 100ka ja sam ti reko dodji nemoj srat poslat cu ja tebi cijelu i 100

Post dobio aplauz od bushidO.

mahire jesil ti formatirao racunare i pripremio sve za sutra?

Post dobio aplauz od bushidO.

nisam ja sve ovo cito jeli 100% 10 ekipa na turu?
i jeli ako bude svih 10, 500 km nagrada?
Zelpus je napisao/la:
mahire jesil ti formatirao racunare i pripremio sve za sutra?
Da .... ev sad i stimam nesto *?
mahYr je napisao/la:
Da .... ev sad i stimam nesto *?
oki buraz , i ako bi te mogao zamolit da samo pripremis drivere za mx518 :) i to je to :D
ciftiNho je napisao/la:
nisam ja sve ovo cito jeli 100% 10 ekipa na turu?
i jeli ako bude svih 10, 500 km nagrada?
Po ekipi je uplata 75km , znači 10 ekipa = 750km ) I ne znam jel 100% nagrada ekipi..
Zelpus je napisao/la:
oki buraz , i ako bi te mogao zamolit da samo pripremis drivere za mx518 i to je to
eh tako volim kad mi kazu na vrijeme ne da se ujutro nemucim ! Ako jos kome kakvi driveri trebaju ! nek mi javi da pripremim
besh4 je napisao/la:
Joj Mahire radujem se sastanku sa tobom . . . tako sam veseo

Znaci mi (uniQue) kad bidnemo tamodera zovem te i i ma da si se nacrto nemoj da cekam.

salji mi na pm broj

cu.
Znaci budem li vas ceko kod fontane 20 min sakama cu vas udarat u autobusu !
mahire grupe se izvalce tek kad dodzu prijavljene ekipe i uplate , znaci na licu mjesta :)
Zelpus je napisao/la:
mahire grupe se izvalce tek kad dodzu prijavljene ekipe i uplate , znaci na licu mjesta :)
da da tek kad widis tko je dosao onda grupe i et na licu mjesta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.